فایل word مقاله استفاده از الگوريتم ژنتيک براي تخمين پارامترهاي هيدروليکي سفره آزاد | WORD
wnj;های آزمایش پمپاژ، مورد ارزیابی قرار گرفته و با انجام آنالیز حساسیت آرایش بهینهای برای تخمین پارامترهای هیدرولیکی سفره آزاد پیشنهاد گردید. به این منظور با استفاده از الگوریتم ژنتیک پارامترهای مربوط به سه آزمایش پمپاژ، برآورد و با نتایج حاصل از روشهای گرافیکی مقایسه شد. نتایج حاصل نشان میدهند که در تخمین پارامترهای هیدرولیکی سفره آزاد، روش هوشمند الگوریتم ژنتیک روشی کارا و قابل اعتماد بوده و عملکرد آن در مواردی که با نقص دادهها مواجه هستیم بهتر از روش گرافیکی است.
فایل word مقاله سنتز نانو ذرات مگنتيت (Fe3O4) و بررسي کارايي آن در حذف کادميم از محلول آبي | WORD
د بهطوریکه در pH برابر 6 به حداکثر مقدار خود رسید، سپس در pH های 7 و 8 بازده و ظرفیت جذب کاهش یافت. لذا pH برابر 6 بهعنوان pH بهینه انتخاب گردید. زمان تعادل برابر 30 دقیقه و مقدار جاذب بهینه 4/0 گرم بهدست آمد. با افزایش غلظت یونهای کادمیم و کاهش مقدار جاذب، ظرفیت جذب افزایش و بازده جذب کاهش یافت. نتایج این مطالعه نشان داد که نانو ذرات مگنتیت دارای مزایایی از قبیل کارایی حذف بالا و زمان واکنش کوتاه است و میتواند بهعنوان یک روش در حذف کادمیم از محلولهای آبی استفاده شود.
فایل word مقاله کارايي شبکههاي عصبي مصنوعي و سيستم استنتاج عصبي- فازي تطبيقي در مدلسازي بارش- رواناب در حوضه آبخيز سد زايندهرود | WORD
زی در تخمین رواناب حاصل از بارش مورد بررسی قرار گرفت. در ادامه میزان دقت و صحت این دو روش با بهرهگیری از روشهای آماری، مقایسه شد. نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که شبکه عصبی مصنوعی و سیستم فازی- عصبی در شرایط مختلف و با ترکیبهای مختلف پارامترهای ورودی، نتایج متفاوتی از خود نشان میدهند ولی در کل این دو روش بهمیزان قابل قبولی قادر به تخمین رواناب حاصل از بارش با بهکارگیری پارامترهای ورودی مناسب و استفاده از ساختارهای مناسب شبکه عصبی مصنوعی و شبکه عصبی- فازی، هستند.
فایل word مقاله پيشبيني بلندمدت بارش بر پايه الگوهاي پيوند دور اقليمي، مطالعه موردي: حوضه آبريز اهرچاي | WORD
اعات الگوهای پیوند دور اقلیمی شناسایی شده بر اقلیم شمال غرب کشور، از روش همبستگی و روش آزمون گاما برای انتخاب بهترین متغیرهای پیشبینی کننده و بهترین ترکیب آنها استفاده شد. در نهایت با استفاده از مدل ماشین بردار پشتیبان، بارش فصلی پیشبینی و نتایج آن با مدل رگرسیون چند متغیره مقایسه شد. نتایج نشاندهنده نقش مؤثر مدل آزمون گاما در تعیین متغیرهای ورودی و ترکیب آنها بود. همچنین عملکرد مدل ماشین بردار پشتیبان با مدل مبنای رگرسیون چند متغیره بهعنوان یک مدل مبنا مقایسه شد.
