فایل word مقاله مطالعه تجربي تعداد و ارتفاع واحد انتقال در بستر آکنده دوار و بستر پر شده معمولي | WORD
ر آکنده دوار بررسی شد. در این راستا، نوع آکنه مورد استفاده، ابعاد فیزیکی بخش پر شده و نوع تماس دو جریان به عنوان پارامترهای موثر مورد ارزیابی در نظر گرفته شد. نتایج بدست آمده، بر خلاف تصور مرسوم، به وضوح حاکی از تابعیت قوی ابعاد بهینه سیستم از پارامترهای مورد بررسی بود. همچنین، مقایسه نتایج اندازهگیری شده از این دو سیستم عملکرد مطلوبتر بستر آکنده دوار نسبت به بسترهای آکنده معمولی (در کاهش ابعاد سیستم و ارائه بازدهی بالاتر) را نشان داد.
فایل word مقاله تعيين معيارهاي کمّي به منظور امکان تجاري سازي تکنولوژي غشايي براي پالايشگاه هاي گاز کشور | WORD
ه آنها در این نمودار، مشخصات غشاء به گونهای تعیین میشود که تکنولوژی ترکیبی برای هر پالایشگاه بهینه شود. این عمل برای دو پالایشگاه ایلام و شهید هاشمینژاد به دلیل نزدیکی آنها به مرز اقتصادی شدن واحد ترکیبی انجام گرفت. در پایان غشاهای سازگار با این الگو جهت بکارگیری در سیستم ترکیبی (غشاء-آمین) به جای واحد آمین رایج معرفی شدند. نتایج نشان داد که عمده غشاهای مناسب از نوع پلیایماید، PEBAX، غشاهای آلی – معدنی و غشاهای کربنی میباشند.
فایل word مقاله جداسازي و تغليظ ايزوبوتانول از محلولهاي آبي رقيق با استفاده از فرآيند غشايي تراوش تبخيري | WORD
ول خوراک، میزان فلاکس عبوری از غشا و انتخابپذیری آن افزایش می یابد به عنوان مثال، با افزایش غلظت ایزوبوتانول از 2 به 5 درصد وزنی در محلول خوراک، فلاکس کل و انتخاب پذیری غشاء بیش از 50% افزایش مییابد. این در حالی است که با افزایش ضخامت لایه فعال غشاء از 3/2 به 9/12 میکرومتر، میزان فلاکس عبوری از غشاء به حدود نصف کاهش و انتخاب پذیری آن به بیش 5/1 برابر افزایش می یابد. همچنین افزایش دما موجب بالارفتن فلاکس عبوری از غشا و کم شدن انتخاب پذیری میشود.
فایل word مقاله تصحيح ايزوترم لانگموير در فرآيندهاي جذب سطحي وابسته به pH | WORD
سطحی وابسته به pH بکار رود. ایزوترم ارائه شده بر مبنای ایزوترم لانگمویر است که در آن رابطه ی بین ثوابت لانگمویر با pH بررسی شده است. اعتبار ایزوترم جدید ارائه شده نیز با پیش بینی میزان جذب نیکل گزارش شده در منابع بررسی شد. بررسی ها نشان داد که خطای میانگین مقدار پیش بینی جذب توسط مدل پیشنهادی با مقدار پیش بینی جذب توسط مدل عددی استفاده شده در منابع حدود 13% است. ایزوترم تحلیلی ارائه شده می تواند پیچیدگی مدل سازی های عددی و مقدار محاسبات را کاهش دهد.
فایل word مقاله اندازه گيري ظرفيت جذب و پارامترهاي ترموديناميکي حذف مس دو ظرفيتي از محلول هاي آبي توسط نانو کامپوزيت گاما آلومينا- نانو لوله کربني | WORD
از دیدگاه ترمودینامیکی بررسی شد. نتایج نشان داد که اطلاعات تعادلی جذب به دست آمده، از مدل فرندلیش بهتر از مدل های لانگمیر و DKR پیروی میکنند و بیشینه ظرفیت جذب بهدست آمده بهوسیله مدل تک دمای جذب فرندلیش برابر با 17/20 میلی گرم بر گرم است. عاملهای گوناگون ترمودینامیک، چون G° ،H° و S° محاسبه شد. عاملهای ترمودینامیکی اندازهگیری شده در سیستم جذب در نظر گرفته شده، نشان داد که فرآیند جذب بهصورت طبیعی خودبخود و گرماگیر می باشد.
