فایل word بررسي نقش شبکه هاي مجازي کنترل شده بر بهبود کيفيت آموزشي دانش آموزان | WORD
مری ضروری است. از این رو این مقاله که با هدف nx به روش کتابخانه ای نگاشته شده سعی بر آن دارد که به بیان مزایا و معایب شبکه مجازی در عرصه ی آموزشی پرداخته تا با بهره مندی کنترل شده و آگاهانه از آن، دانش آموز ما بتواند هماهنگ با اهداف سند تحول بنیادین که هدفش تربیت شهروند توسعه یافته ی مجهز به ارزش های ملی و اسلامی و برخوردار ازجایگاه اقتصادی، علمی و فناوری در سطح منطقه و تعامل سازنده با جهان بر اساس چشم اندازه 1404 است، بوده و در عرصه جهانی شدنهمگام و حتی پیش روتر از جهان قدم بردارد.
فایل word پديدارشناسي فرصت ها و چالش هاي شبکه هاي اجتماعي بر باور دانش آموزان متوسطه دوم نسبت به ارزش هاي اخلاقي | WORD
ن اعتقاد دینی، ساختارشکنی، ترویج هرزه نگاری، نقض حریم خصوصی، ترویج مدگرایی و سبک زندگی غربی، عادی سازی روابط نامشروع و اتلاف وقت و کاهش تمرکز تحصیلی. مهم ترین فرصت های شناسایی شده نیز شامل امکان بیان و اشاعه ارزش های اخلاقی به صورت آزادانه و آشنایی با دیدگاه های اخلاقی و ارزشی افراد از سراسر جهان، افزایش قدرت تحلیل و تقویت روحیه انتقادی کاربران،گسترش عدالت رسانه ای، ارتقای سطح آگاهی اجتماعی- فرهنگی افراد، فرهنگ سازی ارزش ها و دسترسی سریع به اطلاعات و دانش جدید و به روز بود.
فایل word تاثير آموزش الکترونيک بر مهارت حل مساله در دانش آموزان داراي سبک تفکر استرنبرگ دانش آموزان پايه سوم ابتدايي مدارس شهر کرمانشاه | WORD
نفر به عنوان نمونه انتخاب شدند. سپس نمونه ها به طور تصادفی در یکی از گروه های آزمایش ( 25 نفر) و گروه کنترل 25نفر قرار گرفتند. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه سبک های تفکر استرنبرگ و واگنر و مهارت حل مساله هپنر و پترسون استفاده شد. اطلاعات به دست آمده با استفاده از آزمون تحلیل کوواریانس یک متغیری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد که آموزش الکترونیک بر مهارت حل مساله دانش آموزان با سبک های تفکر قانون گذارانه P=0.002 اجرایی P=0.001 و قضایی P=0.005 در درس علوم تاثیر معنی داری دارد.
فایل word تاثير آموزش الکترونيکي بر ارتقاء تحصيلي دانش آموزان | WORD
د. آموزش الکترونیکی از جدید ترین شیوه های آموزشی موثر در روند یادگیری است که بر خلاف شیوه های سخنرانی قدیم، یادگیری و مشارکت دانش اموزان با یکدیگر و تنوع شیوه ی تدریس باعث افزایش یادگیری در دانش آموزان می شود که لازمه آن آگاهی معلمان از این شیوه و آماده ساختن دانش آموزان برای پذیرش آن است. به دلایلی که ذکر شد، هدف این مقاله بررسی تاثیر اینترنت بر روند مطالعاتی دانش آموزان است. که بر اساس این پژوهش مشاهده شد که آموزش الکترونیکی تاثیر بس زایی در افزایش یادگیری دانش اموزان دارد.
فایل word تاثير شبکه اجتماعي تلگرام بر مناسبات اجتماعي دانشجويان (مطالعه موردي دانشکده علوم انساني دانشگاه آزاد واحد تهران غرب) | WORD
ت و روابط اجتماعی در میان دانشجویاندانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با محاسبه ی حجم نمونه 344 نفری در میان نسبت های مختلف مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به پیمایش با ابزار پرسشنامه پرداخته است. یافته های بدست آمده نشان می دهد بین استفاده از شبکه اجتماعی تلگرام و مناسبات اجتماعی دانشجویان رابطه معنادار وجود دارد. بین شبکه اجتماعی تلگرام و کمک به برنامه ریزی دانشجویان، برقراری رابطه دوستانه با هم کلاسی ها در بین دانشجویان رابطه معنادار وجود دارد.
