لینک مرتبط » فایل word مقاله بررسي جامعه شناختي عوامل اجتماعي مؤثر بر رضايت شغلي کارکنان شرکت راه آهن شاغل در تهران
فایل word مقاله رژيم حقوقي حل و فصل اختلافات در سازمان جهاني تجارت | WORD
، بازنگری در این شیوه را ضروری ساخته بود. بر این اساس در نظام حقوقی سازمان جهانی تجارت سعی شد با نگرش جدید سازوکار دقیقتر و کاملتری به این منظور پیشبینی شود به نحوی که هم اکنون نظام حقوقی حاکم بر حل و فصل اختلافات در این سازمان یکی از ویژگیها و امتیازات مهم سازمان فوق محسوب شده که رجوع روزافزون کشورها به این سازوکار نیز حکایت از این وا قعیت و در عین حال اهمیت موضوع و ضرورت توجه و شناخت دقیق آن دارد.
فایل word مقاله بررسي علل شکست سياست هدفمندسازي يارانهها در ايران | WORD
رتنقدیبهشهروندانپرداختشدوسایردرآمداینکارصرفکارهایعمرانیوفرهنگیمیشود.اینکاردراواخردهه1380بهاجراگذاشتهشدوبخشعمدهآندردهه1390انجامشد. ازهدفمندسازییارانههابهعنوانبزرگترینطرحتاریخاقتصادیایراننامبردهمیشود. بنابرآماررسمیوزارتاموراقتصادودارایی،فازاولاینطرحباشکستروبروشدوموجبورودخانوارهایبیشتریبهزیرخطفقرشد.درایننوشتاربرآنیمتابهعللشکستسیاستهدفمندسازییارانههادرفازاولاجرابپردازیم.
فایل word مقاله ماهيت حقوقي عقود مجاني با شرط عوض | WORD
آید حق حبس برای هر یک از طرفین بوجود می آید ولی اگر غیر معوض محسوب شود حق حبس برای مالک ایجاد نمی شود. نویسندگان حقوق معتقدند وجود شرط عوض ماهیت عقد مجانی را تغییر نمیدهد ولی به نظر نویسنده وجود شرط عوض در قراردادهایی که بموجب قانون مجانی هستند در صورتیکه عوض قابل توجه یا قابل برابری با کار یا خدمت طرف قرارداد باشد موجب تغییر در ماهیت عقد می شود و نمیتوان چنین عقدی را تابع تعریف و احکام عقود مجانی دانست.
فایل word مقاله بررسي نظري و عملي نقض اساسي در قراردادهاي بيع بين المللي | WORD
ت اجرای مزبور با احتیاط و محدودیت زیادی روبرو شدهاست. در واقع قانونگذار بین المللی با قراردادن شرایط متعدد برسر راه نقض اساسی،سعی کرده حتی الامکان از وقوع آن جلوگیری کند. وی با ارائه ارکان تحقق نقضاساسی، اشاره دارد که معیار معقول و متعارف بودن مطالبه خسارت، علاوه براینکه برسنگینی و شدت آثار نقض قرارداد توجه دارد، بر ضرورت توسل به ایده مزبور برایفسخ قرارداد با وجود امکان مطالبه غرامت و خسارت تأکید می کند.
فایل word مقاله آثار تخلف متصدي حمل و نقل از قرارداد حمل و نقل جادهاي داخلي و بينالمللي کالا | WORD
برای متصدی حق فسخ قرارداد حمل و نقل پیشبینی شده باشد و ایشان نیز با استفاده از این حق از حمل کالا امتناع نماید، الزام او به انجام تعهد بهعنوان آثار مسئولیت متصدی، منتفی خواهد بود و همینطور در صورت شرط عدم مسئولیت، وجود عیب ذاتی در کالا، دخالت مخاطرات ذاتی خاص، دخالت فعل ثالث، خطای فرستنده کالا، خسارت ناشی از تعلیمات فرستنده یا گیرنده کالا و دخالت قوه قاهره متصدی الزامی به پرداخت خسارت نخواهد داشت.
