فایل word مقاله اخلاق وبلاگنويسي | WORD
خود جلب کرده است، کار کمی در مورد اخلاق وبلاگنویسی انجام شده است و در این زمینه گاهی با محدودیتهایی روبهرو بودهاند. در این مقاله، برای گردآوری دادهها و بررسی جایگاه اخلاق در وبلاگ از روش کتابخانهای استفاده شده است. در نهایت، کدهای اخلاقی وبلاگنویسی در چهار زمین گفتن حقیقت (truth telling)، پاسخگویی (accountability)، بهحداقلرساندن آسیب (minimizing harm)، و نسبتدادن (تخصیص) (attribution) شناسایی شدند.
فایل word مقاله اخلاق اطلاعاتي در اينترنت سنجش ميزان آشنايى با مؤلفههاى اخلاق اطلاعاتى در کتابخانههاى پژوهشى تهران | WORD
0 درصد کاربران پژوهشی با اخلاق اطلاعاتی آشنایی دارند و این موضوع را بسیار باارزش و مهم تلقی میکنند. آشنایی کاربران کتابخانهها، بهویژه کتابخانههای پژوهشی، با شاخصهای اخلاق اطلاعاتی بسیار مفید است زیرا رعایت این اصول را بسیار سهلتر میکند نقط قوت این پژوهش جدیدبودن و مهمبودن آن است؛ زیرا هنوز پژوهش قابل اتکایی در این زمینه یا صورت نگرفته یا بهصورت جزئی در یکی از موضوعات اخلاق اطلاعاتی بوده است
فایل word مقاله فايدهگرايياخلاقي و تبليغات بازرگاني | WORD
رسانههای جمعی پرداخته و با تکیه بر یکی از نظریات مشهور اخلاق هنجاری در فلسف اخلاق، یعنی فایدهگرایی اخلاقی، در صدد پاسخگویی به پرسشهای زیر بر آمده است: بر اساس نظری فایدهگرایی، اصحاب رسانه باید به چه تبلیغاتی اجاز پخش دهند؟ تمسّک به تقلّب و فریبکاری به هر شکل در تبلیغات، از نظر فایدهگرایان چه حکمی دارد؟ بر اساس فایدهگرایی معیارهای درست تبلیغات کدام است؟ چه نوع تبلیغاتی مجاز و یا غیر مجاز است؟
فایل word مقاله درآمدي بر فلسفة تلويزيون | WORD
لید میکند، تلویزیون در اصل شکلی مختص به خود از تفکر و تجربه است که با عنایت به آن نه تنها جنبه فنی تلویزیون فراموش نمیشود، بلکه بر آن تأکید و تمرکز نیز میشود. تلویزیون عضو ماشینی زندگی انسان است که به فنی شدن و تکنیکی شدن تفکر میانجامد. تلویزیون رسانهای است که ادراکی جهانی را برای انسان میسر میسازد. در این نوشتار فلسفه تلویزیون در سه بخش و با در نظر گرفتن سه برداشت از فلسفه رسانه بررسی میشود.
فایل word مقاله بررسي نقش تلويزيون در حوز? نقد و شيو? مناظره | WORD
حکایت از لزوم شناخت نقد دارد، بدین مفهوم که نقدی نقد محسوب میشود که به مبانی و یا نتایج یک موضوع مربوط شود وگرنه نقد بهحساب نمیآید. از طرف دیگر و در مرحل بعد، مناظره در حکم یک مجرا و یک منشأ عملیاتیشدن نقد باید معطوف به موضوعی مشخص و جزئی باشد و در آن ویژگیها و مؤلفههای نظریه نقد با توجه به تلویزیون در حکم ابزاری آگاهیبخش و اطلاعرسان در گستر عمومی و هماهنگ با مصالح و منافع عمومی لحاظ شود.
