فایل word مقاله خالص سازي و بررسي برخي خصوصيات بيوشيميايي آنزيم آلفا آميلاز مقاوم به حرارت باکتري Bacillus cereus | WORD
به حرارت و غیر وابسته به یون کلسیم می باشد. بطوری که آنزیم آمیلاز تخلیص شده در دمای 80 درجه سانتیگراد و 8~pH حداکثر فعالیت خود را نشان داده و در محدوده دمایی 50-70 درجه سانتیگراد 80% از فعالیت هیدرولیزی خود را حفظ میکند. همچنین نتایج نشان داد که آنزیم در طیف وسیعی از pH قلیایی و اسیدی (5/3-10) فعال و پایدار میباشد. بطور کلی براساس نتایج حاصل، این سویه باکتری میتواند منبع مناسبی جهت تولید آنزیم آمیلاز متحمل به حرارت با پایداری عملکردی بالا جهت کاربرد در صنعت باشد.
فایل word مقاله توليد آنتوسيانين در کشت کالوس سيب: اثر منبع نيتروژن و غلظت منيزيم | WORD
رار و چهار نمونه در هر تکرار اعمال گردید. افزودن منیزیم به محیط کشت میزان تولید آنتوسیانین را تا سه برابر افزایش داد و بیشترین میزان آنتوسیانین در بالاترین غلظت منیزیم (40 میلیمولار) مشاهده گردید. البته در این غلظت میزان رشد کالوسها کاهش یافت. تغییر منبع نیتروژن نیز بر تولید آنتوسیانین اثر گذاشت و بهترین منبع نیتروژن برای تولید آنتوسیانین، ترکیب آمونیوم 10 میلیمولار بعلاوه نیترات 8/18 میلیمولار و آمونیوم 5 میلیمولار بعلاوه نیترات 25 میلیمولار بود.
فایل word مقاله بررسي بيان ژنS-like RNase در گندم و خويشاوندان وحشي آن تحت تنش خشکي | WORD
ی فامیل T2 در فرایندهای تغذیه، انتقال مجدد فسفات، خودناسازگاری، پیری و دفاع در برابر پاتوژنها درگیرند. اثرات بالقوه یافت شده برای RNaseها در القای مقاومت به خشکی، میتواند ناشی از برهمکنش چندین خاصیت متمایز آنها باشد. در این تحقیق افزایش بیان چشمگیر S-lik RNase در گندم و خویشاوند وحشی گندم (Aegilops tauschii) در پاسخ به تنش خشکی، برای اولین بار گزارش گردید و این بر اهمیت پیدا کردن ژنهای موثر در ایجاد مقاومت به تنش ها در بین خویشاوندان وحشی گیاهان تاکید مینماید.
فایل word مقاله آناليزفيلوژنتيکي جمعيت بزهاي خلخالي با استفاده ژن سيتوکروم b | WORD
، 002/0 و 822/1 برآورد شد. مقدار تاجیما D در جمعیت بزهای خلخالی مثبت 124/0 بدست آمد که ازلحاظ آماری معنیدارنبود.نتایج تجزیه تحلیلهای بین گونههای مختلف بزنشان داد که تنوع نوکلئوتیدی در گونههای بز ایبکس، ایگاگروس و هیرکوس به ترتیب 047/0، 022/0 و 001/0 میباشد. بیشترین فاصله ژنتیکی بین بزهای ایبکس و ایگاگروس و کمترین فاصله ژنتیکی بین گونه خلخالی و بز هیرکوس مشاهده شد. بزهای ایگاگروس در مقایسه با بزهای ایبکس ازلحاظ فاصله ژنتیکی به بزهای اهلی هیرکوس نزدیکتر بودند.