فایل word مقاله مسؤوليت بينالمللي دولتها در حقوق محيطزيست | WORD
ان کیفری بینالمللی را میتوان به عنوان یکی از اقدامات قابل توجه بینالمللی در حمایت کیفری غیرآشکار از محیط زیست دانست اما علیرغم این که موضوع مسؤولیت بینالمللی در حقوق بینالملل جایگاه قابل توجهی یافته است در حقوق بینالملل محیط زیست و جبران خسارات وارده در این حوزه بحث مسؤولیت بینالمللی به صورت اجمالی و مبهم باقی مانده است هر چند در سالهای اخیر توسعه آن بهتر از قبل بوده است.
فایل word مقاله بررسي مفهوم «خدمات عرضه شده در قلمرو اختيارات دولتي» در پرتو «موافقتنامه عمومي تجارت خدمات» | WORD
لمرو خدمات عرضه شده در قلمرو اختیارات دولتی از اهمیت بسیاری برخوردار است تا کشورها نتوانند با استناد به آن بخشهای خدماتی گستردهای را از دایره تعهدات آزاد سازی خارج سازند. نگارنده در این مقاله کوشش مینماید با بررسی ابعاد مختلف خدمات عرضه شده در قلمرو اعمال اختیارات دولتی و انطباق آن با مفهوم خدمات عمومی بررسی جامعی را در این خصوص بهعمل آورده تا رهیافتی مشخص و عینی نسبت به این مفهوم بهدست آید.
فایل word مقاله نقش نخبگان سياسي در توسعه سياسي ايران | WORD
ی کند که نخبگان سیاسی در میانه سالهای 1332تا1357 چه نقشی در توسعه سیاسی ایران ایفا نموده اند؟ فرضیه مقاله اینست که نخبگان سیاسی ایران در دوره مذکوراز طریق اقداماتی همچون ایجاد قدرت هرمی و سلسله مراتبی،سواستفاده از قدرت و فساد،ممانعت از برگزاری انتخابات آزاد و اعمال تقلب در انتخابات،سرکوب مطبوعات آزاد و مستقل و همچنین سرکوب احزاب و دسته جات مستقل نقشی بازدارنده در مسیر تحقق توسعه سیاسی در ایران ایفا نمودند
فایل word مقاله ارزيابي انتقال آرسنيک از خاک و آب به شير دامداريهاي محلي در دو منطقه از استان قزوين | WORD
ا نسبت به استاندارد ملی ایران و استانداردهای جهانی بود و تنها %3/13 نمونهها در حد مطلوب و در مرز استانداردهای جهانی مشخص گردیدند.
نتیجهگیری: یافته های این تحقیق تاییدی بر نتایج مطالعات جغرافیایی است که به طور خاص مستنداتی را بر تمرکز بالای آرسنیک آب و خاک در این مناطق ارائه داده اند و آرسنیکی شدن شیر دام بومی را نیز می توان به عواملی چون تغذیه، نوع نژاد دام، موقعیت جغرافیایی و شرایط اقلیمی منطقه نسبت داد.
فایل word مقاله مدلسازي سينتيکي تخريب حرارتي رنگ در توليد کنسانتره آب چغندر قرمز با روشهاي حرارتي مختلف | WORD
ده شد که همه فرآیندهای تغلیظ در آب چغندر پارامترهای رنگ (L، a و b) را بهصورت کاملاً مشخص تغییر میدهند و رنگ محصول قرمز مایل به قهوهای میشود.
نتیجهگیری: نتایج نشان داد که تغییر در مقدار تغییرات کلی رنگ هم از سینتیک مرتبه یک و از مدل مرکب پیروی میکند و پارامترهای L، a و b تنها از مدل مرکب پیروی میکنند. این مدل بیان میکند که تشکیل رنگ و نابودی رنگدانه در حین فرایندهای تغلیظ آب چغندر اتفاق میافتند.
فایل word مقاله بهينهسازي متغيرها و ويژگيهاي فيزيکوشيميايي، جرياني و حسي ماست حاوي آب سيب با استفاده از روش سطح پاسخ | WORD
10 به 15 درصد) امتیازهای حسی کاهش یافت اما فرایند تخمیر بخوبی طعم و بوی فراوره نهایی را بهبود داد و بطور موفقیت آمیزی طعم سیب را پوشاند، بطوریکه آب سیب (A)، ماده خشک شیر (B) و درجه دوم آب سیب (A2) تأثیر معناداری بر ویژگی های حسی نمونه ها داشتند (05/0p<). نتیجه گیری: در بین تیمارها، تیمار حاوی مقادیر بینابینی از دو متغیر (92/9% آب سیب و 12% ماده خشک شیر) بعنوان بهترین تیمار با دارا بودن بالاترین امتیاز حسی قابل ذکر می باشد.
