فایل word مقاله بررسي علل و پيامدهاي سايبرلوفينگ | WORD
مؤثر در ایجاد سایبرلوفینگ و چگونگی پیشگیری از این پدیده است. هدف از انجام این تحقیق، مشخصکردن علل و پیامدهای سایبرلوفینگ و ارائ پیشنهادها مبنی بر کاهش انجام سایبرلوفینگ است. روش تحقیق به صورت کیفی (گراندد تئوری) بوده و در این تحقیق دادهها از طریق مصاحبهها و مقالات جمعآوری گردیده است. مدل ارائهشده در تحقیق مدل پارادایم است. نتایج تحقیق نشان میدهد که عوامل فردی، سازمانی و محیطی/ بیرونی از جمله مواردی هستند که در ایجاد پدید سایبرلوفینگ نقش مهمی را ایفا میکنند.
فایل word مقاله شبکههاي اجتماعي مجازي و شادکامي | WORD
، تبعیت از هنجارها و قوانین، ایجاد اعتماد به دیگران و گروهها، بهدستآوردن اطلاعات و حمایت و در نهایت دسترسی به منابع مختلف که همگی این موارد مؤلفههای تشکیلدهند سرمای اجتماعی است. افزایش سرمای اجتماعی در این سایتشبکههای مجازی بر تجربه و احساس مثبت تأثیر افزایشی و بر تجربه و احساس منفی تأثیر کاهشی میگذارد که نهایتاً به افزایش شادکامی منجرمیشود؛ در نهایت، عضویت و مشارکت در شبکههای اجتماعی مجازی باعث افزایش سرمای اجتماعی و در ادامه شادکامی افراد میشود.
فایل word مقاله نقش ارزشهاي فرهنگي بر محتواي شبکههاي اجتماعي (مطالعه تطبيقي محتواي شبکههاي اجتماعي ايراني و غيرايراني) | WORD
ار پیامهای ارتباطی به کار میرود. درمجموع، این پژوهش نشان داد بیشتر از تصاویر واقعی، محتوای عکس خنثی، موضوع تفریح و سرگرمی، سبک مطلب یادداشت، محتوای مطلب خنثی، نثر، الگوی اغراق و بزرگنمایی، تکنیک جلب توجه، صراحت در گفتار و بیان مصادیق، پایبندی به ارزشهای انسانی و هدف تفریح و سرگرمی در محتوا و مضامین شبکههای اجتماعی مورد استفاده قرار گرفته است. در ضمن مشخص شد، سبک مطلب، محتوای مطلب، جهتگیری مطلب، و اصول و قواعد با شبکههای اجتماعی ایرانی و غیرایرانی رابطه معنیدار دارد
فایل word مقاله تبيين رابطه استفاده از شبکه اجتماعي فيسبوک با هويت جنسيتي دانشجويان دانشگاه اصفهان | WORD
ست. مقاله حاضر به صورت پیمایشی و با استفاده از پرسشنامه اینترنتی محققساخته در بین دانشجویان کاربر شبکه اجتماعی فیسبوک دانشگاه اصفهان در سالتحصیلی 1392-1391 صورت گرفته است. یافتههای پژوهش حاکی از آن است که هویت جنسیتی کاربران، تحت تاثیر عضویت در فیسبوک قرار دارد. همچنین، بین مدت زمان عضویت در فیسبوک و میزان استفاده از فیسبوک و هویت جنسیتی، همبستگی معکوسی وجود دارد؛ یعنی با افزایش مدت زمان عضویت در فیسبوک و میزان استفاده از فیسبوک، هویت جنسیتی کاربران تضعیف میشود.
فایل word مقاله فلسفة رسانه چيست؟ | WORD
جایگاه دانش فلسفه رسانه، دو تقسیم اصلی فلسفه به فلسفه مطلق و فلسفه مضاف، و فلسفه قارهای و فلسفه تحلیلی عنوان خواهد شد، و نسبت دانش فلسفه رسانه در اقسام آن بررسی و نتایج آن ارائه خواهد شد. سپس، در بحث ماهیت دانش فلسفه رسانه، نسبت این دانش جدید با معرفتهای درجه اول و درجه دوم و فلسفههای مضاف مورد توجه قرار خواهد گرفت و به دنبال آن روش معتبر این علم تبیین خواهد شد. در ادامه نوشته، تقسیمبندی مهم فلسفه رسانه به فلسفه نظری رسانه و فلسفه عملی رسانه و شرح اقسام آن مطرح خواهد شد.
