فایل word اختلال طيف اتيسم و سلامت رواني خانواده: مروري بر درمان خانواده محور مبتني بر مدل DIR | WORD
با این یافته درمان خانواده محور DIR توسط عالی و همکاران 1393 طراحی شده است و براساس یافته ها اثربخشی بالایی دارد و ابزاری نیز که در این راستا طراحی شده است از ویژگی های روان سنجی مطلوبی برای استفاده در مطالعات خانواده برخوردار است. نتیجه گیری: ابزار سنجش کارکرد تحولی خانواده ابزار معتبری در سنجش عملکرد خانواده است و درمان خانواده محور DIR می تواند اثربخشی بازی درمانی فلورتایم را افزایش دهد و به منظور بهبود وضعیت کودکان اتیسم و ارتقاء سلامت روان خانواده هایشان مورد استفاده قرار بگیرد.
فایل word ارزيابي ميزان اثر بخشي نور خورشيد بر مبتلايان به طيف بيماري اوتيسم در سکونتگاه هاي شهري | WORD
دارد و همچنین شدت تابش نور خورشید (حمام آفتاب) در بروز علائم اتیسم در دوسال اول زندگی کودکان اوتیسم تاثیر دارد؛ مقدار تابش نور خورشید با بروز علائم اتیسم در دوسال اول زندگی کودکان اوتیسم رابطه دارد؛ شدت بیماری اوتیسم در شهرهای خشک و مرطوب تفاوت معنی دار دارد . نتیجه گیری: پیشنهاد می شود در ساخت و طراحی منازل مسکونی، به نورگیری پنجرهها توجه بیشتری شود تا باعث جذب ویتامین D توسط مادر و کودک شود وکودکان و مادر از نور شمالی در منازل بیشتر استفاده کنند؛ تا از شدت اوتیسم کودکان کاسته شود.
فایل word ارزيابي ميزان اثربخشي برنامه هاي ويژه صداوسيما بر دانش افزايي و نگرش والدين نسبت به فرزندان طيف اتيسم (خودمانده) در شهر تهران | WORD
دارد. نیمی از اولیایی که بیننده برنامه های سلامت محور بودند قبل از یک سالگی متوجه اختلال در فرزندشان شده بودند. بطور کلی سطح اعتماد مردم به برنامه های سلامت محور تلویزیون و کارشناسان مدعو در برنامه ها بالا بوده و این امید را ایجاد می کند که صداوسیما باید قدر این جذابیت را بداند و بر روی آن سرمایه گذاری بیشتری نماید. یقینا تلویزیون بستر پیشبرد کمپین اتیسم و ابزار اصلی روشنگری خواهد بود. عدم شفافیت وعدم قابلیت اتکا به آمارهای رسمی تعداد کودکان اتیسم در ایران محدودیت اصلی پژوهش بود.
فایل word استدلال اشکار و نهان نظريه ذهن در اختلال هاي طيف اوتيسم | WORD
گرایشی برای ثبات جایگاه باور متجانس غلط که به طور معناداری افزایش می یابد از آزمون اول به ازمایش آزمون دومدر افراد دارای اختلال طیف اوتیسم، متفاوت نه آزمون ازمایش از تغییر. این یافته ها حمایت می کند از مفهوم نقص نظریه ذهن نهان در اختلال های طیف اوتیسم، اما افزایش را برای ایدهای که رفتارهای نمای مقدمانی در اختلال های طیف اوتیسم ممکن توسط تجربه تحت تاثیر قرار گیرد. به علاوه، الگوی نتایج از اندازه گیری نظریه ذهن اشکارا و نهان از نظریه از دو سیستم مستقل استدلال نظریه ذهن حمایت می کند.