فایل word مقاله پرداختن به فلسفة رسانه | WORD
ی رسانه، بدین معنا که فیلسوف میتواند رسانه را همچون پدیدههایی مانند ذهن، علم، و هنر مورد واکاوی فلسفی قرار دهد و رسانه، اگرچه جدا از نسبتی که انسان (مخاطب) با آن پیدا میکند و بهنوعی جدا از ماهیت آگاهی وجود مستقلی ندارد، در آگاهی و ادراک آدمی تأثیر دارد. سخنگفتن از نوع تأثیر رسانه در ادراک مربوط است به نگاههای هستیشناسانه، معرفتشناسانه، پدیدارشناسانه، و تحلیلی ما به رسانه.
فایل word مقاله رسانه و هويت ملي | WORD
ردولتی که باشد، در راستای مصالح و منافع آن بازیگر بهمثابه عامل مثبت یا منفی در تحول هویت ملی ایفای نقش میکند. از این رو، رسانه جمعی با تأثیر در شاخصهای هویت ملی آن را تقویت و تحکیم یا تضعیف و تخریب میکند. یافتههای پژوهش حاضر با بهرهگیری از روشهای تحلیلی ـ تبیینی حاکی از آن است که رسانهها با تأثیر در سه شاخص هویتی، یعنی عناصر، مبانی، و جایگاه آن در هویت ملی تأثیر شگرف مثبت یا منفی میگذارد
فایل word مقاله نقش فضاي سايبري در پيشبرد ديپلماسي عمومي مدرن | WORD
س مقیاس لیکرت) جمع آوری شد و بر اساس روش دلفی مورد بررسی و پالایش قرار گرفت. بر اساس نتایج به دست آماده نتیجه گرفته شد که فضای مجازی از طریق تاثیر بر ابعاد توسعه سیاسی کشور با مکانیزم هایی نظیر: گسترش ابراز نظرات سیاسی، آگاهی بخش نسبت به جریانهای سیاسی، تبلیغ و معرفی احزاب خاص و غنی کردن گسترش رقابت های سیاسی و جناحی و همچنین زمینه و بستری برای کمک به دیپلماسی می تواند اثرات مهمی بر دیپلماسی عمومی مدرن ایجاد نماید.
فایل word مقاله تلفن همراه و تأثير آن در ارتباطات ميانفردي جوانان دانشجو (مطالعة دانشجويان دانشگاههاي تهران) | WORD
میانفردی آنان ندارد. اما میزان آشنایی آنان با فنّاوریهای نو (سواد IT) در میزان استفاده آنان از تلفن همراه تأثیر دارد. همچنین نتایج این پیمایش نشان داد که میزان استفاده از تلفن همراه در گستره و عمق ارتباطات میانفردی پاسخگویان تأثیرگذار بوده است. البته این تأثیر در گروهی دیده شد که جوانان دانشجو علاوهبر ارتباطات چهره به چهره با آنان، ارتباطات موبایل واسط نیز داشتهاند.
فایل word مقاله رسانه و محيطزيست؛ مقدمهاي بر ارتباطات زيستمحيطي | WORD
در آن، به ارتباطات توسعه میپردازیم و در ذیل آن معرفی تفصیلی ارتباطات زیستمحیطی را آغاز میکنیم. پس از ارائه تعاریف، تاریخچه و ویژگیهای این حوزه، موضوعات پژوهشی آن را معرفی کرده و نهایتاً با ورود به بحث ارتباطگری درباره محیطزیست، رابطه آن با رسانه را از نظر میگذرانیم. پیشنهاد موضوعات جدید در این حوزه به پژوهشگران ایرانی حوزه ارتباطات و مطالعات رسانه، بخش پایانی این مقاله را تشکیل میدهد.