فایل word مقاله بررسي فيلوژنتيکي جدايههاي جديد ايراني ويروس بادناي يک انجير بر اساس ترادف ژن پروتئين حرکتي | WORD
روتئین حرکتی FBV-1 ترسیم شد. بر اساس آنالیز فیلوژنتیکی، جدایههای FBV-1 در دو گروه متمایز دستهبندی شدند و جدایههای ایرانی در دو زیرگروه با 99% مشابهت نوکلئوتیدی در گروه اول قرار گرفتند. در بررسی تبارزایی بر مبنای توالی اسیدآمینهای، جدایه های مورد بررسی در سه گروه با 99-98 % مشابهت قرار گرفتند. جدایههای ایرانی از تنوع ژنتیکی پایینتری در مقایسه با جدایههای آمریکایی برخوردار بودند و شرایط جغرافیایی در تنوع ژنتیکی جدایههای موجود تاثیر داشت.
فایل word مقاله اثر شدت¬هاي مختلف نوري بر کالوس¬زايي و ميزان رنگيزة کالوس¬ها در جداکشت¬هاي گلي و رويشي گل محمدي Rosa damascena Miller.) و گل سرخ مينياتور (Rosa miniature) | WORD
ر تاریکی، تولید و تجمع این رنگدانه ها بسیار کم و در نور این مقدار به شکل قابل توجهی افزایش مییابد. در گل محمدی کالوسهای برگی و در گل سرخ مینیاتور کالوسهای ساقهای بیشترین مقدار کلروفیل و در هر دو گونه، کالوسهای دمبرگی و بساکی کمترین مقدار را در خود ذخیره کردند. همچنین میزان آنتوسیانین در کالوس های گلبرگ و مادگی هر دو گونه بیشتر از کالوس دیگر ریزنمونه ها بود در حالی که کمترین مقدار در کالوس بساک و دمبرگ گل سرخ مینیاتور و بساک گل محمدی مشاهده شد.
فایل word مقاله تأثير غلظت و منبع کربوهيدرات بر توليد درون شيشهاي آنتوسيانين در سيب | WORD
تیپ سیب وحشی جهت تولید کالوس استفاده گردید. نتایج نشان داد که از میان غلظتهای مختلف مانیتول جهت تولید آنتوسیانین، غلظت 3 درصد آن به همراه ساکارز 3 درصد بیشترین تأثیر را داشت. با افزایش غلظت مانیتول، میزان شاخص رشد کالوس و وزن تر کالوس کاهش و وزن خشک کالوس افزایش یافت. همچنین بین تیمارهای ساکارز بیشترین میزان تولید آنتوسیانین و کمترین میزان شاخص رشد در غلظت 6 درصد مشاهده گردید. تیمارهای گلوکز، فروکتوز و مالتوز تأثیر کمتری بر تولید آنتوسیانین داشتند.
فایل word مقاله بيان موقت ژن pgip2 و ژن کايمريک sppgip2-aaa-pgip1در Nicotiana benthamiana | WORD
کنندگی پروتئین کایمر در مقایسه با PGIP2 به برگ های گیاه توتون ترانسفورم گردید. حضور و بیان ژن بترتیب با استفاده از روش PCR و وسترن بلات تائید شد و در سنجش فعالیت آنزیمی به روش Caplet Assay پروتئین کایمری نسبت به پروتئین PGIP2 منفرد افزایش فعالیت نشان داد. در نتیجه پروتئین کایمریک طراحی شده از نظر بیولوژیکی فعال بوده و نسبت به PVPGIP2 منفرد قدرت مهارکنندگی بالاتری را نشان می دهد. پیش بینی می گردد با انتقال پروتئین کایمر به گیاهان زراعی گیاهان تراریخت مقاومتری بدست آید.
فایل word مقاله کلونينگ، بررسي خصوصيات ملکولي و پيشبيني بيان مجازي ژن فيتاز phyC از باسيلوس سابتيليس | WORD
در ناقل کلونینگ pTZ57R/T با استفاده از روش کلونی PCR و هضم آنزیمی تایید شد. ساختارهای نوکلئوتیدی و پیش بینی ساختار پروتئینی آنزیم فیتاز با استفاده از آنالیز توالی یابی مشخص گردید. وزن مولکولی آنزیم فیتاز 42 کیلو دالتون تخمین زده شد. نتایج این مطالعه نشان داد که به خوبی می توان نسبت به کلونینگ ژن فیتاز در وکتور کلونینگ اقدام کرد. از طرف دیگر پیش بینی مجازی آنزیم فیتاز با استفاده توالی نوکلئوتیدی و اسید آمینه، پتانسیل تولید آنزیم مقاوم به حرارت را نشان داد.