فایل word تاثير شبکه هاي اجتماعي تلفن همراه بر سبک زندگي دانش آموزان دختر مقطع دبستان شهر کرمانشاه | WORD
رات بسیاری شده است به طوری که یک دید انتقادی نسبتا افراطی نسبت به جایگاه و طبقه خانوادگی خود دانش آموز شکل گرفته که این مسئله با مقایسه وضعیت زندگی خود با افراد متمولتر تشدید می شود. گرایش به مادیات، آرزوی داشتن زندگی بدون دغدغه و ثروت افسانه ای جهت خودنمایی به دیگران از مواردی است که پس از ورود دانش آموزان به شبکه های اجتماعی در آنها به وجود آمده و یا تشدید شده است، اهداف ارزشمند غیرمادی مانند کسب جایگاه بالای علمی و یا شاخصه های غیرمادی در الویت های پایین تری قرار گرفته است
فایل word تاثير فضاي مجازي بر آسيب هاي خانواده | WORD
از فضای روابط اجتماعی هستند که با اینکه عمر خیلی زیادی ندارند، اما این فضا توانسته است، به خوبی فکر افراد را تحت تاثیر قرار دهد. یکی از بزرگ ترین معضلات اجتماعی که جوامع امروزی به آن مبتلا شده اند، ضعف بنیان خانواده است. که در این رابطه فضای مجازی توانسته است باعث سستی روابط بین اعضای خانواده و تاحدودی از هم پاشیدگی آن شود. افراد زمانزیادی از وقت خود را سرگرم اینترنت، گوشی موبایل، چت و ... هستند، این امر باعث می شود از خانواده دور شوند و بیشتر وقت خود را در فضای مجازی سپری کنند.
فایل word تاثير فضاي مجازي بر خانواده ها و کودکان | WORD
هنگی و اجتماعی نوجوانان را فراهم آورد. با توجه به این که ای ن پدیده نوظهور است، دارای تهدیداتی است، بنابراین پیش از آینده پژوهی فضای سایبر باید به شناخت بیشتر و عمیق تر از فضای سایبر پرداخته شود. پیامدهای فضای سایبر در حوزه های راهبردی، فرهنگی، اجتماعی با ذکر فرصت ها و تهدیدات، گاهی اثرگذار در شناخت سایبر به شمار می آید. در این پژوهش نگارندگان به بررسی فضای مجازی و اثرآسیب آن در خانواده و کودکان می پردازند و در ادامه راهکارهایی جهت پیشگیری از تاثیرات مخرب آن ارائه گردیده است.
فایل word تاثير فضاي مجازي بر روند تحصيلي دانش آموزان، افت يا پيشرفت | WORD
ستفاده از کتاب ها، مقالات و گزارش های علمی داخلی و خارجی مرتبط به عمل آمده و یافته ها و نتایج حاکی از آن است که استفاده ی بی رویه و کنترل نشده از فضاهای مجازی می تواند تاثیرات نامطلوبی بر روندتحصیلی دانش آموزان داشته و مانع از پیشرفت تحصیلی آنها شود. از دیگر سو استفاده از فضای مجازی در آموزش و پرورش و مدارس اگر هدفمند و همراه با زمان بندی و آموزش صحیح و همچنین کنترل معلم و اولیا باشد، باعث افزایش انگیزه ی تحصیلی و گرایش دانش آموزان به مدرسه و تسریع و تسهیل فرآیند یادگیری می شود
فایل word تاثير فضاي مجازي بر هويت افراد | WORD
تایج حاصل از پژوهش نشان داده است که فضای مجازی برهویت افراد نقش موثری داشته است. شبکه های اینترنتی باعث تغییرات و دگرگونی در هویت افراد شده اند. بنابراین افراد با پدیده ی بحران هویت درفضای مجازی مواجهه شده اند. هویت سیال و متکثری که در چنین فضایی شکل گرفته است ، فرد از چارچوب معین و انعطاف ناپذیری که در جهان خارج دارد، جدا شده و این فضا به فرد اجازه بروز بیشتر خود را داده و در چنین فضایی فرد از قید و بندها رها شده است. فرد در فضایی بسیار بی مرزتر از جهان واقعی مجال فعالیت را دارد.