فایل word مقاله بررسي عوامل مؤثر در گرايش به ازدواج اينترنتي در بين دانشجويان
(با رويکرد آسيبشناسانه به ازدواج اينترنتي) | WORD
گیری تصادفی خوشهای از سه دانشکده فنی ـ مهندسی، علوم انسانی، و علوم پایه انتخاب شدند. با استفاده از روش پیمایشی و استخراج و تحلیل دادهها این نتیجه حاصل شد که عوامل فردی، خانوادگی، اجتماعی ـ فرهنگی، مذهبی، اقتصادی، و تکنولوژیکی با گرایش به ازدواج اینترنتی در بین دانشجویان مرتبط بوده است که عامل اجتماعی ـ فرهنگی بالاترین و اقتصادی کمترین علل گرایش به ازدواجهای اینترنتی در بین دانشجویان بوده است.
فایل word مقاله نقدي بر اينترنت به عنوان فناوري آموزشي با ابتناء برمفهوم اصالت از ديدگاه هايدگر | WORD
سطح وسیع و بازنمایی آنها در شکل دادن و قالببندی افکار و بینشها مؤثر است. اینترنت حس کنجکاوی را تحریک میکند و امکان تأمل و توجه به «خود» و همچنین فردیت را کاهش میدهد و سطحینگری را موجب میشود. هرچند از برخی جنبهها نیز بهدلیل آزادیهایی که در اینترنت است افقهایی برای فردیت فراهم میکند. اضطراب اگزیستانسی نیز، که از جمله موارد مد نظر اصالت اگزیستانسی است، در فضای مجازی کمتر نمایان میشود.
فایل word مقاله بررسي رابطه بين اعتياد به اينترنت و سلامت رواني دانشجويان کارشناسي و کارشناسي ارشد دانشکد? مديريت و حسابداري دانشگاه علامه طباطبايي | WORD
با استفاده از آنها رابط اعتیاد و سلامت روانی هم دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد با جنس و مقطع تحصیلی آنها آزموده شد. نتایج تحقیق نشانمیدهد که بین اعتیاد به اینترنت و جنسیت رابط معناداری وجود ندارد، اما بین اعتیاد به اینترنت و مقطع تحصیلی رابط مثبت معناداری وجود دارد. همچنین، بین سلامت روانی و اعتیاد به اینترنت و جنسیت رابط معناداری وجود دارد، اما بین سلامت روانی و مقطع تحصیلی رابط معناداری وجود ندارد.
فایل word مقاله روانشناسي اعتماد به رسانه | WORD
د پذیرفت وبرایش اعتبار قائل می شود.در بحث اعتماد به رسانه نیز رعایت مولفه هایی ضروری است؛ دوری از تفاسیر یکسویه، پرداختن به رویدادها از زوایای مختلف، تغییر درنوع دروازه بانی، دوری ازاغراق و تناقضگویی، پرهیز از انعکاس ابهام آمیز موضوعات، دوری از تحریف و سانسور، همچنین این نتیجه نیز حاصل شده که هر چقدر مخاطبان از عمل[1]کرد رسانهای خشنود باشند، زمان بیشتری را برای توجه به اخبار در طی روزهای هفته، هزینه می کنند.
فایل word مقاله بررسي رابطه ميان نگرش سياسي، اعتماد به رسانة ملي، مخاطبان فعال، و گرايش دانشجويان دانشگاههاي تهران به شبکههاي اجتماعي مجازي | WORD
وده و محقق با هدف تبیین عوامل مؤثر بر گرایش به این شبکه در میان دانشجویان دانشگاههای دولتی شهر تهران، و ضمن استفاده از روش پیمایش و تدوین پرسشنامه، به بررسی فرضیههای پژوهش پرداخته است. نتایج تحلیل دادهها نشان داد که بین فعالبودن مخاطبان و اعتماد به رسانههای خبری داخلی و گرایش به فیسبوک رابطه وجود دارد. همچنین فرضی «رابطه میان گرایش سیاسی و گرایش به فیسبوک» در این پژوهش تأیید نشد.