فایل word مقاله تاريخ دين زردشتي روشهاي بررسي | WORD
ر تفسیری است از اشارات گاهانی بهجایمانده و انطباق آنها بر سنت ودایی؛ 2. بر همسازی و ترکیب شواهد اوستا و کتابهای پهلوی تأکید دارد و ارزش این مواد را در آن میداند که بازتابدهنده مجموعه آموزههای زردشت و نمودار روند طبیعی رشد هستند و تغییرات حاصلشده در آن را موجب گسست در سنت و نفوذ ادیان دیگر نمیداند؛ 3. شواهد ترکیبشده از اوستا و کتابهای پهلوی را متنوع و انعطافپذیر میشمارد و آن را دستگاه اعتقادی خشک نمیداند و مزدیسنای ساسانیان را دینی پویا و کارآمد توصیف میکند.
فایل word مقاله نگاهي تازه به کتيبة پهلوي آذرشب مشهور به نيروگاه سيکل ترکيبي (کازرون چهارده) | WORD
ز اطراف برج نیروگاه سیکل ترکیبی در شرق کازرون، کشف شد. محتوای این گونه کتیبهها بیشتر معرفی آرامگاه یا دخم درگذشته و ذکر نام او و پدر او یا کسی که دخمه را برای او سفارش داده و نیز طلب آمرزش برای متوفا است. کتیب مذکور به شکل ستونی مکعب مستطیلی است و نوشتههای پهلوی در دو طرف ستون و در عرض آن نگاشته شده است. در این مقاله، پیشنهادی تازه برای عنوان کتیبه (آذرشب به جای سیکل ترکیبی!) و خوانش و ترجم آن ارائه شده است. همچنین، خوانشی برای چند واژه که پیش از این خوانده نشده پیشنهاد شده است.
فایل word مقاله صفات پادشاهان ايران و انيران در آيين? علم فراست | WORD
وان است که در میان فراستنامههای فارسی و عربی نظیری ندارد. در این فراستنامه، آذرکیوان علائم و نشانههای ظاهری پادشاهان ایران باستان را توصیف کرده و آنها را با اخلاق و منش ایشان تطبیق داده است. توصیفات ظاهری شاهان و پهلوانان ایرانی اغلب بر محور اعتدال میچرخد و در برابر، اجزای چهره و اندام شاهان و پهلوانان انیرانی یا بسیار درشت و بزرگاند یا باریک و نزار. بدترین و ظالمترینِ پادشاهان، ضحاک و تور و گرسیوز و شغاد و ماهوی سوری اند که تقریباً هم صفاتِ شخصیتهای بد و ظالم را دارند.
فایل word مقاله آرايههاي ادبي در اشعار مانويان ايراني زبان | WORD
ت کتب بلاغی دور اسلامی، که گاه در تقسیمات هر مقول بدیعی راه افراط پیمودهاند سازگار است. آرایه های ادبی در سرودهای مانوی ایرانی به دو گروه موسیقی اصوات (بدیع لفظی) و موسیقی معنوی (بدیع معنوی) قابل تقسیم است؛ در زمین بدیع لفظی آرای تکرار (تکرار واژه، جمله و واج)، و در زمین بدیع معنوی از آرایه هایی چون تضاد، ایهام و التفات استفاده شده است. در این مقاله چگونگی استفاده شاعران مانوی از آرایه های ادبی در سرودهای بازمانده به زبان های فارسی میانه، پارتی و سغدی با ذکر نمونه نشان داده شده است.