فایل word مقاله مقايسه روشهاي ايستگاهي و منطقهاي گشتاورهاي خطي در برآورد بارندگيهاي حداکثر ماهانه
حوزه زاينده رود | WORD
انی مدت در ایستگاههای مورد مطالعــه میباشد. این مسئله در کنار مسائل مربوط به عدم دقت کافی در برآوردهای ایستگاهی، باعث افزایش استفاده از روشهای منطقهای در انجام چنین تحقیقهایی شده است. در این تحقیق، از روش یاد شده برای تعیین توزیع اصلی دادههای بارندگی حداکثـر ماهانه 18 ایستگاه بارانسنجی حوزه رودخانه زایـــندهرود، استفاده شد و در نتیجه توزیع مقادیر حدی تعمیم یافته به عنوان مناسبترین توزیع، انتخاب و پارامترهای توزیع و چندکهای آن برآورد گردیده است.
فایل word مقاله تصفيه فاضلاب حاوي اسيد اورانژ 7 با فرايند ازنزني و تعيين مشتقات مياني توليدي | WORD
ذب نور فاضلاب با ازنزنی در شرایط بهینه پس از حذف رنگزا، در بازه 450 تا500 نانومتر، 100 درصد افزایش یافت. طبق نتایج آزمایش GC-Mass و مقادیر LD50، اسید اورانژ 7 به ترکیبات سمیتر 1 و 4- نفتالیندیال، 1- نفتیلآمین، 2- نفتل و آنیلین تبدیل شد، که برای از بین بردن آنها باید فرایند ازنزنی تا حذف کامل COD ادامه یابد. سطوح بهینه پارامترهای مؤثر بر تصفیه فاضلاب واقعی نساجی با روش تاگوچی برای متغیرهای pH، میزان ازن تزریقیو دبی تزریق ازن بهترتیب 11، 20 میلیگرم در دقیقه و 1 لیتر بر دقیقه بهدست آمد.
فایل word مقاله ارزيابي طرحهاي توسعه منابع آب در سيستم چندمخزنه زيرحوضه درهرود با استفاده از شاخصهاي عملکردي | WORD
نگین و برآورد مبتنی بر مقدار بیشینه استفاده شد. نتایج مقایسه شاخصها با تعاریف مختلف نشان داد اگرچه استفاده از برآوردگرهای مبتنی بر بیشینه مقدار در مطالعات گذشته توصیه شده است، اما برآوردگرهای مبتنی بر میانگین بهدلیل در نظر گرفتن وضعیت سیستم در شرایط مختلف، حاوی اطلاعات مفیدتری هستند. بهرهگیری از این شاخصها در کنار نتایج مدلسازی علاوه بر اطلاعات سودمندی که برای تصمیمگیران و تصمیمسازان دارد، امکان پیشبینی وضعیت سیستم در شرایط شکست را نیز فراهم میآورد.
فایل word مقاله پتانسيل يابي آلودگي آبهاي زيرزميني در دشتهاي زويرچري و خِرّان با استفاده از مدل دراستيک و سيستم اطلاعات جغرافيايي | WORD
د استفاده شده است. نتایج مدل نشان میدهد که بخش غرب و جنوب غربی آبخوان دارای آسیبپذیری متوسط است و نواحی کوچکی در شمال غرب و شرق منطقه مورد مطالعه در محدوده بدون خطر آلودگی قرار میگیرند. سایر بخشهای آبخوان نیز آسیبپذیری پایینی را نشان میدهند. نتایج آنالیز نیترات نمونههای آب زیرزمینی نشان میدهد که میزان نیترات در بخش غرب و جنوب غربی آبخوان بیش از میزان نیترات موجود در سایر بخشهای آبخوان است که به این ترتیب نتایج ارزیابی آسیبپذیری نیز تأیید میشود.
فایل word مقاله آسيبپذيري آبهاي زيرزميني از آفتکشها و رتبهبندي و دستهبندي آنها(مطالعه موردي) | WORD
گردید. در ادامه با توجه به مقدار منطقهای شاخصهای مختلف حرکت آفتکشها که برای سناریوهای مختلف محاسبه شدهاند، رتبهبندی آفتکشها بهروش "برنامهریزی مرکب" انجام شد و در نهایت با تلفیق نتایج بخشهای قبلی، آفتکشها به سه گروه مناسب، متوسط و نامناسب دستهبندی شدند. نتایج دستهبندیها نشان داد که از بین آفتکشهای مطالعه شده، 2,4 D Acid، Dimethoate و Fenvalerate برای منطقه مطالعاتی مناسب و Metsulfuron و Triclopyr نامناسب هستند و دیگر آفتکشهای مطالعه شده حالت بینابینی دارند.