فایل word مقاله استفاده از پسماند سويا به عنوان جاذب رنگ اسيد اورانژ 7 از محلول آبي | WORD
مقدار زیادی به pH محلول و به مقدار کمتری به دمای محلول وابسته است. سرعت جذب رنگ اسیداورانژ 7 با پسماند سویا سریع است و جذب در مدت زمان کمی کامل میشود. نتایج بررسی ایزوترم جذب نشان داد که هر دو مدل برای توصیف جذب رنگ اسید اورانژ 7 با سویا مناسب هستند. حداکثر ظرفیت جذب رنگ اسید اورانژ 7 توسط پسماندهای سویا برابر با 17/54 میلیگرم بر گرم محاسبه شد که از برخی از جاذبهای ارزان مطالعه شده بیشتر و از برخی دیگر مانند پسماند لیگنوسلولزی کلزا کمتر است.
فایل word مقاله شبيه سازي تقطير چند جزئي پيوسته مواد موثره اسانس زيره سبز و مقايسه آن با نتايج آزمايشگاهي | WORD
ثره اسانس زیره سبز مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. نتایج حاصل از شبیه سازی به همراه نتایج حاصل از آزمایشها نشان میدهد که توسط ستون تقطیر دارای پنج عدد سینی، مقدار ماده موثره اسانس زیره سبز از 25% به بیش از 50% رسانیده میشود. نتایج نشان میدهد که افزایش نسبت برگشت خارجی به ستون تقطیر از 2 به 3 باعث افزایش جداسازی ماده موثره میگردد. این افزایش نسبت برگشت، برای ستون تقطیر با 5 سینی، باعث افزایش 8/9% وزنی ماده موثره در محصول خروجی میشود.
فایل word مقاله بررسي تصفيه فتوکاتاليستي پساب اسپنت کاستيک صنايع پتروشيمي با استفاده از روشهاي طراحي آزمايش و شبکه عصبي مصنوعي | WORD
د فتوکاتالیستی به کمک روش طراحی آزمایش باکس- بنکن و شبکه عصبی مصنوعی، مورد ارزیابی قرار گرفت. با توجه به محاسبات صورت گرفته میتوان نتیجه گرفت که شبکه عصبی مصنوعی، روش مناسبتری نسبت به طراحی آزمایش در مدلسازی و پیشبینی مقدار حذف COD بوده است. این نتایج نشان داد که افزایش غلظت فتوکاتالیست در حالت pH خنثی، تا مقدار بهینه 8/1 گرم بر لیتر در شرایط بدون محدودیت و 2 گرم بر لیتر در شرایط با محدودیت، موجب افزایش حذف COD به ترتیب به میزان 79 و 68 درصد گردید.
فایل word مقاله ارزيابي پارامترهاي عملياتي استحصال روي از لجن کوره بلند با استفاده از روش هاي شيميايي، فيزيکي و مکانيکي- شيميايي | WORD
ده سازی حرارتی، لیچینگ تحت فشار، مکانو شیمیایی و لیچینگ ترکیبی بوده و هم چنین بررسی پارامترهای مؤثر نظیر دما، غلظت حلال، نسبت مایع به جامد و زمان می باشد. نتایج نشان می دهد که روش آماده سازی حرارتی و لیچینگ قلیایی، انحلال روی را 85 درصد افزایش داده و کم ترین میزان انحلال آهن (2/1 درصد) را به دنبال دارد. مهم¬ترین پارامترها در انحلال روی، دما (90 درجه سانتی گراد) و غلظت عامل لیچینگ (6مولار) بوده و پارامتر دما در انحلال آهن بیش ترین تأثیر را داشته است.
فایل word مقاله بازيابي سوکسنيک اسيد از محيط آبي با بکارگيري غشا مايع امولسيوني و با استفاده از تري بوتيل آمين به عنوان حامل | WORD
رد مطالعه قرار گرفت. تاثیر افزودن سیکلوهگزانون به فاز غشاء بر درصد استخراج نیز بررسی شد. همچنین سینتیک فرآیند استخراج مورد بررسی قرارگرفت و سینتیک مرتبه اول برای فرایند پیشنهاد شد. تحت شرایط ویژه عملیاتی در مدت زمان استخراج 25 دقیقه، درجه استخراج سوکسنیک اسید به 99% رسید. غلظت تری بوتیل آمین، مقدار امولسیفایر و نسبت حجم فاز خوراک به حجم فاز امولسیون به ترتیب برابر با 30 میلی مول بر لیتر، 5 درصد حجمی و نسبت 1:5 برای بازدهی مطلوب استخراج تعیین گردید.