فایل word مقاله هويت در عصر رسانههاي ديجيتال | WORD
است؛ که فرهنگهای بشری را پاس بدارد و راههای مسالمتآمیز زندگی در دهکده جهانی را با ارزشهای جهانشمول، که برآمده از تمدن همه بشریت است، پیشنهاد کند. در این تجربه، طی فرایندهای تعامل اجتماعی همواره گفتمانهای متنوع بازسازی میشوند و خرد جمعی دائماً در حال توسعه خواهد بود. همچنین عواطف به علائق جمعی مبدل میشوند تا انسان بتواند به افراد بیشتری عشق بورزد و در غم آنان سهیم باشد.
فایل word مقاله فرهنگ به مثاب? رسانهاي بين اراده و عمل جمعي(مطالع? تطبيقي فرهنگ اسلامي و سکولار) | WORD
فرهنگ، با ترسیم جدولی سهبعدی، به شناسایی خانههای جدول پرداختهایم و پس از تعیین این عوامل، به شناسایی هریک از مصادیق آن در نظام اسلامی و نظام سکولار در سه بخش فرهنگِ سیاسی، فرهنگِ فرهنگی و فرهنگِ اقتصادی مبادرت ورزیدهایم. به این ترتیب، شناخت 36 خان متناظر فرهنگی در این دو مکتبی که امروز در مقابل هم صفآرایی کردهاند، زمینه را برای برنامهریزی فرهنگی توسط اندیشمندان این رشته فراهمساختهاست.
فایل word مقاله ارزيابي ساختار، کنشهاي متقابل، گمنامي و بازنمايي خود در چهار شبک? اجتماعي مجازي | WORD
اساس ترکیبی از نظری «تعریف وضعیت» توماس و رویکرد کیفی لیندلاف و تیلور نسبت به رشت ارتباطات، مدلی را ارائهکرده و برای فهم بهتر معنای کنش، کاربران در دنیای مجازی بدان عمل کردهایم؛ همچنین، به بازتعریف مفاهیم گروههای ارادی، تجمع و جمع دونفره در فضای مجازی پرداختهایم. نتایج پژوهش نشانمیدهد شیو بازتاب «خود» تحتتأثیر ویژگیهای ساختاری، گمنامی یا هنجارها در دنیای مجازی شکل میگیرد.
فایل word مقاله چالشهاي فرارو در شخصيتپردازي شخصيتهاي معصومين در فيلمنامه با الگوي ارسطويي | WORD
ی در فیلمنامه، کارآمدی آنها را در طرح شخصیت حضرات معصومین مورد ارزیابی قرارمیدهد. فرضی این مقاله این است که قابلیتهای تکنیکی فیلمنامهها با الگوهای ارسطویی، عموماً، مناسب طرح شخصیتهای زمینیاند و باید در ویژگیهای ساختاری این الگوها از جمله اصل «شخصیتپردازی» تصرف کرد و قابلیتهای نوینی را در ساختار فیلمنامه تعریف کرد، والّا شخصیت آنان از مراتب قدسیت به مراتب زمینی فروکاهیده خواهدشد.
فایل word مقاله الگويي پارادايمي از رابطة جوان و رسانه در شيراز | WORD
سانه اعتماد به رسانه بیگانه، کماعتمادی به رسانه داخل، و نیز تمرکز بر رسانه مدرن تا سنتی است؛ از نظر عملکرد رسانه در ایران آن را غیرعملکردی، خاصگرایانه، و عاطفی قلمداد میکنند. در کشور ما ضروری است که رسانه به کیفیت تعامل خود با مخاطب، سبک زندگی و مصرف رسانهای جوانان، و نیز به ترجیحات و علایق آنها توجه داشته باشد. در این زمینه توجه به تغییرات وسیع اجتماعی و شکلگیری رسانههای جدید ضرورتی انکارناپذیر است.