فایل word استفاده از ربات انسان نما به همراه موسيقي به منظور آموزش تعاملي کودکان داراي اختلال اتيسم | WORD
که ممکن است به عنوان نوعی از موسیقی درمانی در نظر گرفته می شود. هدف از این کار؛ ارائه یک ربات و سایر تجهیزات ارتباطی چند رسانه ای برای متخصصان به عنوان یک ابزار تعاملی به منظور توجه و رسیدگی به دانش آموزان آنها که دارای اختلال اتیسم بودند، می باشد. تجهیزات مورد استفاده از یک مدرسه استثنایی در تایوان تهیه شد. در این مقاله؛ ما روی جنبه های فنی این تجهیزات تمرکز می کنیم. ما همچنین به طور خلاصه تجربیات اولیه حاصل از این نوع جلسات در محیط چند رسانه ای که در مدرسه برگزار شد را گزارش کردیم.
فایل word ايجاد مهارت در درمان يکپارچگي حسي رهنمودهاي مبتني بر شواهد براي کاردرماني با استفاده از يکپارچگي حسي آيرس | WORD
روری است.متخصصان حوزه کاردرمانی به دنبال دست یابی به اطلاعاتی درمورد کسب دانش و مهارت های مربوط به این رشته از طریق ادامه تحصیل در زمینه یکپارچگی حسی هستند.در طی سال ها، یکپارچگی حسی با وجود متخصصان بزرگ در زمینه کاردرمانی شهرت بسیار زیادی پیدا کرد. ریشه یکپارچگی حسی در کاردرمانی است و ارتباط زیادی با روش های کاردرمانی دارد. در حال حاضر اکثر متخصصان حوزه بهداشت و آموزش و پرورش بر این باورند که کار درمانی به یک امر حرفه ای و مهم در زمینه یکپارچگی حسی و پردازش های حسی تبدیل خواهد شد.
فایل word بازي درماني کودک محور به عنوان يک مداخله ي براي کودکان اوتيستيک: مروري بر ادبيات پژوهش | WORD
د بازی درمانی با محوریت اثرگذاری بازی درمانی کودک محور در کودکان با اختلالات طیف اوتیسم ASD می باشد. بازی درمانی کودک محور یک مداخله ی مبتنی بر شواهد و اثرگذار برای کودکان می باشد. اما، مرور سیستماتیکی بر روی بازی درمانی کودک محور به عنوان یک مداخله ی برای جمعیت ASD هنوز صورت گرفته است. اگرچه نتایج مرور ادبیات پژوهش نشان می دهد که بازی درمانی کودک محور در افزایش رفتارهای اجتماعی و هیجانی کودکان مبتلا ASD ، امیدبخش بوده است، تحقیقات بیشتری برای سنجش موثر بودن این مداخله، مورد نیاز است.
فایل word بخشايشگري، اميدواري با کيفيت زندگي والدين داراي کودکان اتيستيک | WORD
فاده آمار توصیفی و استنباطی (همبستگی و رگرسیون) بود. نتایج پژوهش نشان داد میزان بخشایشگری و امیدواری بر کیفیت زندگی والدین دارای فرزند اتیستیک تاثیر مثبت دارد و کیفیت زندگی آنها از طریق میزانبخشایشگری و امیدواری قابل پیش بینی است. بدین صورت که هر چه بخشایش و امیدواری بالاتر، کیفیت زندگی نیز مطلوب تر خواهد بود و بالعکس. بنابراین میتوان گفت داشتن فرزند اتیسم بر میزان بخشایشگری و امیدواری والدین تاثیرگذار است، و توان پیش بینی کیفیت زندگی بهتر از روی بخشایش و امیدواری نیز وجود دارد.
فایل word بررسي اثر بخشي آموزش کنترل بازداري و انعطاف پذيري شناختي بر کيفيت خواب _الگوي خواب و بيداري در کودکان اوتيسم | WORD
دا آزمون های فوق مورد استفاده قرار گرفتند. جلسه پیگیری پس از گذشت یک ماه از دوره به عمل آمد. برای تحلیل داده ها از تحلیل واریانس با اندازه های مکرر استفاده شد. نتایج تفاوت معناداری را در نمره های عملکردهای کنترل بازداری و انعطاف پذیری شناختی برای دو گروه نشان داد. و پس از یکماه از دوره این تفاوت همچنان برقرار بود. گروه آزمایش عملکرد بهتری نسبت به گروه کنترل در کنترل بازداری و انعطاف پذیری شناختی داشتند؛ همچنین در کیفیت خواب و الگوی خواب و بیداری نمرات کاهش داشت که رضایت بخش می باشد.