فایل word مقاله استخراج آنزيم ليپاز توليدي توسط قارچ Aspergillus niger از براث تخميري با استفاده از سيستم دو فازي آبي | WORD
لکولی 4000 و 8000 و نمک های اگزالات پتاسیم و تارتارات سدیم - پتاسیم برای استخراج لیپاز از سوسپانسیون تخمیری مورد آزمایش قرار گرفتند. پس از بررسی پارامتر های تاثیرگذار بر سیستم، بهترین شرایط عملیاتی برای استخراج لیپاز شامل 5/17 درصد وزنی پلی اتیلن گلایکول 4000 و 5/19 درصد وزنی اگزالات پتاسیم و 2/10 درصد وزنی به وزنی سوسپانسیون تخمیری در 5=pH تعیین گردید. در این شرایط ضریب جداسازی 29/1، درصد بازیابی آنزیم 93/84 ، فاکتور تخلیص 59/17و فعالیت ویژه آنزیمی 22/22 بدست آمد.
فایل word مقاله شبيه سازي استخراج حلالي رنيوم از محلول ليچينگ به روش جريان متقابل | WORD
سی قرار گرفت. نسبت های فازی آبی به آلی بر مبنای منحنی مک کیب-تیل رنیوم انتخاب شدند و آزمایش های شبیه سازی استخراج حلالی رنیوم با استفاده از الگوی جریان به کار گرفته شده انجام شد. آزمایش ها تا مرحله رسیدن به حالت پایا و شرایط تعادل نهایی برای هر نسبت فازی مشابه با حالت واقعی استخراج نهایی در دستگاه میکسر-ستلر ادامه یافت. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که تحت شرایط بهینه، در نسبت فازی آبی به آلی 2:1 با 3 مرحله استخراج بیش از 98 درصد رنیوم استخراج شد.
فایل word مقاله بررسي تاثير شرايط عملياتي بر استخراج برشهاي هيدروکربني از نفت خام با دي اکسيد کربن فوق بحراني | WORD
دستگاه کروماتوگرافی گازی (GC) آنالیز شدند و محتوای هیدروکربنی آنها اندازه گیری گردید. نتایج نشان دادند که افزایش فشار و کاهش دما در بالای نقطه بحرانی با افزایش دانسیته حلال موجب افزایش راندمان استخراج برش های نفتی و افزایش راندمان کلی استخراج می شوند. همچنین مشاهده شد که در فشارهای پایین وقتی دما افزایش می یابد نمونههای سنگینتری استخراج شده و در مقابل در فشارهای بالا این افزایش موجب کاهش استخراج برشهای سنگینتر شده و نمونههای سبکتری حاصل شد.
فایل word مقاله تاثير نانولوله هاي کربني بر انتقال جرم و هيدروديناميک در يک سيستم استخراج مايع- مايع | WORD
ودسیل یداید آب¬گریز شد. نتیجه آنالیز FT-IR اصلاح سطح مناسب این نانولوله ها را نشان داد. درجه آبگریزی به وسیله تست زاویه تماس º134 بدست آمد. حضور نانو ذرات سرعت حد و قطر معادل قطرات را با شیب بسیار کمی کاهش داد. قطر معادل قطرات در محدوده¬ی cm 7/0-55/0 و سرعت حد قطرات در محدوده ی cm/s 4/11-5/10 بدست آمد. بیشینه¬ی افزایش ضریب کلی انتقال جرم برای نانولوله های کربنی و نانو ذرات سیلیکا بترتیب 27% و 119% بدست آمد. با افزایش قطر قطرات نیز ضریب انتقال جرم افزایش یافت.
فایل word مقاله استخراج پروپيونيک اسيد از آب در ميکروکانالهاي T شکل: اثر طول کانال اختلاط و دبي جريان | WORD
ه استخراج و افت فشار مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد که افزایش طول کانال اختلاط باعث افزایش انتقال جرم میشود اما افت فشار در میکروکانال را نیز بیشتر میکند. در این راستا، معیار نسبت عملکرد تعریف شد که مقدار آن با افزایش طول کانال اختلاط تا cm30 افزایش و پس از آن کاهش یافت. این تحقیق بیانگر آن است که استفاده از سیستمهای پیوسته میکروفلوئیدیک برای استخراج پروپیونیک اسید از آب میتواند جایگزین مناسبی برای سیستمهای ناپیوسته متداول باشد.