فایل word مقاله جلوههاي بلاغت در دو سرود منسوب به ماني | WORD
رفته، بررسی و تحلیل زیباییشناختی میشوند. از آرایههای ادبی در این دو سرود کوتاه، به تشبیه، استعاره، مجاز، کنایه، تکرار، مراعاتنظیر، حسآمیزی، ایهام، و ایهام تناسب باید اشاره کرد که ظرافت و ذوق بهکاررفته در برخی از آنها از دستیابی شاعران آن دوره، به نوعی کمال در حوز خیال شاعرانه حکایت میکند، موضوعی که از لحاظ تاریخ ادبی ایران بسیار مهم است. در این اشعار، امکانات ادبی و بلاغی در خدمت اندیشههای مانی درآمده است که، به مناسبت، دربار این عقاید توضیح داده شده است.
فایل word مقاله r??- و nam- دو فعل غيرشخصي در زبان سغدي | WORD
میشوند و خارج از کنترل و اراده او هستند. این فاعل منطقی که همیشه جاندار است تجربهگر نامیده میشود. عنصر دیگری که در جملات غیرشخصی ظاهر میشود منشأ بروز واقعه یا تجربه است و حضور آن در جمله بستگی به معنای فعل دارد. در زبان سغدی در کنار برخی از افعال وجهیِ این زبان که با تعریف افعال غیرشخصی سازگارند دو فعل دیگر نیز صرف غیرشخصی دارند. این دو فعل r- و nam- هستند. r- ظاهراً در تمامی نمونههای موجود و nam- تنها یک بار به صورت غیرشخصی صرف شده است. بررسی و تحلیل این دو فعل موضوع این نوشتار است.
فایل word مقاله ديسک مفرغي کتيبهدار افسار اسب اورارتويي در موزة باستانشناسي آذربايجان شرقي | WORD
ل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx : سال انتشار : 1394تعداد صفحات :27.
فایل word مقاله سنگنبشتة اورارتويي منقوش به چليپا در ماکو | WORD
نی است ولی از سمت چپ شکسته شده است و بدین ترتیب کتیبه میخی نیمه یا قسمتهای نایافتهای دارد. روی آن که صلیبی در زمانی نامشخص بر آن نقش شده کتیبهای آشوری بوده و فقط چند نشانه از آن کتیبه باقی مانده است. در پشت تخته سنگ فقط یک نشانه به طور واضح دیده میشود. رسمالخط نشانههای میخی نشان میدهد که این کتیبه در زمانی میان حدود 800 تا 700 ق.م توسط اورارتوها نوشته شده است. در این نوشته ابتدا این سنگنوشته معرفی و سپس رسم الخط آن بررسی و در ادامه با نمونههای مشابه مقایسه میشود.
فایل word مقاله ساخت آغازگري ـ پايانبخشي در بندهاي مرکب متون علمي فارسي بر پاي? دستور نظاممند | WORD
ن علمی رایج است. کاربرد بندهای مرکب، آغازگرهای مرکب و لایههای چندگان آغازگر مؤید حضور افزودههای کلامی در متون علمی یادشدهاند. ملحوظکردن این ابزارهای صوریْ در سازماندهی گفتمان، گسترش متن و، درنهایت، امر خوانش و فرایند درک مؤثر است. این امر در اولویتبندی متون از نظر میزان کارایی آنها مفید است و میتواند معیار و محکی برای تعیین میزان موفقیت متن در انتقال اطلاعات به مخاطبان آن باشد. چنانکه این اولویتبندی بهترتیب در کتابهای فیزیک، بیوشیمی، و آناتومی دیده میشود.
فایل word مقاله بررسي بازنمايي کنشهاي اجتماعي در مجموعه داستان زن زيادي از جلال آل احمد بر اساس الگوي ونليوون (2008) | WORD
نگارندگان به این دلیل که مجموعه داستانهای این نویسنده، هم در دوران خود و هم امروزه نیز میان اقشار مختلف محبوبیت خود را دارد این عنوان را جهت بررسی انتخاب نمودهاند. در این پژوهش از روش توصیفی و کتابخانهای برای تجزیه و تحلیل دادهها استفاده شده است بدین صورت که پس از انتخاب متون، الگوی مورد بحث روی آنها بررسی شده و در نهایت از آزمون خی برای مشخص شدن میزان رازگونگی متون استفاده شده است. نتایج حاصل از این پژوهش نشانگر این است در این مجموعه داستان میزان صراحت بیشتر از پوشیدگی است.