فایل word مقاله مقايسه ويژگيهاي فيزيکوشيميايي و ترکيبهاي زيستفعال ميوه چهار رقم مرکبات با هدف بهرهگيري در صنعت آبگيري و توليد کنسانتره | WORD
آبدهی کم و تلخی پس از آبگیری رقم مناسبی برای آبگیری نبود ولی به دلیل حجم بالا و ظاهری جذاب از قابلیت تازه خوری بالایی برخوردار بود. پرتقال سیاورز که در اوایل فصل برداشت کمتر به صورت تازه خوری مصرف میشود، بسیاری از شرایط آبگیری (بیشترین میزان ضریب کرویت، آبمیوه بالا و درصد پالپ متعادل) را داشت. نارنگی انشو و پرتقال خونی علاوه بر تازه خوری، بصورت کنترل شده قابل استفاده در صنایع آبگیری بودند.
فایل word مقاله بررسي اثرات پيشتيمار آبگيري اسمزي در فشارکاهشيافته ناپيوسته برروي بافت، رنگ و جذب روغن برشهاي کيوي سرخ شده در خلا | WORD
مل دمای محلول اسمزی71/48درجه سانتیگراد، فشار 07/592 میلیبار، مدت زمان 92/62 دقیقه وغلظت محلول اسمزی 87/34 درصد حاصل شد. با انجام آزمایش بهینه با شرایط ذکر شده میزان تغییرات رنگ 63/13، جذب روغن g oil/100g dry basis82/14 و بافت78/2 N/mبه دست آمد. نتیجهگیری:نتایج نشان داد که افزایش دمای محلول اسمزی سبب کاهش سختی بافت و افزایش تغییرات رنگ میشود. با افزایش غلظت محلول اسمزی میزان تغییرات رنگ، جذب روغن و سختی بافت کاهش مییابد.
فایل word مقاله بررسي توليد آراشيدونيک اسيد توسط alpinaMortierella در تخمير حالت جامد با استفاده از تفاله خرما | WORD
10)روغن بزرک، اندازه 1/7-1/2 میلیمتر ذرات سوبسترا، افزودن w.w-1)% 4)مکمل نیتروژن و سن تلقیح 96 ساعت در افزایش تولید آراشیدونیک اسید تاثیر معنیدار داشتند. بیشترین مقدار آراشیدونیک اسید تولید شده در این تحقیق، 4/66 میلیگرم در گرم سوبسترای تخمیر شده خشک بود. نتیجه گیری: با اصلاح تفاله خرما توسط عوامل ذکر شده، میتوان به تولید روغن تک یاخته حاوی بیشترین مقدار آراشیدونیک اسید توسط قارچM. alpinaدست یافت.
فایل word مقاله اثر نوع و مقدار ماده عمل آورنده و نوع آرد بر کاهش ميزان اسيد فيتيک و ويژگيهاي کيفي در خمير و نان تست | WORD
ار )، افزایش مقدار مخمر (2 درصد) و وجود خمیر ترش به عنوان یک ماده عمل آورنده، کاهش معنا داری در مقدار اسید فیتیک رخ میدهد، حجم مخصوص افزایش و سختی نان کاهش مییابد. در اثر پخت کاهش معنا دار اسید فیتیک مشاهده شد. نتایج ارزیابی حسی نشان داد که تیمار حاوی خمیر ترش با 10% آرد چاودار با بالاترین امتیاز را کسب نمود.
نتیجهگیری: استفاده از خمیر ترش و آرد چاودار سبب کاهش اسید فیتیک و بهبود ویژگیهای کیفی نان شد.