فایل word مقاله استخراج مرحلهاي مواد ارگانيک از خاک مرداب ها توسط حلال هاي آلي | WORD
راج شده بر حسب پیکهای بدست آمده در طیف سنجی مادن قرمز (FTIR) مورد ارزیابی قرار گرفته و تعیین شدند. در نتیجه این بررسی مشخص شد که برخی از ترکیبات مانند لیگنیت، چربیها، واکسها، لیپیدها در خاک مرداب و کربوهیدراتها و فنلهای ناشی از مواد ارگانیک در محیطهای آبی در همه حلالها حل شدهاند و این در حالی است که ترکیباتی مانند رسها، آلدئیدها، استرها، هیومیک اسید، پروتئینها، پلی ساکاریدها و سلولزها در برخی از فازهای خاص حضور دارند.
فایل word مقاله بررسي استخراج ميسل معکوس اريترومايسين با استفاده از طراحي آزمايش OFAT | WORD
اده از روش طراحی آزمایش "یک فاکتور در یک زمان" (OFAT) بررسی شد. بالاترین بازده استخراج جلوگرد 8/98% بدست آمد، اما به منظور تعیین تاثیر عوامل موثر بر استخراج جلوگرد، بالاترین بازده استخراج آنتی بیوتیک در هر دو مرحله جلوگرد و عقبگرد مورد توجه قرار گرفت. شرایط بهینه مرحله استخراج جلوگرد در 10=pH، غلظتهای نمک 25/0 مولار، سورفکتانت 05/0 مولار و آنتیبیوتیک 5 میلیمولار بدست آمد. بالاترین بازده استخراج عقبگرد در 2/4= pHو غلظت نمک 1 مولار برابر %6/16 بدست آمد.
فایل word مقاله بررسي بيوليچينگ کنسانتره کالکوپيريتي کانه مس مزرعه با استفاده از باکتري گرمادوست اسيديانوس بريرلي در ظروف لرزان | WORD
تخاب بهینه pH اولیه میتوان توأم با فراهم آوردن شرایط لازم برای رشد باکتریها، رسوب جاروسیت را به تأخیر انداخت. بررسی تأثیر درصد جامد نشان داد که افزایش آن تا 7% ممانعتی برای رشد و فعالیت اکسایشی باکتریها به وجود نمیآورد و محلولی با غلظت مس 8 گرم بر لیتر بعد از 6 روز حاصل گردید. در ادامه به بررسی مکانیزمهای ارائه شده در تحقیقهای گذشته برای بیولیچینگ با باکتریهای دمای متوسط و دمای بالا پرداخته و با نتایج تحقیق حاضر مقایسه شد .
فایل word مقاله بررسي جدايش پيرولوزيت از کلسيت به روش فلوتاسيون آنيوني | WORD
ن پیرولوزیت به 6/83 درصد در 8=pH افزایش مییابد. در حالیکه در این شرایط بازیابی کلسیت به حدود 38 درصد میرسد. اندازهگیری پتانسیل زتا نیز نشان داد که سولفات مس با افزایش پتانسیل زتای پیرولوزیت (کاهش بار منفی سطح) و کاهش نیروهای دافعه الکترواستاتیکی موجب تشدید جذب اسید اولئیک و در نتیجه افزایش بازیابی فلوتاسیون میشود. در فلوتاسیون نمونه کانسنگ در حضور سولفات مس، عیار MnO در کنسانتره از 1/19 به 7/22 درصد و بازیابی آن از 5/40 به 8/66 درصد افزایش یافت.
فایل word مقاله تعيين شرايط عملياتي تصفيه پساب با املاح بالا درفرآيند اسمز معکوس | WORD
ه است ولی برای انتخاب فشار و دبی بهینه نمی توان براساس بالاترین مقدار پس دهی نمک و شار تصمیم گیری نمود. بنابراین با توجه به عواملی همچون احتمال گرفتگی و محدوده های مجاز عملیاتی غشا مورد استفاده، خصوصیات پساب ، کیفیت و کمیت مورد نیاز پساب تصفیه شده، فشار و دبی ورودی بهینه تعیین شد. بر این اساس، از بین سه محدودهی فشار 12، 15 و 18 بار و دبی ورودی 40، 45 و 50 لیتر در دقیقه ؛ فشار 15 بار و دبی 45 لیتر در دقیقه بعنوان فشار و دبی بهینه تصفیه پساب انتخاب گردید.