فایل word تاثير فضاي مجازي و شبکه هاي اجتماعي بر هويت فرهنگي | WORD
ویت می تواند حقیقی یا مجازی باشد بدین گونه که فرد می تواند مشخصات هویت حقیقی خود را برزو داده و از خود، شخصی دیگر غیر از آنچه در واقعیت وجود داشته ارائه نماید. فضای مجازی این امکان را به شخص می دهد که هویت حقیقی و به تعریفی دیگر هویت فرهنگی خویش را مخفی کند و با هویت ساختگی جدیدی وارد آن شود. همان طور که مشخص گردید تکنولوژی به عنوان عامل مستقل می تواند یک جامعه و الگوهای رفتاری حاکم بر آن را تحت تاثیر قرار داده و شکل نوینی از روابط انسانی را بر اساس ابزارهای نوین ارتباطی شکل دهد.
فایل word تاثيرات فضاي مجازي بر صنعت گردشگري در ايران | WORD
م هستند. سازمان های گردشگری و جهانگردی از طریق توسعه ی بازاریابی به وس یله ی امتیازات فضای مجازی می توانند به عملکرد بالاتری دست یابند. با افزایش استفاده از شبکه های اجتماعی، محتوا و وبلا گ ها، توانایی بازاریابی گردشگری الکترونیکی آنها افزایش یافته است ، اما در مجموع میتوان گفت هنوز رسانه های اجتماعی نتوانسته اند، جایگاه خود را در توسعه بازاریابی گردشگری الکترونیکی پیدا کنند و این تفاوت ناشی از ویژگی های ارتباطی و بازارایابی متفاوت رسانه های جدید با رسانه های قدیمی تر است.
فایل word تاثيرات ناشي ازاينترنت و شبکه هاي اجتماعي مجازي بر تحصيل دانش آموزان | WORD
عی بر افت تحصیلی دانش آموزان ازجمله ایجاد مشکلات خانوادگی، مسایل مربوط به گروه دوستان و مسایل مربوط به محتوای این شبکه ها و .. بیان شده است. هدف تحقیق: هدف پژوهش حاضر بررسی nx است. روش تحقیق: دراین پژوهش از روش مروری – کتابخانه ای استفاده شده است. درپایان نتیجه گیری این پژوهش، ضمن برجسته ساختن اهمیت شبکه های مجازی و مزایای آن، بدلیل موردتهدید قرار گرفتن دانش آموزان از سوی شبکه های اجتماعی، پیشنهاداتی جهت مصون ماندن دانش آموزان از آسیب های احتمالی شبکه های اجتماعی بیان شده است.
فایل word جهاني شدن شبکه هاي اجتماعي و هويت و ارزش هاي فرهنگي (مورد مطالعه: دانش آموزان دختر متوسطه ي اول شهرستان جم) | WORD
یشی می باشد، که شامل تمام دانش آموزان دختر متوسطه ی اول شهرستان جم می شود. تعداد جامعه آماری تحقیق 1150 نفر بوده که حجم نمونه محاسبه شده با استفاده از فرمول کوکران برابر با 260 نفر به دست آمده است. برای انجام این پژوهش به روش پیمایشی از پرسشنامه محقق ساخته و روش نمونه گیری تصادفی ساده استفاده شده است. اطلاعات مندرج در پرسش نامه از طریق آمار توصیفی و استنباطی و با استفاده از نرم افزار spss مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. در پایان هر سه فرضیه رابطه ی معنا داری نشان داده و تایید شدند.
فایل word جهاني شدن فضاي مجازي و هويت فرهنگي (مورد مطالعه: دانش آموزان دختر دبيرستاني شهر کنگان) | WORD
باشد، که شامل تمام دانش آموزان دختر دبیرستانی شهر کنگان می شود. تعداد جامعه آماری تحقیق 1200 نفر بوده که حجم نمونه محاسبه شده با استفاده از فرمول کوکران برابر با 291 نفر به دست آمده است. برای انجام این پژوهش به روش پیمایشی از پرسشنامه محقق ساخته و روشنمونه گیری تصادفی ساده استفاده شده است. اطلاعات مندرج در پرسش نامه از طریق آمار توصیفی و استنباطی و با استفاده از نرم افزار spss مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. در پایان هر سه فرضیه ی مطرح شده رابطه ی معناداری نشان داده و تایید شدند.