فایل word مقاله ارزيابي فراواني آرکوباکتر بوتزلر ي در گوشت ماکيان عرضه شده در مراکز فروش شهرستان تنکابن با استفاده از تکنيک هاي کشت و PCR | WORD
%) به 12/63 نمونه مورد مطالعه ( 95 نمونه از 12 های کشت آرکوباکتر بوتزلری آلوده بودند. هم چنین نتایج فنوتایپینگ را تائید نمود. PCRتکنیک نتیجه گیری: گرچه این باکتری تقریباً از تمامی مخازن محیطی جدا شده است، اما میتوان ماکیان را مخازن اصلی آرکوباکتر ها دانست. از این رو حضور این باکتری بیماریزا در گوشت ماکیان منطقه مورد تحقیق می تواند احتمال انتقال این عامل بیماری زا را به انسان از طریق مصرف محصولات غذایی افزایش دهد.
فایل word مقاله بررسي اثر آنتي اکسيداني عصاره گياه بيلهر بر پايداري روغن سويا | WORD
ه عصاره اتانولی بود. نتایج آزمون آون نیز نشان داد که عصاره اتانولی در سطوح توانسته اندیس پراکسید و اسید تیوباربیتوریک را کنترل کند. نتیجه گیری: بر اساس یافته های این بررسی عصاره اتانولی بیلهر می تواند به عنوان جایگزین آنتی ppm در سطح BHA اکسیدان سنتزی استفاده شوند و به این ترتیب می 200 توان گیاه بیلهر را به عنوان منبعی از آنتی اکسیدان های طبیعی معرفی نمود که این اثر ناشی از حضور ترکیبات فنولیک موجود در گیاه است.
فایل word مقاله تاثير مکمل ياري کوتاه مدت ال آرژنين بر شاخص هاي آسيب سلولي عضلاني و قلبي کاراته کاران جوان پس از يک جلسه فعاليت وامانده ساز | WORD
ت کننده مکمل ال آرژنین به طور معنیداری بالاتر بود(05/0>p). با این حال، سطح آنزیم LDH و Tnt در هر دو گروه مکمل و شبه دارو در زمانهای بلافاصله و 24 ساعت بعد از فعالیت وامانده ساز به طور معنی داری افزایش پیدا کرد(05/0>p).
نتیجه گیری: به طور کلی می توان گفت مکمل یاری کوتاه مدت ال آرژنین می تواند آسیب سلولی عضلانی ناشی از فعالیت ورزشی وامانده ساز را از طریق جلوگیری از افزایش فعالیت آنزیم CK در ورزشکاران جوان کاهش دهد.
فایل word مقاله نقش زودخنداني در آلودگي ميوه پسته به گونههاي آسپرژيلوسو آفلاتوکسين در استان کرمان | WORD
وصیات ظاهری و فیزیکی پستههای آلوده جهت جداسازی آنها در فرآوری و یا پس از آن می تواند در کاهش سطوح آلودگی پستههای فرآوری شده موثر واقع گردد. نتایج نشان دهنده نقش کلیدی برداشت زودتر در کاهش سطوح آلودگی و مقدار آفلاتوکسین میباشد. حدود 95 و 5 درصد از آفلاتوکسین اندازه گیری شده به ترتیب مربوط به مغز و پوست استخوانی بود و برای اندازهگیری دقیق آفلاتوکسین بهتر است پوست استخوانی از سنجشهای مربوطه حذف گردد.
فایل word مقاله بررسي عوامل مؤثر بر رشد قارچي و توليد آفلاتوکسين در انبارهاي پسته استان کرمان | WORD
رطوبتی بین پسته و محیط به اندازهای نیست که بتواند رشد قارچ Aspergillus flavus و تولید آفلاتوکسین را افزایش دهد. وضعیت آلودگی میوه پسته به آفات انباری کمتر از 1 درصد و آلودگی به گونههای آسپرژیلوس موجود در انبارهای مختلف از غیرقابل تشخیص تا یک درصد در بیشترین مقدار خود متفاوت بود.
نتیجهگیری: وضعیت کلی انبارهای استان کرمان به صورتی نیست که باعث ایجاد یا بهبود شرایط مناسب برای رشد قارچ و تولید آفلاتوکسین گردد.