فایل word مقاله تعيين دماي بهينه در جذب زيستي فلزات سنگين از محلول آبي توسط بيومس آمادهسازي شده قارچ آسپرژيلوس نيجر | WORD
ند افزایشی نشان داد. از میان 4 تیمار مورد آزمایش، تیمار 55 درجه سلسیوس بیشترین میزان جذب فلزات و تیمار 25 درجه سلسیوس کمترین میزان جذب فلزات را نشان داد. جذب فلز کروم از 28/5 درصد در تیمار 25 به 44/7 درصد در تیمار 55 افزایش یافت. همچنین جذب فلز کادمیم از 40 تا 58 درصد و جذب فلزی روی از 37/7 تا 65/6 درصد افزایش نشان داد. حدود 60 درصد افزایش جذب توسط قارچ آسپرژیلوس نیجر بهدلیل افزایش در میزان دما بوده است. بنابراین میتوان بدون افزودن حجم بیومس و تنها با افزایش دما میزان جذب فلزات را افزایش داد.
فایل word مقاله بررسي عددي تأثير محل ورودي جريان و مشخصات تيغه جداکننده در حوضچه تهنشيني | WORD
یی حوضچههای تهنشینی مؤثراند. در این مطالعه تأثیر بعضی از این عوامل ازجمله محل ورودی جریان و همچنین وجود تیغه جداکننده جریان و موقعیت آنها در حوضچه بررسی گردید. به این منظور با شبیهسازی و بررسی عددی دوبعدی حوضچه تهنشینی بهکمک نرمافزار فلوئنت، محل ورودی مناسب برای ایجاد شرایط مساعد بهمنظور تهنشینی در ارتفاع میانه حوضچه مناسب تشخیص داده شد و همچنین ارتفاع تیغهای معادل 30 درصد ارتفاع حوضچه و با فاصله ای برابر 5 تا 10 درصد طول حوضچه بهینه ارزیابی گردید.
فایل word مقاله کارايي پوسته غلاف گياه آکاسياتورتيليس بهعنوان جاذب ارزان قيمت و قابل دسترس در حذف فنل | WORD
نه 2، دز جاذب بهینه 2/0 گرم در لیتر با مش 60 تا 100 و زمان تماس 10 دقیقه بهدست آمد که بالای 95 درصد بود. با افزایش غلظت فنل، کارایی حذف نیز افزایش یافت؛ اما این سرعت حذف در غلظتهای بالا کمتر بود. همچنین فرایند جذب با مدل فروندلیچ انطباق بیشتری داشت. بر اساس یافتههای حاصل از مطالعه حاضر، نتیجهگیری میشود که پوسته غلاف گیاه آکاسیاتورتیلیس با توجه به کارایی بالا، میتواند بهعنوان جاذب طبیعی مؤثر، کارآمد و در عین حال ارزان قیمت در حذف فنل از محلولهای آبی مورد استفاده قرار گیرد.
فایل word مقاله بررسي عملکرد و مدلسازي فرايند بيوفيلمي با بستر متحرک بهمنظور حذف ترکيبات مغذي از فاضلاب | WORD
ط میزان نیتریفیکاسیون ویژه در این راکتور معادل با g NOx-N/kg VSS.h 1/92 بود. در طول مطالعه مشخص شد که میزان حذف فسفر در راکتور هوازی، از لحاظ آماری ارتباط معنیداری با میزان آزاد سازی فسفر در راکتور بیهوازی دارد. بهطور کلی نتایج نشان داد که در شرایط بهینه، متوسط راندمان حذف نیتروژن کل و فسفر بهترتیب معادل با 9/80 و 8/95 درصد است. در نهایت و با توجه به تحلیل سینتیکی حذف ازت و فسفر، مدل استوور-کینکانن بهعنوان مدل مناسب برای مدلسازی فرایند بیوفیلمی با بستر متحرک انتخاب شد.