فایل word مقاله بررسي اثر الکلهاي زنجيرهبلند کاهنده تبخير آب بر فلوتاسيون مس | WORD
تهای مشاهده شده حاصل از آنالیز آزمونهای فلوتاسیون در نمونههای مختلف آب با استفاده از آزمون چند دامنههای دانکن بررسی شد. در نهایت نتایج بدست آمده نشان دادند مواد کاهنده تبخیر نهتنها تأثیر منفی بر بازیابی سه عنصر مس، آهن و مولیبدن نداشته است بلکه در بهترین شرایط، اضافه نمودن الکلهای چرب به آب برگشتی منجر به افزایش 1/0 درصد در بازیابی مس و افزایش 3/5 درصد در بازیابی مولیبدن شده است و از طرفی بازداشت آهن را به میزان 7/4 درصد افزایش داده است.
فایل word مقاله مدلسازي رياضي جذب ديمتيل فرمآميد و اکريلونيتريل در برج هاي جذب آکنده در واحد اکريليک 1 شرکت پلياکريل ايران | WORD
نلار و ردلیچ- کیستر و معادله حالت PRSV مناسب تشخیص داده شد. نتایج حاصل از مدل با دادههای صنعتی استخراج شده از واحدهای عملیاتی موجود در شرکت پلیاکریل ایران مقایسه و دقت مدل مورد ارزیابی قرار گرفت. این بررسیها نشان داد که نتایج حل معادلات حاکم به شدت تاثیرپذیر از نوع روابط تجربی مورد استفاده در پیشبینی ضرایب انتقال جرم و حرارت است. همچنین تاثیر پارامترهای عملیاتی بر نتایج عملکردی برج شامل راندمان جداسازی مورد بررسی قرار گرفت.
فایل word مقاله مدل سازي ترموديناميکي خشک شدن يک ماده منفرد در شرايط محيطي ثابت | WORD
یش یافته سپس به تدریج تا انتهای فرایند خشک شدن به دمای گاز می رسد. آنتروپی تولیدی نیز ابتدا به سرعت افزایش یافته و سپس با خشک شدن ماده سیر نزولی پیدا می کند. همچنین اکسرژی مانند انرژی در حین خشک شدن افزایش یافت. مقایسه نتایج مدل با داده های تجربی نشان دهنده اعتبار مدل پیشنهادی است. مقدار خطای نسبی داده های پیش بینی شده نسبت به داده های تجربی (MRE ) برای رطوبت و دما به ترتیب برای برگ سبز چای 9/3 و 1/3 درصد و برای نمونه های سیب زمینی 3 و 9/3 درصد محاسبه شدند.
فایل word مقاله مدلسازي رياضي جداسازي دي اکسيد کربن از مخلوط گازي نيتروژن و دي اکسيد کربن توسط تماس دهنده غشايي الياف توخالي پلي پروپيلن در حضور محلول آمين ها | WORD
نتایج حاصل از نرم افزار COMSOL با یکدیگر مقایسه می شوند. نتایج نشان می دهد که درصد دفع CO2با افزایش دبی جریان مایع، تعداد الیاف ها، طول غشا، غلظت حلال و نسبت تخلخل به انحنا افزایش مییابد، ولی با افزایش دبی جریان گاز کاهش می یابد. همچنین، نتایج نشان داد که درصد دفع CO2به وسیله این غشا بیشتر ازغشای پلی وینیلیدن دی فلورایدو پلی تترافلورو اتیلن در حضور منواتانول آمین است. نهایتا، نتایج نشان داد که با افزایش خیس شدگی میزان جداسازی این گاز کاهش می یابد.
فایل word مقاله تأثير فرايند ليگنين زدايي بر ويژگي¬هاي فيزيکي، مکانيکي و شيميايي الياف خرما | WORD
لیاف خام کاهش یافت. میانگین قطر الیاف تیمارشده در مقایسه با الیاف خام، حدود 22% کاهش یافت. استحکام کششی الیاف تیمار اول حدود MPa1/75 و استحکام کششی الیاف تیمار دوم حدود MPa2/91 بود. نتایج آنالیز مواد با دستگاه طیف سنج مادون قرمز تبدیل فوریه نشان دادند که لیگنین به طور قابل ملاحظهای در الیاف تیمارشده کاهش یافته است. نتایج آنالیز حرارتی بر روی الیاف نشان داد که الیاف خالصسازی شده، دمای شروع و پایان تخریب پذیری بالاتری نسبت به الیاف خام دارند.