فایل word مقاله ارزيابي و مقايس? مدلهاي تأثيرات رسانهها بر مخاطبان با استفاده از تکنيک Topsis Fuzzy | WORD
ان به عنوان دریافتکنندگانِ تأثیرات رسانهها تأکید دارند. از آنجا که هر مدل فقط بر بخشی از دلایل تأثیر رسانهها تأکید دارد، هیچکدام از آنها بهتنهایی نمیتواند تبیین کاملی از تأثیرات رسانهها ارائهدهد. بنابراین، با استفاده از روش تاپسیس فازی (Topsis Fuzzy)، مدلهای مورد نظر با هم مقایسه شده و مدلها از لحاظ تأثیرگذاری بر مخاطبان رتبهبندی شدند؛ در پایان، دلایل برتری هر مدل بر دیگری مشخص شد.
فایل word مقاله استفادة نوجوانان از تلفن همراه آسيبشناسي و روشهاي فرهنگي و فني مقابله | WORD
لی در سیاستگذاری مصرف رسانهای این گروه را از نظر بگذرانیم. نگاهی به تلاشهای سایر جوامع در این زمینه نشان میدهد که میتوان با درگیر کردن بازیگران اجتماعی گوناگون (مدرسه، مربیان، و خانواده) و با اتخاذ سیاستهای ارتباطی کلان (واردات، تولید، و عرضه گوشیهای مخصوص نوجوانان، آگاهیبخشی به والدین و نوجوانان1 و افزایش سطح سواد رسانهای)، به سازماندهی قاعدهمند الگوی کاربری نوجوانان از تلفن همراه دست یافت.
فایل word مقاله دربار? خودمختاري صنعت رسانه و تبليغات | WORD
ند؟ بهعبارت خلاصهتر و فنیتر، آیا فنّاوری رسانه و تبلیغات خودمختار است؟ برای پاسخ به این پرسش، محتوا و استدلالهای دیدگاههای هایدگر (M. Heidegger) و بورگمان (A. Borgmann) و ایلول (J. Ellul)، که بهطور عام در زمین فلسف فنّاوری عرضه شده است، بهطور خاص در زمین فنّاوری و صنعت تبلیغات بررسی و روشن خواهد شد و درنهایت با ارزیابی انتقادیِ دیدگاه طرفدارانِ خودمختاریِ فنّاوری پایان مییابد.
فایل word مقاله نقش رسانهها در تحولات سياسي ايران؛ دهمين دور? انتخابات رياست جمهوري | WORD
یاست جمهوری ایران و نقشی که رسانه ها در آن اعمال نموده اند، داشته باشد. رسانه ها توانسته اند نقش مهمی را به ویژه در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بر جای گذارند . پخش مناظرات تلویزیونی از رسانه ملی برای اولینبار نقش ویژه ای را در تبدیل گفتمان سیاسی و طرح آن در حوزه عمومی کشور به دنبال داشته است که در نوع خود کم نظیر است. این پژوهش ماهیت کیفی و بنیادی دارد که با روش اسنادی -کتابخانه ای و تحلیل و توصیف انجام شده است.
فایل word مقاله بررسي تأثير رسانههاي جمعي در گرايش به هويت ملي (مطالعة موردي شهروندان شهرستان کاشان در سال 1390) | WORD
/0-=Tc در سطح اطمینان 99% تأیید کرده است. همچنین، نتایج آزمون کایاسکوئر معنیداری رابطه بین نوع محتوای برنامههای مورد استفاده از تلویزیون و ماهواره و اینترنت با میزان گرایش به هویت ملی را تأیید کرده است. نتایج تحلیل رگرسیون با ضریب بتای 276/0- تأثیر منفی متغیر میزان استفاده از ماهواره و با ضریب بتای 268/0 تأثیر مثبت میزان استفاده از تلویزیون در میزان گرایش به هویت ملی پاسخگویان را نشان میدهد.