فایل word مقاله گويشوران زبان و باهمآيي | WORD
آنان آموزش داد؛ با این حال، «بهطور کلی مشخص نیست که کدام باهمآییها را باید آموزش داد و چگونه». خطاهایی که در استفاده از واژهها رخ میدهد، ممکن است بهدلیل تفاوتهایی باشد که بین زبانهای مبدأ و مقصد وجود دارد. آگاهی از دلایل بروز خطاهای احتمالی بههنگام یادگیری باهمآییها، برای زبانآموزان بسیار مفید است. در این مقاله سعی شده است باهمآییهایی معرفی شود که(بهدلیل تفاوت در دو زبان مبدأ و مقصد) احتمال زیادی دارد زبانآموزان در بهکارگیری آنها دچار اشتباه شوند.
فایل word مقاله تفاوتهاي گفتار و نوشتار در آموزش مهارت گفتاري زبان فارسي به غيرفارسيزبانان | WORD
نظیم و تدوین گردیدهاند. با توجه به محدودیت مدرسان غیر ایرانی و بسیاری از استادان ایرانی به لحاظ تخصص زبانشناسی، کوشش شده است که از پیچیدگی بیان و کاربرد اصطلاحات تخصصی در حد امکان احتراز گردد. محتوای مقاله بخشی جداییناپذیر از هر برنام آموزش زبان فارسی به غیر فارسیزبانان، که با هدف یادگیری مهارت گفتاری طراحی گردیده، محسوب میشود. از اینرو، تسهیل در آموزش زبان فارسی و، درنهایت، کمک به ارتقای سطح و جایگاه فرهنگی ایران در دانشگاهها و مراکز علمی خارج از کشور از نتایج آن است.
فایل word مقاله گونههاي گفتاري و نوشتاري در زبانهاي انگليسي و فارسي | WORD
ای پژوهشهای نوین زبانشناختی، بخش اصلی مقاله را تشکیل میدهد. طرح مبانی نظری، به شرحی که خواهد آمد، میتواند اساس ارائه راهکار مناسب برای آموزش تفاوتها در برنامههای فارسیآموزی قرار گیرد و در کسب مهارتهای گفتاری زبانآموزان مفید واقع شود و، درنهایت، به ارتقای دانش زبانی آنان و جایگاه زبان فارسی بینجامد. طرح مقاله از شناخت و تجرب نگارنده در آموزش زبان فارسی به غیر فارسیزبانان نشئت گرفته و دادههای آن به روش اسنادی از آثار محققان نامدار زبانشناسی تأثیر پذیرفته است.
فایل word مقاله آزوفا سينمايي: کاربرد فيلم سينمايي در آموزش زبان و فرهنگ ايران به غيرفارسيزبانان | WORD
میدهد که فیلم سینمایی بهدرستی میتواند به عنوان منبعی غنی برای آموزش کارآمد زبان فارسی و فرهنگ ایرانی به غیرفارسیزبانان به کار گرفته شود. بدین منظور، انتخاب فیلم و رویکرد آموزشی مناسب باید با توجه به ویژگیهای ساختاری و محتوای فیلم و نیازهای زبانآموزان صورت پذیرد. علاوه بر این، ضرورت دارد که تعداد محدود مدرسان توانای ایرانی در خارج از کشور و نبود مجموعهای ارزیابیشده و در دسترس از فیلمهای سینمایی ایرانی در طراحی برنام درسی فیلممحور بهدقت مورد توجه قرار گیرد.
فایل word مقاله پيشين? نمايش در ايران باستان | WORD
ت مختلفی بیان شده است. در میان نظریات مختلف در این باب، دیدگاه خاستگاه آیینی اساس نظرگاه ما را در این بحث تشکیل خواهد داد. در این پژوهش، ابتدا بهاختصار، نظر این گروه از پژوهندگان بیان میشود. آنگاه با فرض پیشینگی خیمهشببازی بر نمایش انسانی و با اتکا به شواهد باستانشناختی از تمدنهای کهن جیرفت و شهر سوخته و مقایس آنها با یافتههای مشترک از تمدن کهن سند، و امتزاج وسیع فرهنگی در این مناطق، در هزاره سوم پیش از میلاد، دیدگاه نگارندگان دربار منشأ نمایش در ایران ارائه خواهد شد.