فایل word مقاله ساخت بيوفيلم جديد بر پايه نانوذرات نشاسته، نانوذرات سلولز و عصاره سير و بررسي خواص ضدميکروبي آن به منظور استفاده در بسته بندي مواد غذايي | WORD
ه (بعنوان مدل بسته بندی شیر) بهطور معنیداری نسبت به کنترل، که حاوی هیچگونه بیوفیلمی نبود، بالاتر بود. نتیجهگیری: با نانوذرات نشاسته، سلولز و عصاره سیر که روی یک پلیمر قرار میگیرند میتوان بیوفیلم ضدمیکروبی مناسبی تهیه نمود. نتایج حاصل از این پژوهش میتواند رویکرد جدیدی بهسوی استفاده از بستهبندیهای فعال ضدمیکروبی در صنایع غذایی جهت بهبود کیفیت، ایمنی و کاهش زبالههای حاصل از غذا بحساب آید.
فایل word مقاله ارزيابي ويژگي هاي شيميايي و ميکروبي فرآورده هاي شير و دوغ پاستوريزه توليدي استان زنجان بين سالهاي 1390 تا 1392 | WORD
مونه (58/1%) مقدار شمارش کلیفرمها و در 5 نمونه (93/7%) مقدار آلودگی به کپک و مخمر بیشتر از مقدار پیشنهاد شده در استاندارد بوده است. نتیجهگیری: یافتههای حاصل از این بررسی نشان داد که از نظر بار میکروبی، بخش عمدهای از محصول شیر و دوغ پاستوریزه تولید شده در سطح استان زنجان از سطح کیفی مطلوبی برخوردار است. با اینحال در مورد ویژگیهای شیمیایی شیر پاستوریزه، باید نظارت کنترلی مستمر و دقیقی وجود داشته باشد.
فایل word مقاله مروري بر روشهاي تعيين ظرفيت آنتي اکسيداني (اساس واکنش، روش کار، نقاط قوت و ضعف) | WORD
ج دقیقتر این روشها باید با روش سلولی همراه شود که البته این دسته از مطالعات وقتگیر و زمان بر میباشد. نتیجهگیری:درحال حاضر به رغم تنوع در روشهای بررسی ظرفیت آنتی اکسیدانی، خلا بزرگی در استاندارد سازی اندازهگیری ظرفیت آنتی اکسیدانی احساس میشود. به این ترتیب در میان محققین اجماع نظری وجود دارد که استفاده از مخلوط چند روش میتواند برای ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدانی در شرایط آزمایشگاهی مفید باشد.
فایل word مقاله بهينهسازي فرآيند خشک کردن پاششي جهت توليد پودرهاي ريزدرون پوشاني شده عصاره فراسودمند استخراجي از چغندر لبويي | WORD
نولی (72/1238 میکروگرم اسید گالیک بر میلی لیتر) و درصد بازدارندگی رادیکال آزاد (77/78%) میتواند در شرایط بهینه دمای هوای ورودی 136 درجه سانتیگراد، سرعت جریان هوای ورودی 6/3 مترمکعب بر ساعت و نرخ خوراک ورودی 8/8 میلی لیتر بر دقیقه بدست آید.
نتیجه گیری: تولید با کیفیت پودرهای ریز درون پوشانی کننده عصاره چغندر قرمز تحتشرایط بهینه میتواند سرآغازی جهت توسعه غنی سازی فرآورده های غذایی با پودرهای بدست آمده محسوب گردد.
فایل word مقاله بررسي خاصيت آنتياکسيداني و چيليتکنندگي عصاره زنجبيل | WORD
غلظت عصاره های زنجبیل خاصیت آنتی اکسیدانی آنها بیشتر شد وگرچه عصاره متانولی زنجبیل دارای راندمان استخراج و ترکیبات فنولیک بیشتر میباشدخاصیت آنتی اکسیدانی عصاره0/1% استونی حتی ازTBHQبا غلظت 0/01% بیشتر بود. علاوه برخاصیت آنتی اکسیدانی در بررسی خاصیت چیلیت کنندگی نیز غلظت1 /0% عصاره استونی زنجبیل مؤثرتر بود.
نتیجه گیری: عصاره استونی ومتانولی زنجبیل دارای خاصیت آنتی اکسیدانی و چیلیت کنندگی میباشد.
فایل word مقاله تخمير لاکتيکي شير شتر بهوسيله برخي باکتريهاي مولد اگزوپليساکاريد و بررسي ويژگيهاي فيزيکوشيميايي و آنتياکسيداني آن | WORD
ز گذشت 14 روز، دارای بیشترین خاصیت آنتیاکسیدانی باشد.