فایل word مقاله بررسي عملکرد راکتور بيوفيلمي بستر متحرک (MBBR) در تصفيه مخلوط فاضلابهاي شهري و صنعتي مطالعه موردي: تصفيه خانه فاضلاب پرکندآباد مشهد | WORD
آب و هوایی مشابه با تصفیهخانه پرکندآباد مشهد و در زمانهای ماند مختلف و بارهای آلودگی متفاوت مورد بررسی قرار گرفته است. از آنجا که وجود شوکهای هیدرولیکی در این تصفیهخانه یکی از مشکلات رایج میباشد در مراحل بعدی عملکرد سیستم پس از اعمال شوک هیدرولیکی مورد بررسی قرار گرفته است. این سیستم در زمان ماندهای بیشتر از 12 ساعت قابلیت کاهش COD در حد استانداردهای سازمان حفاظت محیط زیست را دارد. همچنین در زمان کوتاهی پس از اعمال شوک هیدرولیکی توانایی برگشت به حالت پایدار را دارد.
فایل word مقاله بررسي امکان پرورش گلها و ماهيهاي زينتي با روش آکواپونيکس در پساب تصفيهخانه فاضلاب بوشهر در مقياس پايلوت | WORD
ند هدایت الکتریکی، دمای آب، اکسیژن محلول، pH آب و کل جامدات محلول به صورت روزانه اندازهگیری شد. ویژگیهای دیگر مانند شوری، نیتریت، نیترات، آمونیاک، کل جامدات معلق، کلرید، سولفات، آهن، پتاسیم، کربنات و .... به صورت ماهانه اندازهگیری شد. در نهایت مشخص گردید که بهترین ماندگاری برای گلهای زینتی متعلق به شاهپسند، لوز، کونوکارپوس، بنجامین ابلق و فینیکس است. در مورد ماهیهای زینتی نیز که وضعیت بهتری نسبت به گلها از خود نشان دادند. بیشترین رشد متعلق به پیرانای شکم قرمز و جونیت بود.
فایل word مقاله حذف يون مس از پساب با استفاده از نانوجاذب بنتونيت مگنتيت سنتزشده | WORD
ز و ارزیابی شد، سپس بهعنوان جاذب در تصفیه پساب مورد استفاده قرار گرفت. آزمایشها توسط نرمافزار DOE طراحی و ارزیابی شد. مهمترین مشخصههایی که بررسی شدند شامل مقدار جاذب، زمان تماس، غلظت یون فلزی و pH بودند. در ادامه بهوسیله مدل طراحی CCD ، شرایط بهینه برای بهترین مقدار جذب (حذف) یون فلزی پیشنهاد شد. راندمان جذب یون فلز مس 94/89 درصد بهدست آمد. سرانجام با تعیین شرایط بهینه بر روی پساب معدنی (معدن مس سرچشمه) آزمایشهای مورد نظر انجام شد. نتیجه بیانگر جذب یون مس به میزان 30 درصد بود.
فایل word مقاله بررسي کارايي فرايند ازن/ پرسولفات در حذف آنتيبيوتيک سيپروفلوکساسين از پساب صنايع دارويي | WORD
ور نیمه پیوسته با حجم مفید یک لیتر بررسی شد. نتایج نشان میدهد که در شرایط بهینه بهرهبرداری شامل : pH برابر 3، دز پرسولفات برابر 10 میلی مولار، دز ازن برابر 1 گرم در ساعت و غلظت اولیه آنتی بیوتیک برابر 10 میلیگرم در لیتر، این فرایند قادر است 96 درصد از آنتیبیوتیک سیپروفلوکساسین را حذف نماید. با تغییر در شرایط آزمایش، راندمان فرایند تغییر میکند. نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد، فرایند ازن/ پرسولفات، میتواند یک فرایند مناسب برای حذف آلایندههای مقاوم و دیر تجزیهپذیر باشد.