فایل word چالش و فرصت هاي شبکه هاي اجتماعي ؛ صورت بندي مجدد مدل ارتباطي | WORD
گسترده درحوزه شبکه های اجتماعی با استفاده از روش تحلیل قیاسی و استقرایی موضوع nx را با طرح و پاسخ به دو پرسش اساسی: 1- فراگرد و مدل ارتباطی درشبکه اجتماعی چگونه است و 2- آیا شبکه های اجتماعی می تواند برای افراد جامعه مفید باشد به بحث و بررسی گذاشته است . نتایج تحقیق نشان می دهد، شبکه های اجتماعی مجموعه ای ازفرصت ها و چالش هایی را فراهم می آورد و درمجموع به دلیل ایجاد مدل ارتباطی تبادلی ، تعاملی و قابل دسترس قراردادن حجم با لایاطلاعات ، موجب تقویت جامعه و ساختار اجتماعی واقعی است.
فایل word چگونه توانستم سواد رسانه اي دانش آموزان کامپيوتر را تقويت کنم | WORD
فکر و سواد رسانه ای دانش آموزان پیشنهاد شد که بصورت عملی اجرا گردیدند. این علت ها که مرتبط با دانش آموز، محتوا و روش تدریس، والدین وجامعه بودند در نمودار استخوان ماهی نمایش داده شدند. در این پژوهش به ضرورت آموزش سواد رسانه ای و داشتن تفکر انتقادی در استفاده از محتواها، ارائه مثال های کاربردی و بکارگیری ابزارهای متنوع در تدریس سواد رسانه ای اشاره شد. مشاهده بهبود رفتار دانش آموزان و تبدیل آن ها به مخاطبان فعال، رضایت والدین و تایید مدیر هنرستان، نشان دهنده موثر بودن پژوهش است
فایل word درآمدي بر شبکه هاي اجتماعي پرکاربرد در ايران | WORD
ا استفاده از اینترنت بر روی گوشی های موبایل مرسوم نبود.، تا این که ساخت گوشی های هوشمند باعث شد امکان دسترسی به اینترنت در همه جا در دسترس افراد قرار بگیرد. شبکه های اجتماعی آنلاین، مانند تلگرام، وایبر، واتس آپ، اینستاگرام نسل جدیدی از وب سایت ها و اپلیکیشن های تلفن همراه هستند که در آن ها کاربران اینترنتی حول محور مشترکی به صورت مجازی دور یکدیگر جمع می شوند و اجتماعات آنلاین را تشکیل می دهند. در این مقاله به به معرفی تعدادی از شبکه های اجتماعی پرکاربرد امروزی پرداخته می شود.
فایل word رابطه استفاده از تلگرام و هويت ديني در بين جوانان شهر زنجان | WORD
ند. پژوهش حاضر به صورتپیمایشی و با استفاده از روش نمونه گیری داوطلبانه و در دسترس و بهره گیری از پرسش نامه اینترنتی محقق ساخته، صورت گرفته است. نتایج پژوهش حاضر حاکی از آن است که بین مدت زمان عضویت، میزان استفاده و میزان مشارکت و فعالیت کاربران در استفاده از تلگرام و واقعی تلقی کردن محتوای تلگرام رابطه معنادار وجود دارد؛ یعنی هرچه مدت زمان عضویت، میزان استفاده و میزان مشارکت و فعالیت کاربران در استفاده از تلگرام افزایش پیدا می کند از برجستگی هویت دینی نزد آن ها کاسته می شود.
فایل word رابطه بين اثرات استفاده از شبکه اجتماعي تلگرام با بازدهي تحصيلي دانشجويان | WORD
تفاده از فرمول کوکران 300 نفر تعیین شد. داده ها در دو بخش توصیفی و استنباطی با استفاده از نرم افزار spss 23 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. یافته های پژوهش نشان می دهد: که بین متغیر سن، جنس، تحصیلات، وضعیت شغلی، درآمد و میزان استفاده از تلگرام با وضعیت درسی رابطه معنی داری وجود نداشت. و بین تاثیر شبکه اجتماعی تلگرام بر بازدهی تحصیلی رابطه معنی داری مشاهده گردید. یافته های تحلیل مسیر نشان داد که 0/65 درصد از واریانس متغیر وابسته (بازدهی تحصیلی ) توسط متغیرهای مستقل پژوهش تبیین شده است.