فایل word بررسي اثر بخشي آموزش مهارت هاي زندگي بر مهارت ارتباطي مادران دانش آموزان با اختلال اتيسم | WORD
ه مهارت های زندگی آموزش دیدند. در حالی که گروه کنترل چنین آموزشی را دریافت نکردند. در پایان مجددا هردوگروه توسط آزمون مهارت های ارتباطی کوئین دام 2004 مورد ارزیابی قرار گرفتند. داده ها با استفاده از تحلیل کوواریانس مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته ها نشان داد که آموزش مهارت زندگی بر مهارت ارتباطی مادران تاثیر معنادار P<0/01 داشته است. بر اساس این نتایج میتوان از مهارت های زندگی به عنوان یک روش مداخله موثر به منظور بهبود مهارت ارتباطی مادران دانش آموزان با اختلال اتیسم استفاده کرد
فایل word بررسي اثر بخشي مداخلات خانواده محور بر کاهش علائم اتيسم کودکان شناسايي شده شهر همدان | WORD
رسشنامه گارس II آزمون شد. روش آماری: پژوهش حاضر از نوع آزمایشی بود و داده ها با روش T مستقل با استفاده از نرم افزار spss مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. یافته ها: نتایج نشان داد که این مداخله به طور کلی بر کاهش علائم اتیسم موثر بودهو اثر معناداری بر رفتارهای کلیشه ای و تعامل اجتماعی داشت، اما در مولفه ارتباط اجتماعی اثر معناداری مشاهده نشد. نتیجه گیری: مداخلات خانواده محور با افزایش آگاهی، سازگاری و ارائه راهکارهای انطباقی منجر به کاهش مشکلات رایج والدین و برخی نشانه های اتیسم شده است.
فایل word بررسي اثربخشي آموزش مثبت انديشي بر استرس والدگري مادران کودکان داراي اختلال اتيسم در شهر سنندج | WORD
گرفتند و سپس آزمودنی های گروه آزمایش 9 جلسه 2 ساعته مثبت اندیشی را دریافت کردند. پس از پایان مداخله بر روی گروه آزمایش، آزمودنی های هر دو گروه به وسیله پس آزمون مورد ارزیابی قرار گرفتند. برای تجزیه و تحلیل آماری داده ها از تحلیل کوواریانس به کمک نرم افزار SPSS استفاده شد. نتایج نشان داد بین میانگین های نمرات استرس والدگری گروه آزمایش و کنترل در مرحله پس آزمون تفاوت معناداری وجود دارد P<0/01 بنابراین، آموزش مثبت اندیشی یک روش موثر بر استرس والدگری مادران کودکان دارای اختلال اتیسم است.
فایل word بررسي اثربخشي بازي درماني به روش فلورتايم بر بهبود عملکرد پسران نوجوان داراي اختلالات طيف اتيسم | WORD
توسط والدینشان به مرکز توانبخشی مراجعه کرددند انجام شد. افراد حاظر در این پزوهش در دو گروه 8 نفر گروه ازمایش و 8 نفر گروه کنترل توسط درمانگر آموزش دیده تحت جلسات بازی درمانی به روش فلورتایم قرار گرفتند. تحلیل مانکوا با کنترل اثر پیشآزمون نشان داد بازی درمانی به روش فلورتایم، بر رفتار کلیشه ای، برقراری ارتباط و تعامل اجتماعی در کودکان مبتلا به اتیسم اثربخش بوده و میتوان چنین نتیجه گرفت بازی درمانی به روش فلورتایم در بهبود روابط اجتماعی پسران دارای اختلال طیف اتیسم تاثیر مثبت دارد.