فایل word مقاله همسانهسازي، بيش بيان و بررسي خصوصيات آنزيم قليايي فيتاز (phyC) در باکتري اشرشيا کلي | WORD
باکتری اشرشیا کلی بیان شد. وزن مولکولی فیتاز نوترکیب تولید شده در حدود 64 کیلو دالتون تخمین زده شد. اندازهگیری فعالیت آنزیمی با استفاده از روش استاندارد فسفاتاز، فعالیت آنزیم نوترکیب تولید شده را 44/7 واحد در میلیلیتر نشان داد. همچنین pH بهینه برای فعالیت آنزیم فیتاز قلیایی نوترکیب در حدود 7 برآورد شد. نتایج نشان داد که فیتاز بدست آمده از باکتری باسیلوس سابتیلیس به جهت پایداری حرارتی و همچنین هزینه پایین تولیدی گزینه مطلوبی جهت استفاده در صنعت میباشد.
فایل word مقاله اثر سميت کادميوم بر الگوي بيان ژن و فعاليت آنزيمي سوپراکسيد ديسموتاز و آسکوربات پراکسيداز در گياهچههاي نخود (Cicer arietinum L.) | WORD
آنزیم SOD و APX در هر دو سطح mRNA و فعالیت آنزیمی در برگهای گیاهچهها در پاسخ به افزایش کادمیوم در محیط القاء میشوند. فعالیت آنزیمی SOD و APX و سطوح رونوشت ژنهای Cu/ZnSOD و APX در سطوح پائین و متوسط کادمیوم بطور معنیداری افزایش یافت ولیکن به دنبال افزایش غلظت کادمیوم از 5/12 به 50 میلی مولار فعالیت آنزیمی و میزان بیان دو ژن فوق به تدریج کاهش یافت. میتوان چنین نتیجهگیری کرد که سیستم دفاع آنتی اکسیدان آنزیمی در نخود نقش عمدهای در پاسخ به سمیت کادمیوم ایفا میکند.
فایل word مقاله مطالعه الگوي بيان پروتئين و برخي خصوصيات مورفولوژيکي و بيوشيميايي در پايههاي پسته بادامي سفيد و بادامي زرند تحت تنش شوري | WORD
تر از برگ پسته بادامی زرند بود. نتایج نشان داد که کاهش رشد رویشی و کاهش میزان کلروفیل کل در پایه بادامی سفید بیشتر از پایه بادامی زرند تحت تنش شوری واقع شده است. همچنین نتایج نشان داد که با افزایش تنش شوری، میزان پرولین برگ و فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدان در پایه بادامی زرند نسبت به پایه بادامی سفید افزایش یافت. با توجه به نتایج این پژوهش، به نظر میرسد پسته بادامی زرند توانایی بیشتری در حفظ پروتئینهای برگ و مقاومت بالاتری نسبت به تنش شوری دارد.
فایل word مقاله بررسى بيان نسبى ژن پراکسيداز و فعاليت آنزيمى در سه گونه و رقم مرکبات در برابر باکتري عامل بلاست مرکبات Pesudomonas syringae pv. syringae | WORD
ر سه ژنوتیپ بعد از آلودگی روند صعودی دارد و در نارنج و اوکیتسو در ساعت 48 و در لایم کوآت در ساعت 72 به بیشترین میزان خود رسید. دو آنزیم کاتالاز و آسکوربات پراکسیداز تنها در لایم کوات روند صعودی داشته است. درمجموع بیان ژن پراکسیداز و در پی آن تولید آنزیم در ارقام مقاوم (اوکیتسو و نارنج)، بالاتر از ژنوتیپ حساس (لایم کوآت) است و میزان تولید دو آنزیم کاتالاز و آسکوربات پراکسیداز در ارقام مقاوم کاهش و درنتیجه بیشتر شدن پراکسید هیدروژن و افزایش مقاومت را در پی دارد.