فایل word رابطه بين استفاده از فناوري اطلاعات و ارتباطات و مهارت هاي اجتماعي دانش آموزان ابتدايي شهرستان چالوس | WORD
رای جمع آوری داده ها از دو پرسشنامه استاندارد فناوری اطلاعات و ارتباطات و مهارت های اجتماعی استفاده شده است.. یافته هانشان دهنده یک رابطه مثبت معنادار بین استفاده ازفناوری اطلاعات و ارتباطات ومهارت های اجتماعی و ابعادآن در میان دانش آموزان می باشد. جهت رتبه بندی ابعاد مهارت های اجتماعی دانش آموزان، از آزمون فریدمن استفاده شده است. نتایج بیانگر آن است که، هریک از ابعاد مهارت های اجتماعی دانش آموزان به ترتیب اهمیت، شامل مسئولیت پذیری، جرات مندی، خود کنترلی و مشارکت می باشند.
فایل word رابطه بين خلاقيت دانش آموزان و استفاده از تکنولوژي هاي نوين آموزشي با پيشرفت تحصيلي دانش آموزان دختر شهرستان عباس آباد | WORD
یه و تحلیل شدند. نتایج پژوهش نشان می دهد، بین خلاقیت واستفاده از تکنولوژی های نوین آموزش با پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دختر شهرستان عباس آباد رابطه وجود دارد و هر چه ابتکار دانش آموزان در سطح بالاتری باشد، میزان استفاده دانش آموزان از تکنولوژی های نوین آموزش نیز بالاتر خواهد بود. همچنین بین قابلیت بسط دانش آموزان با روش های نوین آموزش رابطه وجود دارد و هر چه قابلیت بسط دانش آموزان در سطح بالاتری باشد، میزان استفاده دانش آموزان از تکنولوژی های نوین آموزش نیز بالاتر خواهد بود.
فایل word رسانه هاي اجتماعي در شهر هوشمند | WORD
ی کنند بلکه می توانند یک الگوی نقطه ای از اطلاعات در طول زمان را ارائه کنند. برای مثال سنسور ها در شهرهای هوشمند که در ساختمان های بزرگ نصب می شوند می توانند قفل درها و ترموستات ساختمان ها را کنترل کنند و نصب به باز یا بستن درها یا تنظیم دمای محیط بر اساس الگوی فعالیت های انسانی را مدیریت کنند. با توجه به هزینه های سنسور ها فیزیکی و محدودیت های هر یک از این سنسور ها، استفاده از داده های رسانه های مجازی و استفاده از سنسور های انسانی افق های جدیدی در مدیریت شهرهای هوشمند گشوده است.
فایل word شبکه هاي از استفاده اساس ميزان رضايت زناشويي و کيفيت زندگي بر بيني پيش در ميان دانشجويان متاهل دانشگاه آزاد کرمانشاه مجازي اجتماعي | WORD
رگرسیون نشان داد که میزان استفاده از شبکه های مجازی دارای توان پیش بینی کنندگی رضایت زناشویی و کیفیت زندگی در دانشجویان متاهل می باشد و متغیر میزان استفاده از شبکه های مجازی 0/54 از واریانس رضایت زناشویی و 0/22 از کیفیت زندگی دانشجویان متاهل را تبین می کنند.نتیجه گیری: نتایج پژوهش حاضر از این باور حمایت میکند که میزان استفاده بجا از شبکه های مجازی در محیط خانواده باعث شکل گیری رضایت زناشویی و افزایش کیفیت زندگی می گردد و این تجارب اولیه بر روابط بین فردی زوجین تاثیر مستقیم دارد.
فایل word شناسايي مهارت هاي کليدي مورد نياز براي مديران امنيت اطلاعات | WORD
ز برای مدیران امنیتاطلاعات با استفاده از ادبیات پژوهش و روش دلفی تکمیل و نهایی شد. بدین منظور 17 نفر از خبرگان حوزه امنیت اطلاعات و آشنا با مفاهیم مدیریتی به عنوان گروه خبره با استفاده از روش نمونه گیری هدفمند برگزیده شدند. یافته ها با استفاده از روش پژوهش کیفی و مدل دلفی تحلیل شدند. یافته های به دست آمده حاصل از این پژوهش به شناسایی 25 مهارت کلیدی منتهی شد. نتایج این پژوهش می تواند الگویی مناسب برای سازمان های مختلف که مدیریت امنیت اطلاعات بخشی از گستره وظایف آنهاست، مفید باشد.