نتیجهگیری: نتایج این مطالعه نشان داد فرآیند حرارتی اعمال شده تاثیر ناخواستهای بر ترکیبات شیمیایی و خاصیت آنتیاکسیدانی نداشت و ضمن اینکه تخمیر با باکتریهای لاکتیکی مناسب، این فرآورده را از ارزش بیشتری به لحاظ خاصیت آنتیاکسیدانی برخوردار کرده، با بالا بردن زمان ماندگاری امکان انتقال آن از نقاط دور افتاده به شهرهای پر جمعیت را فراهم میسازد.
فایل word مقاله تاثير تيمار ترانس گلوتاميناز بر ويژگيهاي فيزيکوشيميايي، رئولوژيکي و ارگانولپتيکي پنير فراپالوده کم چرب تلفيق شده با پروتئينهاي آب پنير طي دوره انبارماني | WORD
شده با ترانسگلوتامیناز .)p < دوره نگهداری به بعد، بافت آن به مراتب سفتتر از نمونه شاهد پرچرب بود ) 0.05باعث کاهش چشمگیر مقبولیت حسی آن شد ولی با اینحال، حتی در پایان دوره نگهداری نیز، ویژگیهای حسی این نمونه به گونه.)p < چشمگیری بیشتر از نمونه شاهد کمچرب مورد پسند مصرفکنندگان واقع شد ) 0.05نتیجهگیری: تیمار ترانسگلوتامیناز پنیر فراپالوده کمچرب، موجب افزایش سفتی و کاهش مطلوبیت بافت محصول طی دوره انبارمانیمیشود.
فایل word مقاله توسعه دو روش بستهبندي بر پايه نانو ذرات نقره براي افزايش ماندگاري توت فرنگي | WORD
صد فساد مشاهده گردید. نمونههای مورد نظر از شاخصهای حسی بهتری نسبت به نمونه شاهد برخوردار شدند. نتیجهگیری: نتایج تجربی به دست آمده نشان داد که، تاثیر بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده همرا ه با نانو ذرات نقره در مقایسه با نمونه شاهد در طول مدت نگهداری بیشتر بوده است به طوری که ماندگاری توتفرنگی از 4 روز به 16 روز افزایش یافت. این نوع بستهبندی توانایی بیشتری جهت حفظ خصوصیات کیفی توت فرنگی را دارا میباشد
فایل word مقاله بررسي اثر بستهبندي در اتمسفر تعديل يافته بر ماندگاري و حفظ خصوصيات کيفي تمشک با روش سطح پاسخ | WORD
ت خطی، درجه دوم و متقابل پارامترهای زمان، غلظت پرکلرین و نسبت CO2/O2 بر روی خواص کیفی میوه تمشک در دوره ماندگاری معنیدار بوده است. افزایش غلظت پرکلرین و افزایش نسبت CO2/O2 در حفظ خصوصیات کیفی میوه تمشک اثر مثبتی داشته و اثر منفی زمان را بر خصوصیات کیفی میوه تمشک کاهش داده است. نتیجهگیری:استفادهازبستهبندیتحت اتمسفرتعدیل یافته میتواندروندکاهشدرخصوصیاتکیفی تمشکراکندنموده و از شدت افت کیفیت آن بکاهد.
فایل word مقاله بررسي ميزان آلودگي ادويههاي عرضه شده به صورت فله و بسته بندي (فلفل سياه، فلفل قرمز، سماق و دارچين) به اسپورهاي هوازي در استان زنجان | WORD
را بودهاند. میانگین شمارش باکتری های مزوفیل هوازی در مورد فلفل قرمز و فلفل سیاه، در مقایسه با استاندارد بین المللی(ICMSF) که برای ادویهCFU/g 106 تدوین شده است بالاتر از حد استاندارد بود. نتیجهگیری: اعمال روشهای ضدعفونی و استریلیزاسیون با استفاده از اشعه گاما به میزان 10 کیلوگری به منظور سالم سازی و کاهش آلودگی به باکتریهای اسپورزا در انواع ادویهها خصوصا ادویههای مصرف شده به صورت خام ضروری به نظر می رسد.