فایل word مقاله تجزيه و تحليل ژنتيکي و فيلوژنتيکي ناحيه سيتوکروم b در جبير ايران | WORD
والی ها با 190 توالی موجود از جنس آهو که بر اساس گونه تقسیم بندی شده بودند از لحاظ میزان هم پوشانی و فاصله ژنتیکی به کمک برنامه Bioedit 7 و MEGA5 مقایسه شده و درخت فیلوژنتیک آنها رسم شد. نتایج این تحقیق نشان داد که در بین گونه های مختلف آهو، جبیر کمترین فاصله ژنتیکی، که معادل 0.003 است را با گونه G. bennetti دارد، در حالی که بیشترین فاصله ژنتیکی جبیر با G. dorcas و یا تاکسون خواهری اش G. saudiya می باشد که به ترتیب برابر 0.073 و 0.074 است. این امر می تواند موید تعلق جبیر به گونه G. bennetti باشد
فایل word مقاله مطالعه تنوع ژنتيکي توده هاي آويشن ايران با استفاده از نشانگرهاي نيمه تصادفي | WORD
. بیشترین و کمترین میزان اطلاعات چندشکلی به ترتیب مربوط به آغازگر IT15-36 وIT18-2 بود. بیشترین و کمترین شاخص نشانگر را به ترتیب دو آغازگر ET15-33 و ET18-6 به خود اختصاص دادند. نتایج نشان دادند که گروهبندی حاصل از تجزیه خوشهای تا حدودی با منشأ جغرافیایی هماهنگی داشت و توانست تا حدودی گونهها را از هم تفکیک نماید. نتایج این تحقیق نشان داد که استفاده از واکنش زنجیرهای پلیمراز با آغازگرهای نیمهتصادفی در بررسی تنوع ژنتیکی تودههای آویشن ایران مناسب بوده است.
فایل word مقاله پروتئين اتصالي CTCF و تنظيمات اپيژنتيکي ژنوم | WORD
ئین شناخته شدهای در مهرهداران است که در عملکرد جدا کنندهها دخیل میباشد. مطالعات اخیر نشان دادند که، CTCF میتواند به عنوان یک عامل وراثتی در تنظیمات اپیژنتیکی باشد، که ارتباطات بین متیلاسیون DNA، ساختارهای سطح بالاتر کروماتینی و بیان ژن طی فرایند نمو را تنظیم میکند. هدف این مطالعه مروری بر نقش CTCF در این منظرهای مهم تنظیم ژنومی میباشد. تمام یافتهها نشان میدهند که CTCF میتواند به عنوان یک استاد بافنده ژنوم پستانداران در نظر گرفته شود.
فایل word مقاله کاريوتيپ کروموزومي برخي از جمعيت هاي سگ بومي ايران | WORD
(Y) در جنس نر میباشد. میانگین طول نسبی کروموزومهای اتوزومی در نمونههای مطالعه شده دارای دامنهای از 13/1 تا 89/4 میکرومتر در نرها و 1/1 تا 21/5 میکرومتر در مادهها بود. تجزیه واریانس دادههای کروموزومی نشان داد که در حیوانات مختلف اختلاف معنیداری در پارامترهای کروموزومی وجود دارد. همچنین شاخص تقارن کاریوتیپی نشان دهنده نا متقارن بودن کروموزومهای جمعیتهای مذکور و پیشرفته تر بودن تکامل کروموزومی این حیوان نسبت به هم خانوادههایش می باشد.