فایل word شناسايي و اولويت بندي آسيب هاي استفاده از شبکه هاي اجتماعي مجازي در بين جوانان شهرستان طارم | WORD
اس ها، از تکنیک آلفای کرونباخ استفاده شده است. برای بررسی و تحلیل یافته های این پژوهش از آزمون One Sample t Test استفاده شد. یافته های پژوهش نشان داد که سست شدن اعتقادات دینی؛ افت تحصیلی؛ ترویج روابط جنسی نامشروع و کم شدن محبت بین اعضای خانواده مهم ترین آسیب های استفاده از شبکه های اجتماعی مجازی از دیدگاه شرکت کنندگان در پژوهش می باشد. طبق یافته های این پژوهش پیشنهاد شد تا دولت و حاکمیت نگاه ویژه ای به بحث فرهنگ سازی در استفاده از اینترنت و فضای مجازی و هم چنین پیام رسان ها داشته باشد.
فایل word ضرورت توجه و ارتقاء سواد رسانه اي دانش آموزان در برنامه درسي نظام آموزش و پرورش کشور | WORD
سان های ارتباطی مورد بررسی قرار گرفت؛ که بدین منظور به الگو های موفق آموزش سواد رسانه ای در سایر کشور ها اشاره شده است. نتایج مطالعات نشان می دهد اارتقاء سواد رسانه ای دانش آموزان به آنان مصونیت ذهنی می بخشد و از دغدغه های والدین نسبت به فضای مجازی می کاهد و نیز توسعهء فرهنگ رسانه ای موجب رشد و اعتلای جامعه می شود و برنامه ریزان نظام آموزشی باید بیشتر با این مقوله آشنا شوند، چرا که سواد رسانه ای سبب رمز گشایی انتقادی از پیام های رسانه ای و به دنبال آن برخورد صحیح با آن ها می شود.
فایل word فرصت ها و تهديدهاي فضاي مجازي با تاکيد بر ديدگاه مقام معظم رهبري | WORD
هبری و همچنین شناسایی ضعف ها و قوت های درونی ما نسبت به فضای مجازی به صورت کتابخانه ای تدوین شده است. سپس مفهوم جهانی شدن رسانه ها و تاثیرات آن و همچنین راهکارهایی بیان شده است. در نتیجه برای حفظ هویت ایرانی و اسلامی و پیشرفت در تمامی ابعاد و جلوگیری از آسیب های فضای مجازی باید با برنامه ریزی و مدیریت فرهنگی کافی و تخصصی، هماهنگی بین سازمان ها، توجه به آموزش سواد رسانه ای و تمرکز و جدیت در این حوزه گام های محکم تر و مداوم تر نهاد تابتوانیم توسعه فرهنگی کشور را بیشتر ملاحظه کنیم.
فایل word فرصت ها و تهديدهاي فضاي مجازي بر روي هويت نوجوانان و جوانان با تاکيد بر شبکه هاي اجتماعي مجازي | WORD
شده است که با ارجاع به کتاب ها و مقالات چاپشده در این زمینه به شناسایی فرصت ها و تهدیدهای شبکه های مجازی بر هویت نوجوانان و جوانان پرداخته شود. یافته های پژوهش حاکی از آن است که شبکه های اجتماعی مجازی هم یک فرصت و هم یک تهدید می باشد و نمی توان به یک موضوع اجتماعی تنها با دیدگاه منفی و کژکارکردی نگاه کرد، بلکه میتوان با مدیریت صحیح حتی با وجود کژکارکرهای ممکن، آن را به کارکرد مثبت تبدیل کرد تا بتوان از این شبکه های اجتماعی مجازی در جهت ارتقای هویت نوجوانان و جوانان استفاده کرد.
فایل word فضاي مجازي و تاثير آن بر ارتباط دو جنس مخالف | WORD
گرفته است. در این پژوهش از روش کتابخانه ای استفاده شدهاست. نتایج تحقیق بیانگر این امر است که فضای مجازی باعث تسریع روابط میان دو جنس شده است، البته رسانه ها به خودی خود مضر و مخرب نیستند، بلکه آسیب پذیری و مخرب بودن آن بستگی به این دارد که افراد جامعه چه نگرشی به این رسانه ها دارند. افراد از طریق این رابطه ارزش ها و هنجارهای متفاوتی را کسب می کنند، این فضا آسیب های جدی را برای فرد و خانواده او داشته است. بررسی ها نشلان داده است که تلفن همراه رایج ترین کانال ارتباطی بین دو جنس است.