فایل word بررسي اثربخشي برنامه آموزش مهارت هاي خودياري با رويکرد توانبخشي مبتني بر خانواده بر افزايش توانايي در انجام فعاليت هاي روزمره زندگي افراد داراي اختلال طيف اتيسم و کيفيت زندگي مادران اين افراد | WORD
ازمان بهداشت جهانی می باشد. برای تحلیل داده ها از آزمون تحلیل کوواریانس استفاده شد. یافته های پژوهش، تفاوت معنادار میان مهارت های روزمره زندگی گروه هدف قبل و بعد از آموزش را نشان می دهد، همچنین این تفاوت در کیفیت زندگی مادران پس از آموزش معنادار بود. بر اساس یافته های پژوهش میتوان نتیجه گرفت که برنامه آموزش مهارت های خودیاری با رویکرد توانبخشی مبتنی بر خانواده بر افزایش توانایی در انجام فعالیت های روزمره زندگی افراد دارای اختلال طیف اتیسم و کیفیت زندگی مادران این افراد موثر است.
فایل word بررسي اثربخشي برنامه فرزندپروري مبتني بر ذهنآگاهي براي مادران کودکان مبتلا به اوتيسم و بررسي اثربخشي آن بر مولفه هاي تعامل مادر-کودک | WORD
0 نفر به صورت نمونه گیری هدفمند انتخاب و سپس در دو گروه آزمایش 12 نفر و کنترل 8 نفر جایگزین شدند. داده های آماری با استفاده از مقیاس ارزیابی رابطه مادر-کودک راس گردآوری و با روش اندازه گیری های مکرر مورد تحلیل قرار گرفتند. یافته های پژوهش نشان داد که آموزش فرزندپروری مبتنی بر ذهن آگاهی منجر به افزایش معنیدار مولفه پذیرش کودک مبتلابه اوتیسم و کاهش معنی دار مولفه های طرد و حمایت افراطی از کودک مبتلا به اوتیسم از سوی مادران این کودکان شده اما تاثیر معنی داری بر مولفه سهل گیری نداشته است.
فایل word بررسي اثربخشي تکنيک هاي تئاتر درماني بر مهارت هاي اجتماعي وارتباط کلامي مبتلايان به اختلال طيف اتيسم | WORD
ابزارهای فهرست ارزیابی درمان اتیسم و پروفایل مهارت های اجتماعی اتیسم به عنوان پیش آزمون به عمل آمد وبعدازاجرای 15 جلسه مداخله فقط برای گروه آزمایش درانتها ازهردو گروه آزمایش و کنترل پس آزمون به عمل آمد. یافته ها: داده های پژوهش بااستفادهازآزمون های آماری توصیفی ویو من ویتنی مورد تجزیه وتحلیل قرارگرفت ویافته ها تفاوت معناداری را نشان داد. نتایج پژوهش نشان می دهد که آموزش تکنیک های تئاتردرمانی می تواند بربهبود مهارت های اجتماعی و ارتباط کلامی کودکان ونوجوانان طیف اتیسم موثرباشد.
فایل word بررسي اثربخشي تمرينات حرکتي درکاهش رفتارهاي قالبي کودکان با اختلال طيف اتيسم | WORD
ت. در رابطه با آزمودنی 2 نتایج نشان داد که میزان رفتار قالبی وی (راه رفتن بی هدف) بدون هیچ نظم خاصی افزایش و کاهش یافته است که به نظر می رسد به دلیل تشابه فعالیت حرکتی انتخاب شده در این تحقیق و رفتار قالبی آزمودنی مورد نظر است. نتیجه گیری: مطالعه حاضر بیانگر تاثیر تمرین های حرکتی بر کاهش رفتارهای قالبی کودکان مبتلا به اختلال طیف اتیسم می باشد. با توجه به این که یکی از مشکلات اصلی این کودکان وجود رفتارهای قالبی است، لزوم استفاده از رویکردهای مناسب درمانی و توانبخشی ضروری به نظر می رسد.