فایل word مقاله بررسي اثر اصلاح ساختاري فوم پلييورتان با کربن فعال بر جذب آلايندههاي نفتي از آب | WORD
کربن فعال در ساختار فومها باعث افزایش شدید آبگریزی جاذبهای کامپوزیت شد و راندمان جذب را در جاذب کامپوزیت با 5 درصد کربن فعال تا 73 درصد در غلظت اولیه 20 گرم در لیتر از نفت خام افزایش داد. مطالعات تعادلی جذب نشان داد که برای تمامی جاذبها، مدلهای ردلیچ- پترسون و لانگمیر، دادههای ایزوترم را بهتر توصیف میکنند. بهمنظور احیای جاذبها از روش احیای شیمیایی با حلالهای نفتی تولوئن و پترولیوم اتر استفاده شد که موجب افزایش راندمان و درصد جذب جاذبهای فوم خالص و کامپوزیت شد.
فایل word مقاله گياهپالايي خاکهاي آلوده به هيدروکربنهاي نفتي در اطراف پالايشگاه اصفهان | WORD
خوار در خاک کشت شده با خاک بدون گیاه وجود داشت. میزان تنفس میکربی در ریزوسفر سورگوم در خاک آلوده بیشتر از ریزوسفر جو بود و میزان کاهش غلظت هیدروکربنهای نفتی در خاک آلوده کشت شده با سورگوم و جو حدود 52 تا 64 درصد تعیین شد که نسبت به خاک آلوده بدون گیاه 30 درصد بیشتر بود؛ بنابراین سورگوم و جو برای کاهش هیدروکربنهای نفتی خاکهای آلوده منطقه مورد مطالعه، پیشنهاد میشوند. البته چون دو گـیاه فوق میتوانند مورد چرای دام قرار گیرند، محیط کشت باید ایزوله شود و از ورود دام جلوگیری شود.
فایل word مقاله توسعه يک مدل رياضي بدون شرط بهمنظور طراحي شبکههاي جمعآوري فاضلاب | WORD
ن مدل هر آلترناتیو ورودی امکانپذیر است و لذا مسئله طراحی شبکه کاملاً بدون شرط قابل حل خواهد بود. در انتها کاربرد مدل پیشنهادی با تعریف و تحلیل یک شبکه نسبتاً بزرگ نشان داده شد. همچنین برای نمایش سهولت و قابلیت مدل در همراهی با روشهای بهینهسازی نیز از روش شبیهسازی ذوب فلزات بهمنظور ارائه طرح اقتصادی سیستم بهره گرفته شد. نتایج نشان میدهد که هزینه ساخت شبکه و سرعت همگرایی بهینهسازی با استفاده از مدل بدون شرط پیشنهادی بهطور قابل ملاحظهای بهبود مییابد.
فایل word مقاله استفاده از نانوذرات آهن در سنتز هيدروژل مهرههاي مغناطيسي جهت حذف رنگزاي بازيک آبي 159 از محيطهاي آبي | WORD
در جذب رنگزای 159BB با بار مثبت، نقش شایانی دارند. مقدار مغناطش اشباع برای مهرههای آلجینات سدیم/ نانو ذرات آهن emu/g8/21 بهدست آمد. نتایج نشان داد که بیشترین میزان حذف رنگزا از محلول رنگی در pH برابر 11، مدت زمان 120 دقیقه و مقدار 9 گرم جاذب صورت گرفته است. از نتایج بهدست آمده میتوان دریافت که حذف رنگزای مذکور از مدل لانگمیر تبعیت میکند. نتایج این تحقیق نشان داد که هیدروژل مهرههای مغناطیسی آلجینات سدیم دارای راندمان قابل قبولی (85 درصد) برای حذف رنگزای 159BB از محیطهای آبی میباشد.