فایل word مقاله رسانه و کنشگريِ دموکراتيک (امکانها و محدوديتهاي دموکراسيِ رسانهمحور) | WORD
به سرگشتگی و بیتفاوتی سیاسی شهروندان و حتی سیاست تکنولوژیک/ الکترونیک معطوف به کنترل شهروندان منجر میشود؟ مقاله حاضر درصدد است با بهرهگیری از مزایای رویکرد «ساختار/ کارگزار» به بررسی این مشکل بپردازد و در این زمینه پس از بررسی دو رویکرد متقابل (دموکراسی مستقیم الکترونیکی در برابر پایان امر سیاسی در فرهنگ مجازی)، برداشتی از دموکراسی رسانهمحور را بهمثابه بدیل دموکراسی رایج مطرح میکند.
فایل word مقاله تجربة جهاني، مدل گذار از نظام انحصاري به نظام متکثر راديو ـ تلويزيوني | WORD
یی مشابهتهایی قابل توجه با ایران دارند، بهصورتی گذرا چگونگی مواجه این کشورها با چالشها و ابهامات تغییر ساختار مطالعه شده است. درنهایت، گذار از هزینههای نظام انحصاری به فرصتهای نظام متکثر در قالب مدل بیان شده و نظام متکثر رسانهای به مثاب کارامدترین ساختار رسانهای از نظر تحقق اهداف، از جمله جلب رضایت مخاطب و توجیهپذیری اقتصادی و تأمین منافع ملی و مصالح اجتماعی، معرفی شده است.
فایل word مقاله مشارکت در «حلقههاي کندوکاو» و تأثير آن بر مهارت تفکر انتقادي در سواد رسانهاي (انيميشن) | WORD
هارت تفکر انتقادی دانشآموزان تأثیر میگذارد. این تأثیر بر مهارت استدلال استقرائی، استدلال قیاسی، تحلیل مشاهدهای پیامهای رسانهای، قدرت اعتمادپذیری و قدرت فرضیهسازی دانشآموزان نیز معنادار بود. بر اساس یافتههای این پژوهش میتوان نتیجه گرفت که با بهرهگیری از روشهای آموزشی همچون «حلقههای کندوکاو» که سبب رشد تفکر انتقادی میشوند میتوان سواد رسانهای دانشآموزان را بهبود بخشید.
فایل word مقاله بررسي رابط? نوع دينداري دانشجويان وميزان استفاده از وسايل ارتباط جمعي (مطالعه موردي: دانشجويان دانشگاه هاي شهر قم) | WORD
ای استفاده شد.یافته های تحقیق بیانگر آن است که میزان استفاده از وسایل ارتباط جمعی داخلی با نوع دینداری افراد ارتباط داشته است و افرادی که دین عامیانه داشتهاند از این وسایل، بیشتر استفاده میکردند. همچنین میزان استفاده از وسایلارتباط جمعی خارجی نیز با نوع دینداریافراد ارتباط داشته است. به گونهای که میزان استفاده از وسایل ارتباط جمعی خارجی، در دینداری عامیانه، نسبت به انواع دیگر دینداری، کمتر بوده است.
فایل word مقاله نقش شبکههاي ماهوارهاي فارسيزبان در پيشبرد اهداف امريکا در جمهوري اسلامي ايران (بررسي موردي صداي امريکا) | WORD
امریکا علیه جمهوری اسلامی ایران چه نقشی دارد. بر این اساس، به ابعاد گوناگون آن و نقشهایی که این شبک رسانهای برای پیشبرد اهداف امریکا در کشورمان ایفا میکند، اشاره میشود، با این فرضیه که شبک رسانهای صدای امریکا با برجستهسازی اختلافات و مسائل داخلی، مشکلات ناشی از تحریم اقتصادی، مسئل هستهای، حقوق بشر و تروریسم، زمین مساعدی را برای پیشبرد اهداف ایالات متحده علیه جمهوری اسلامی ایران فراهم کرده است.