فایل word مقاله کاربرد بيومارکرهاي ليپيدي براي ارزيابي ساختار جمعيت ميکروبي خاک | WORD
ای گرم مثبت (G-/G+) و نسبت اسید چرب فسفولیپیدی قارچهای ساپروفیت (18:2ω6,9) به اسیدهای چرب نشانگر باکتریها (F/B)، قادرند به عنوان شاخصهای وضعیت فیزیولوژیکی یا تغذیه در شرایط مختلف محیطی همچون خاکهای آلودهشده به فلزات سنگین، تغییرات pH، تغییرات عمق، خشکی، شوری، مدیریتهای مختلف کشاورزی و شرایط غرقابی، برای ارزیابی جوامع میکروبی خاک به کار میروند. روش تجزیه PLFA در خاک و تعیین زیستتوده، تنوع میکروبی و وضعیت فیزیولوژیک در اینجا بررسی میشود
فایل word مقاله چالشهاي پيشروي رهاسازي محصولات تراريخته Bt | WORD
دقیق و کامل اینگونه محصولات قبل از آزاد سازی ضروری است. نگرانیها در خصوص محصولات Bt شامل اثر بر موجودات غیر هدف، پایداری بقایای Bt در خاک، شار ژنی محصولات تراریخته Bt، احتمال علف هرز شدن، زراعت تک محصولی و کاهش تنوع زیستی و اثرات ناخواسته انتقال ژن بر متابولیسم گیاه هستند. مقاله حاضر ضمن مروری اجمالی بر نگرانیهای عنوان شده، بر ارزیابی و مدیریت این نگرانیها در محصولات تراریخته Bt اشاره دارد که میتواند برای مسئولین، کارشناسان و متخصصین اهل فن مفید باشد
فایل word مقاله ارزيابي مزرعه اي و ملکولي مقاومت گندم هاي ايراني به فوزاريوم سنبله گندم | WORD
ایسه با شاهد مقاوم از مقاومت مطلوبی برخوردار بودند. با گروهبندی (کلاستر بندی) نمونهها نیز در یک گروه قرار گرفتند. برای به دست آوردن نشانگرهای SSR Simple Sequence Repeats)) پیوسته با مقاومت در نمونهها، از ده جفت آغازگر استفاده شد. نتایج به دست آمده آزمایشگاهی نشان داد که نمونههای ذکر شده دارای تک باند اختصاصی مقاومت به بیماری بوده و آغازگرهای GWM234، GWM340 و GWM251 با بهینه سازی شرایط آزمایش و تعداد نمونههای بیشتر میتوانند نمونههای مقاوم را از حساس تفکیک کنند.
فایل word مقاله ارتباط چند شکلي بخشي از ژن IGF-I با ارزش اصلاحي صفات توليدي و توليد مثلي در بز کرکي رايني | WORD
. در این تحقیق سه ژنوتیپ AA، AB و BB با فراوانیهای ژنوتیپی 22/0، 65/0 و 13/0 مشاهده گردید، اما بین این ژنوتیپها و صفات تولیدی و تولید مثلی مورد بررسی رابطه معنیداری مشاهده نشد. نتایج حاصل از این تحقیق نشان میدهد که در جمعیت مورد بررسی از نظر جایگاه ژنI IGF- تنوع قابل ملاحظهای وجود دارد اما با توجه به تعداد کم نمونههای مورد استفاده در این تحقیق، پیشنهاد میگردد جهت بررسی ارتباط بین این تنوع ژنتیکی و صفات مورد بررسی از نمونههای بیشتری استفاده گردد.
فایل word مقاله ارزيابي واکنش ارقام خيار گلخانه اي در برابر مايه کوبي با همسانه عفونتزاي ويروس پالامپور پيچيدگي گوجهفرنگي | WORD
ین میزان آلودگی (از نظر تعداد گیاهان آلوده شده)، دارای روند کندتری از نظر پیشرفت آلودگی نیز بود؛ بطوریکه آلودگی به ToLCPMV د ر این رقم، باعث کاهش یا توقف رشد گیاه نشد و با گذشت زمان، شدت علائم آلودگی ویروسی نیز کاهش یافت. با توجه به نتایج به دست آمده در این تحقیق، رقم کیان بطور نسبی و در مقایسه با سایر ارقام خیار گلخانهای، در مقابل ToLCPMV دارای حساسیت کمتری است. با این وجود، برای یافتن و یا تولید منابع مطمئنتر مقاومت به ویروس فوق، نیاز به مطالعات بیشتری است.