فایل word مقاله کاربرد نانوپودر سيليکاي تثبيت شده در آلژينات براي جذب کادميم از محلولهاي آبي | WORD
توصیف دادهها است (997/0 = R2). حداکثر ظرفیت جذب برای جذب کادمیم بر روی جاذب، 99/72 میلیگرم بر گرم تخمین زده شد. با توجه به متوسط انرژی آزاد جذب بهدست آمده از ایزوترم دوبنین- رادوشویچ، جذب سطحی کادمیم بر روی نانوپودر سیلیکای تثبیت شده از مکانیسم شیمیایی پیروی میکند. مطالعه سینتیک نیز نشان داد که مدل شبه درجه دوم برای جذب کادمیم مناسبتر است (999/0 = R2). افزون بر این، مقادیر منفی Hº و ΔGº ماهیت اگزوترم و خودبهخودی واکنش جذب کادمیم بر روینانوپودر سیلیکای تثبیت شده را اثبات نمود.
فایل word مقاله بررسي تجزيهزيستي پارانيتروفنل در کشت لرزان و بيوراکتور هواگرد خارجي توسط باکتري آلکاليجنس فايکاليس | WORD
ت لرزان بیانگر آن است که استفاده از عصاره مخمر و pH 8 منجر به بالاترین مقدار توده زیستی و میزان حذف نیتروفنل میگردند. نتایج بیوراکتور هواگرد در تمامی نرخهای هوادهی، نشان دهنده درصد حذف بیشتر نیتروفنل و کاهش زمان حذف نسبت به کشت لرزان است. بیشترین میزان حذف در کشت لرزان و بیوراکتور هواگرد در غلظت50 میلیگرم در لیتر بهترتیب بهمیزان 40 و60 درصد بهدست آمد. در میان نرخهای هوادهی، 2 لیتر در دقیقه، بیشترین میزان حذف را در همه غلظتهای نیتروفنل در بیوراکتور نشان میدهد.
فایل word مقاله کاربرد همزمان ترکيبات PAH و آلکانهاي نرمال در تعيين منشا و سميت هيدروکربنها در رسوبات سطحي سواحل جنوب غربي درياي خزر | WORD
م بر گرم و 8/823 تا 5/3899 میکروگرم بر گرم بهدست آمد. بر اساس استانداردهای آمریکا سطوح ترکیبات نفتالین، آسنفتیلن، آسنفتن و فلورن بالاتر از غلظت استاندارد ERLs در ایستگاههای عمق 50 متری هشت پر و سنگاچین بود، درحالی که بر اساس استانداردهای کانادا، سطوح این ترکیبات در تمام ایستگاههای بالاتر از استاندارد ISQGs بود. نکته حائز اهمیت غلظت بالای ترکیب نفتالین بهعنوان سمیترین ترکیب PAH در تمام ایستگاهها بود که نیاز به توجه بیشتر به این ترکیب را برای اتخاذ روشهای صحیح مدیریتی میطلبد.
فایل word مقاله بررسي راندمان حذف آلکيل بنزن سولفونات خطي (LAS) در برکههاي تثبيت فاضلاب شهر يزد | WORD
رداشت شد و بر اساس روشهای استاندارد آنالیز گردید. بررسی نتایج حذف سورفاکتانتهای آنیونی در برکهها در فصول مختلف نشان داد که بیشترین راندمان حذف سورفاکتانتهای آنیونی در فصل تابستان و در برکه اختیاری ثانویه و کمترین آن در پاییز و در برکه بیهوازی است. همچنین نتایج حاصله نشان داد که براساس استاندارد محیط زیست، پساب خروجی از برکههای تثبیت شهر یزد برای تخلیه به آبهای سطحی، مصارف کشاورزی و تخلیه به چاه جاذب با 0/05 P value< دارای اختلاف معنیدار و بالاتر از حد مجاز است.
فایل word مقاله تعيين راندمان حذف آلکيل بنزن سولفونيک اسيد خطي (LAS) در دو سيستم تانک هوادهي با بستر ثابت (FBAT) و لجن فعال متداول (CAS) | WORD
دارد محیط زیست، قابلیت تخلیه به آبهای سطحی ( mg/L 1/5< ) و آبهای زیر زمینی (mg/L 0/5< ) را داشتند. سیستم لجن فعال متداول در غلظتهای بالاتر از 5 میلیگرم در لیتر، راندمان لازم برای کاهش مقدار LAS در پساب خروجی بهمنظور تخلیه به محیط زیست را نداشت در صورتی که تانک هوادهی با بستر ثابت در غلظتهای بالاتر (12 و 20 میلیگرم) با راندمان 97 درصد توانایی لازم برای کاهش مقدار LAS در پساب خروجی را دارا بود. بنابراین تانک هوادهی با بستر ثابت در شرایطی که غلظت LAS ورودی به سیستم بالاست، توصیه میگردد.