فایل word مقاله تحليل سبکشناختي شعر اخوان (آنگاه پس از تندر)؛ رويکردي نقشگرا | WORD
ردی زبان را ابزاری برای کنش متقابل میان انسانها میانگارد و، درنهایت، فرانقش متنی که زبان را در ارتباط با بافت موقعیتی قرار میدهد و زمینه تحقق دو فرانقش پیشگفته را مهیا میسازد و بدینگونه، به همراه ابزار انسجامی، متنیتِ متن را شکل میدهد. در این مقاله، تلاش ما براین است که از منظر فرانقش متنی به خوانش شعری از اخوان بنشینیم و، با بررسی نحوه چینش عناصر در متن، چگونگی استفاده سبکی شاعر از این فرانقشها در بازنمودن ذهن خویش و درونمایه اثرش را نشان دهیم.
فایل word مقاله يک نامة سغدي (نامة باستاني سغدي شمارة يک) | WORD
اریک تاریخ اقوام شرق ایران را نیز در این دوره مشخص میکند. اورل استاین، در سال 1907 م، مجموعهای از چند نامه سغدی را در ویرانههای یکی از برجهای دیدهبانی دیوار چین پیدا کرد. این نامهها، که بعدها «نامههای باستانی سغدی» نامیده شدند، امروزه کهنترین متون سغدی نوشته بر کاغذ شمرده میشوند. نامه نخست را زنی به مادرش نوشته و در آن شرح حال خود را برای مادر بازگو کرده است. در مقاله حاضر، به خوانش و ترجمه این نامه، ریشهشناسی واژگان و تحلیل شیوه نامهنویسی در آن پرداخته شده است.
فایل word مقاله ستوش در متون فارسي ميانه و آيينهاي زرتشتي | WORD
و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx : سال انتشار : 1389تعداد صفحات :12واژه آیینی «ستوش/ سدوش» به چند معنا در متون فارسی میانه به کار رفته است. در این مقاله معانی گوناگون این واژه بررسی شده است، به مراسمِ بازمانده از آیین ستوش اشاره و در پایانِ مقاله اشتقاقی نو برای واژه ستوش پیشنهاد شده است.
فایل word مقاله گاهِ رَپيتوين، زمان آرماني در دين مزديسني | WORD
ن در مناسک زرتشتی بازتابی روشن و شگفت بهجای گذاشته است. برای بدرقه او در آغاز زمستان بزرگ، صد روز پیش از بازگشت او به روی زمین و نیز اول فروردین، که هنگام بازگشت دوباره اوست، آیینهایی برای این ایزد برگزار میشود. مراسم رَپیتوین در اول فروردین را میتوان جشن بزرگداشت هفتمین آفرینش یعنی جشن پیدایش آتش نامید. «جشن سده»، که به پیشواز بازگشت رَپیتوین میرود و به مناسبت کشف آتش برگزار میشود، و دیگر نیایشها و آیینهای مربوط به ایزد رَپیتوین این نظریه را تقویت میکنند.
فایل word مقاله گزارش منوچهر جوان جم از تيشتر بارانساز در متن فارسي ميانة دادستان ديني | WORD
رد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx : سال انتشار : 1389تعداد صفحات :21باران در اساطیر ایران پدیدهای اهورایی است. پیدایی این اسطوره بهواسط ویژگیهای آب و هوایی فلات ایران امری منطقی است. اسطور بارانسازی «تیشتر» در اوستا و غالب متون فارسی میانه آمده است اما هیچ یک از این منابع اشارهای به دادستان دینی نکردهاند. در این مقاله، گزارش منوچهر جوان جم، مؤلف دادستان دینی، درباره اسطور باران و نقش «تیشتر» در ایجاد این پدیده بررسی شده است.