فایل word مقاله بررسي روابط ژنتيکي بين ارقام ناشناخته و تجاري مرکبات با استفاده از نشانگر ملکولي ISSR | WORD
گی و 25 ژنوتیپ ناشناخته در گروه A، گریپفروت و نه ژنوتیپ ناشناخته در گروه B، پوملو، دارابی و هفت ژنوتیپ ناشناخته در گروه C، نارنج و یک ژنوتیپ ناشناخته به ترتیب در گروه D و E با ضریب تشابه 54/0 نسبت به همدیگر، بالنگ در گروه F، لمون اروکا در گروه G، یک ژنوتیپ ناشناخته به طور مستقل در گروه H و لیموشیرین و مکزیکن لایم در گروه I قرار گرفتند. تجزیه تنوع ژنتیکی و تعیین روابط خویشاوندی در مرکبات، اطلاعات مفیدی را برای برنامههای بهنژادی، انتخاب و حفظ ارقام فراهم میکند.
فایل word مقاله باززايي گياه ازمک (Cardaria draba L.) از طريق کشت بافت | WORD
خه در ریزنمونههای محور زیر لپه را نشان دادند. بهترین ریشهزایی برای ریزنمونههای محور زیر لپه و برگهای لپهای به ترتیب در تیمارهای با غلظت هورمونی نیم میلیگرم در لیتر BAP به همراه یک میلیگرم در لیتر NAA و تیمار هورمونی با غلظت یک میلیگرم در لیتر NAA به تنهایی انجام گرفت. سپس گیاهان به مدت 2 هفته در محیط کشت پایه MS بدون هورمون و 4 هفته در گلدانهای حاوی پیتماس استریل در شرایط گلخانه نگهداری شدند و 90 درصد موفقیت در باززایی گیاهان مشاهده شد.
فایل word مقاله القاي کالوس و باززايي مستقيم در ريزنمونههاي مختلف گياه دارويي ازمک (Lepidium draba L.) | WORD
ن وزن کالوس را نشان دادند. درحالیکه بالاترین درصد باززایی کالوس و نرخ رشد کالوس از ریزنمونه ریشه بدست آمد. بیشترین وزن کالوس در ریزنمونه برگی و درغلظت 5/0 میلیگرم در لیتر 2,4-D و3 میلیگرم در لیتر BAP و بالاترین نرخ رشد کالوس در ریزنمونه ریشه و در غلظت 5/0 یا 1 میلیگرم در لیتر 2,4-D و3 میلیگرم در لیتر BAP و بیشترین درصد باززایی کالوس در ریزنمونه ریشه و درغلظت 2 میلیگرم در لیتر 2,4-D و2 میلیگرم در لیتر BAP و یا تنها درغلظت 3 میلیگرم در لیتر BAP مشاهده شد.
فایل word مقاله بررسي اثر يون هاي مس و روي بر فعاليت آنزيم ميروزيناز و تشکيل سولفارافان در گياه Lepidium draba | WORD
هده گردید. از طرف دیگر، مقدار سولفارافان در حضور هر دو یون به ویژه یون روی نسبت به نمونه شاهد کاهش یافت. از مجموع نتایج چنین استنباط میشود، یونهای مذکور به ویژه عنصر مس در غلظتهای کم اثر تحریکی بر فعالیت میروزیناز دارد. همچنین این یونها به ویژه یون روی بر بازآرایی آگلیکون نیز تاثیر داشته و مسیر بازآرایی را به سمت ترکیباتی دیگر، غیر از ایزوتیوسیاناتها منحرف میکنند. لذا حضور یونهای فلزی در طی واکنش سبب کاهش تولید سولفارافان میگردد.