فایل word مقاله کارايي فرايند اکسيداسيون فنتون درکاهش آلودگي مواد شوينده از آب | WORD
50 میلیگرم در لیتر و یون فرو برابر130 میلیگرم در لیتر بیش از 86 درصد از LASو ABS در زمان 80 دقیقه حذف گردید. در همین شرایط طی فرایند اکسیداسیون، COD نمونههای ABS از470 میلیگرم در لیتر به 187میلیگرم در لیتر کاهش یافت. نسبت BOD5/COD در زمان 60 دقیقه درغلظت 600 میلیگرم در لیتر H2O2 و 130میلیگرم در لیتر یون فرو، 0/225 بهبود یافت. اندازهگیری pH بعد از واکنش نشان میدهد که pH بهعلت تولید مواد حد واسط اسیدی از 3 به 2/6 کاهش مییابد که میتواند برای کنترل فرایند مورد بررسی قرار گیرد.
فایل word مقاله بررسي اثر فاضلابهاي شهري بر تنوع گونهاي و پراکنش شکم پايان منطقه بين جزر و مدي سواحل شهر بوشهر | WORD
ی در بخشهای صخرهای با استفاده از کوادرات50×50 سانتیمتر و کاردک فلزی و در سواحل ماسهای با استفاده از یک نمونهبردار مغزهگیر تا عمق 5 سانتیمتر صورت گرفت. در این بررسی مجموعاً25 گونه متعلق به 16 خانواده از شکم پایان مورد شناسایی قرار گرفتند. از یافتههای بسیار مهم این بررسی، معرفی گونههای Planaxis sulcatus و Cerithidea cingulata به عنوان شاخص بیولوژیکی مناطق آلوده میباشد. نتایج حاصله از این بررسی حاکی از آلودگی بسیار بالای سواحل مورد بررسی به مواد آلی ناشی از فاضلاب است.
فایل word مقاله مديريت پيامدهاي حملات شيميايي به شبکههاي توزيع آب شهري با استفاده از الگوريتم بهينهسازي جامعه مورچهها | WORD
شد. در این تحقیق، مدیریت پیامدهای ناشی از حملات شیمیایی، با بهرهگیری از راهکارهای ذکر شده و با در نظر گرفتن دو هدف اصلی کمینه کردن تعداد گرههای آلوده و یک هدف جدید با عنوان کمینه کردن زمان بازگشت شبکه به حالت عادی" در کنار کمینه کردن تعداد عملیات واکنشی بررسی شد. این مسئله با استفاده از الگوریتم جامعه مورچهها برای اولین بار بهصورت تک هدفه و دو هدفه مورد مطالعه قرار گرفت. یکی از نتایج مهم این تحقیق، نقش اساسی استفاده از پمپها در مدیریت پیامدهای ناشی از این گونه حملات است.
فایل word مقاله استفاده از گونههاي درختي رطوبتپسند در جذب زيستي کادميم در محيطهاي آلوده | WORD
ها در هر دو گونه دارای روند کاهشی بود. فاکتور انتقال کادمیم در دو گونه نسبت به شاهد افزایش یافت و بیشترین آن 1065/1و 006/1 مربوط به صنوبر و دارتالاب و در تیمار 50 میلیگرم بر کیلوگرم مشاهده شد. در راستای توسعه پایدار و استفاده بهینه از منابع آب و خاک و نظر به اهمیت تصفیه بیولوژیکی پسابها و پاکسازی محیط زیست آلوده بهخصوص فلزات سنگین، کشت گونههای آبدوست، صنوبر و دارتالاب با پتانسیل بالای گیاهپالایی بهعنوان گونههای تجمعدهنده برای فلزات سنگین در محیطهای آلوده پیشنهاد شد.