فایل word مقاله بهينه سازي فرآيند ليگنين زدايي الياف خرما به روش پاسخ سطح و تابع مطلوب | WORD
ستگی بین متغیرهای مستقل و متغیرهای وابسته (لیگنین و استحکام کششی) استفاده شد. مقادیر پیش بینی شده توسط دو مدل بدست آمده با نتایج آزمایشگاهی مطابقت خیلی بالایی داشتند (98/0 = R2). مقادیر بهینه متغیرهای مستقل که با استفاده از روش تابع مطلوب بدست آمدند عبارت بودند از: آب اکسیژنه (wt) 5/4% ، هیدروکسیدسدیم (wt) 7/5% ، دما C°9/41 و مدت آزمایش 8/16 ساعت. آزمایشهای انجام شده با مقادیر بهینه شده میانگین لیگنین و استحکام کششی الیاف را به ترتیب 23/10% و MPa 08/220 نشان دادند
فایل word مقاله بررسي اثر پيوند هيدروژني بر پيش بيني جذب مخلوط اتانول/آب در غشاء پليمري پلي دي متيل سيلوکسان (PDMS) در فرآيند تراوش تبخيري به روش الگوريتم ژنتيک | WORD
محاسبه شده است. نتایج، تطابق خوبی بین مقادیر پیشبینی شده با مدل UNIQUAC و دادههای آزمایشگاهی را نشان میدهد که به ترتیب برای دماهای °C 45 و 60، درصد خطا برابر 2/4 و 4/4 میباشد. در نظر گرفتن اثر پیوند هیدروژنی در مدل UNIQUAC-HB موجب کاهش درصد خطا به 8/3 و 4 برای دماهای مذکور و تطبیق بهتر نتایج مدل و دادههای آزمایشگاهی میشود. جذب اتانول و جذب کلی با افزایش غلظت اتانول در خوراک مایع ورودی، افزایش و جذب هر دو جزء با افزایش دما، افزایش مییابد.
فایل word مقاله تلفيق روشهاي رياضي و تصادفي درسنتز واحد جداسازي سه جزيي غير دقيق | WORD
سته قبلی بهینه شوند. این مطالعه یک سری روابط ریاضی را بین متغیرهای دسته اول با استفاده ازعملیات ریاضی روی قیود غیر خطی مسئله استخراج می کند به طوری که با بهینه نمودن تعداد کمی از آنها سایر متغیرهای این دسته نیز توسط این روابط قابل دستیابی هستند. این روش قادر است که بهترین ساختار را از ابر ساختار کلی جداسازی در کوتاه ترین زمان ممکن بدون استفاده از هیچ نقطه شروعی برای جداسازی های سه جزیی ارائه دهد. برای تایید این روش سه مثال مورد بررسی قرار گرفت.
فایل word مقاله جداسازي امولسيون هاي پايدار نفتي در ميدان امواج ايستاي فراصوت با شدت بالا به همراه روش هاي تنظيم pH و شيميايي | WORD
مچنین، ترکیب دو روش جداسازی دیگر(شیمیایی و تنظیم pH) با فراصوت نیز مطالعه شد. راندمان و مکانیزم جداسازی توسط اندازه گیری اندازه ذرات امولسیون و عکس های میکروسکوپی بررسی گردید. نتایج آزمایشات نشان داد که امواج ایستای فراصوت قادر به شکست امولسیون ها بودند. با این حال راندمان جداسازی به پارامترهای موقعیت نمونه و زمان صوت دهی وابسته است. همچنین ترکیب فراصوت با روش های تنظیم pH و نیز افزودن مواد منعقد کننده به امولسیون روش کارآمدتری را ایجاد می کند.
فایل word مقاله مدل سازي و شبيه سازي سينتيکي فرآيند تبلور ضد حلال مايع با وجود سازوکار هاي انباشتگي و شکست ذرات | WORD
نتایج مدل¬سازی با در نظر گرفتن سازوکار انباشتگی- شکست و بدون در نظر گرفتن آن ارائه گردید و توافق خوبی میان نتایج شبیه¬سازی و داده¬های آزمایشگاهی با در نظر گرفتن پدیدههای انباشتگی- شکست به دست آمد . به عبارتی با در نظر گرفتن دو پدیده انباشتگی و شکست ذرات، می¬توان به مدلی با دقت بالاتر دست یافت . RMSDبین نتایج مدل و داده¬های آزمایشگاهی برای توزیع اندازه ذرات در دو زمان میانی و نهایی (100 و 200 دقیقه) به ترتیب برابر، 89/2% و 87/9% به دست آمده است.