فایل word مقاله بررسي اثرات اليسيتور عصاره مخمر بر بيان ژن ايزوفلاون سينتاز و برخي پارامترهاي بيوشيميايي در گياهچههاي سويا (Glycine max) | WORD
یشتر میباشد. در مجموع چنین استنباط میشود که عصاره مخمر باعث اعمال نوعی تنش اکسیداتیو در گیاهچهها شده است. در این شرایط، بمنظور کاهش رادیکالهای آزاد در زمان 8 ساعت تیمار، سیستم آنتیاکسیدان آنزیمی فعالتر بوده درحالیکه در زمان 16 ساعت تیمار، بیشتر سیستم آنتیاکسیدان غیرآنزیمی (فنیل پروپانوئیدی) وارد عمل میشود. لذا بنظر میرسد، تیمار گیاه به مدت 16 ساعت با این الیسیتور، زمانی مناسب جهت تحریک بیان ژنها و همچنین سنتز مواد موثره میباشد.
فایل word مقاله شناسايي واريانتهاي ژني اسب کاسپين با استفاده از نسل جديد توالييابي ژنوم با کارايي بالا | WORD
های مرتبط با فرآیندهای سیستم عصبی، تنظیم ورارسانی فرستههای بیوشیمیایی مرتبط با گوانیدین تریفسفات، موفوژنز سلولی، سازمانبندی اسکلت سلولی، توسعه رگی، جنبایی سلولی و انتقال غشایی روی داده است. فزون بر این، واریانتهای ساختاری ژنوم اسب کاسپین مانند اینورژنها و جابهجا شدگیها و نیز حذف و اضافههای بزرگ ژنومی که در این پژوهش شناسایی شدند، میتوانند در طراحی نشانگرهای ژنتیکی برای کارهای اصلاح نژادی و نیز بررسیهای جمعیتی سودمند واقع شوند
فایل word مقاله مقايسه تاثير روش هاي مختلف تخريب ديواره سلولي ISC-23 Chlorella vulgaris و Spirulina platensis PCC9108 بر ميزان ليپيد استخراج شده جهت توليد بيوديزل | WORD
sis با دیوارهای مشابه باکتریهای گرم منفی، استفاده شد. در مورد هر دو ریزجلبک مورد مطالعه نتایج نشان داد که میزان لیپید کل استخراج شده بر اساس شیوه شکستن سلول، متفاوت است. این مقادیر برایSpirulina platensis از 2/18 تا 2/7 و برای Chlorella vulgaris از 1/43-3/18 درصد از وزن خشک متفاوت بود. به طور کلی و با توجه به نتایج پژوهش حاضر، در هر دو نوع ریزجلبک یوکاریوتی و پروکاریوتی، کارا ترین روش تخریب سلولها و استخراج لیپید جهت تولید بیودیزل از آنها، اتوکلاو کردن و امواج مایکروویو بود.
فایل word مقاله کلونينگ و بيان مولکول هاي کوتاه شده و دست نخورده استرپتوکيناز در اشريشيا کلي و ارزيابي فعاليت بيولوژيک آن ها | WORD
ن بلات پروتئین های تخلیص شده، درست بودن اندازه و ماهیت پروتئین های تولید شده را نشان داد. بررسی فعالیت اختصاصی پروتئین های SK143-386، SK60-386 و استرپتوکیناز کامل با استفاده از روش دقیق رنگ سنجی نشان دهنده کاهش 83 تا 91 درصدی در فعالیت انواع کوتاه شده بود. این پژوهش، مطالعه اولیه ای برای مقایسه فعالیت اختصاصی پروتئین های کوتاه شده و دست نخورده استرپتوکیناز تولید شده می باشد. برای بررسی اختصاصیت به فیبرین و همچنین میزان آنتی ژنیسیته نیاز به آزمون های بیشتر می باشد.