فایل word مقاله بررسي برخي شباهتهاي فرازباني از ديدگاه ابن خلدون و چامسکي | WORD
یجی میداند که یکباره پدیدنمیآید. از سوی دیگر، نوام چامسکی، زبانشناس معاصر امریکایی، در پی ابن خلدون به نظریهپردازی پیرامون توانش زبانی پرداخته است. او نیز این قابلیت را بخشی ذاتی از ذهن انسان برشمرده و برای ذهن بشر مجموعهای از اصول و شاخصهای دستور زبانی را قائل میشود. نتایج حاصل از این پژوهش تطبیقی، علاوه بر تبیین تفاوتها و شباهتها، بیانگر این مطلب است که اندیش توانش زبانی را نخستین بار قرنها پیش ابن خلدون مطرح کرده و باید او را بنیانگذار این نظریه دانست.
فایل word مقاله چندصدايي و چندشخصيتي در رمان پسامدرن ايران با نگاهي به رمان اسفار کاتبان از ابوتراب خسروي | WORD
ع میکند. این کانونیشوندهها گاهی افراد دیگریاند و گاهی خودِ دیگرِ کانونیساز. بنابراین، هنگام بازگویی مطالب از زبان کانونیسازِ چندگانه، ضمیرهای اولشخص و سومشخص را میبینیم که از جانب خودِ کانونیساز برای اشاره به خود بهکار میرود: خودِ عینی و خودِ ذهنیاش، یعنی ضمیرهای «من» و «او». بدینترتیب، صداهای متفاوت تأثیر زبانی خود را در متن تجسم میبخشند و متن، بهواسطه چندشخصیتیِ حاصل از این خودهای متفاوت، چندصداییبودن خود را متجلی میسازد.
فایل word مقاله بررسي جامعهشناختي عبارات خطاب در فارسي گفتاري محاورهاي | WORD
لاح خطاب در مکالمات روزمره استفاده میشود: اسامی شخصی، عناوین (القاب)، اسامی مذهبی، اصطلاحات شغلی، اصطلاحات روابط خویشاوندی، اصطلاحات احترامآمیز و رسمی، اصطلاحات صمیمانه و خودمانی، ضمایر شخصی، عبارات توصیفی و اصطلاحات صفر. همچنین استعارهها و تابوها نیز در دادهها بررسی و تحلیل میشوند. تحلیل آماری اصطلاحات خطاب نشان میدهند که اصطلاحات صمیمانه و خودمانی را افراد مذکر بیشتر به کار میبرند و اصطلاحات روابط خویشاوندی با افزایش سن گویشوران کمتر مورد استفاده قرار میگیرد.
فایل word مقاله بررسي کاربرد دشواژهها در گفتار گويشوران زبان ترکمني | WORD
ران در آن موقعیت، داشته باشیم. درواقع آنچه ما رفتار اجتماعی مناسب مینامیم، در اکثر موارد، صرفاً رفتار زبانی مناسب است. رفتار زبانی مناسب یعنی تشخیص اینکه در هر موقعیت اجتماعی چه باید گفت و چه نباید گفت. دشواژهها نیز از آن دسته واژههایی هستند که درهنگام استفاده از آنها باید به این امر توجه نماییم. در این مقاله، کاربرد دشواژهها در گفتار گویشوران زبان ترکمنی بررسی شده است. نتایج بررسی نشان داد که میان میزان کاربرد دشواژهها و جنسیت و سن گویشوران رابطه معناداری وجود دارد.
فایل word مقاله وامواژههاي بلخي در پارسي نو | WORD
لي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx : سال انتشار : 1390تعداد صفحات :16بلخ یکی از خاستگاههای ادبیات پارسی نو است. ازاینرو، در زبان پارسی نو، شماری از واژهها از زبان بلخی وام گرفته شدهاند. این واژهها را میتوان به دو دسته بخش کرد. دست نخست واژههایی که در آنها d ایرانی باستان به l تبدیل شدهاند و شمارشان بیشتر است؛ دست دوم واژههایی که این دگرگونی آوایی در آنها صورت نگرفته است.