فایل word بررسي اثربخشي رفتاردرماني ديالکتيکي بر علائم افسردگي مادران کودکان با اختلال طيف اتيسم | WORD
ه ای در در طول 4 هفته مداخله رفتاردرمانی دیالکتیکی را دریافت کردند در حالی که گروه کنترل چنین مداخله ای را دریافت نکردند. در پایان مجددا هردوگروه مجددا مورد ارزیابی قرار گرفتند. تحلیل یافته ها با استفاده از تحلیل کوواریانس نشان داد که رفتاردرمانی دیالکتیکی موجب کاهش علائم افسردگی مادران کودکان با اختلال طیف اتیسم می شود. از این رو رفتاردرمانی دیالکتیکی می تواند یه عنوان یک روش درمانی موثر درکاهش علائم افسردگی مادران کودکان با اختلال طیف اتیسم مورد استفاده روان شناسان قرار گیرد.
فایل word بررسي اثربخشي موسيقي درماني روي تماس چشمي کودکان پسر اتيسم سطح 2 | WORD
بل از مداخله و بعد از 12 جلسه موسیقی درمانی با استفاده از دستگاه ردیاب چشمی اندازه گیری شد. یافته ها توسط آزمون آماری ANCOVA و نرم افزار SPSS 23 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج آزمون آماری نشان داد که اثر مداخلات موسیقی درمانی فعال بر گروه آزمون نسبت به گروه کنترل به طور معنادار متفاوت است p<0.05. بدین معنا که میزان بهبودی در گروه آزمون دیده شد و در گروه کنترل بهبودی در تماس چشمی مشاهده نشد. موسیقی درمانی فعال موجب بهبود تماس چشمی کودکاندارای اختلال اتیسم سطح 2 (نیاز به حمایت زیاد) می شود.
فایل word بررسي ارتباط بين مشارکت اجتماعي و کيفيت زندگي در مادران کودکان اتيسم | WORD
ارکت اجتماعی در مادران کودکان اتیسم با مادران کودکان سالم متفاوت است.. درمان زودهنگام کودک و سطح درآمدماهیانه خانواده درکیفیت زندگی مادران تاثیر مثبت دارد. سطح تحصیلات درمشارکت اجتماعی مادران کودکان اتیسم تاثیر گذار است . با توجه به نتایج به دست آمده از مطالعه حاضر که دال بر پایین بودن سطح کیفیت زندگی ومشارکت اجتماعی مادران کودکان اتیسم است ؛ پیشنهاد می شود مداخلات توانبخشی وروانشناختی جهت ارتقاء سطح کیفیت زندگی ومشارکت اجتماعی مادران درکنار برنامه درمانی کودکان گنجانده شود.
فایل word بررسي افسردگي و اضطراب در افراد اتيسم بزرگسال | WORD
به همان کلینیک مراجعه کردند ولى تشخیص شان مورد تایید قرار نگرفت را نیز مورد بررسى قرار می دهد. نتایج نشان می دهند 37 درصد از افرادى که در سن بزرگسالى تشخیص اتیسم گرفته اند نشانه های اضطراب و 46 درصد نشانه های افسردگى را گزارش داده اند. سنکمتر، جنس زن، و شدت بیشتر اتیسم هم فاکتورهایی بودند که به صورت جداگانه در تفاوت افراد در گزارش نشانه های اضطراب تاثیر داشتند. شدت اتیسم و تعداد افرادى که نشانه های اظطراب شدید را گزارش دادند در گروهى که تشخیص گرفته بودند بیشتر از گروه بدون تشخیص بود.
فایل word بررسي انواع و شيوع اختلال هاي رواني در مادران کودکان داراي اختلالات طيف اتيسم | WORD
میل می کند.والدین با نگهداری دائمی و نیاز به فراهم کردن شرایط ویژه رشد این کودکان، دچار استرس و فشار شدید می گردند و همین امر می تواند سلامت جسمی و روانی آنها را به خطر بیندازد و والدین کودکان اتیستیک را مستعد ابتلا به بیماری های روانی از جمله پارانویا و ضعف روانی کند. به نظر می رسد این والدین در برقراری ارتباط با کودک خود دچارمشکل هستند، این امر می تواند از یک سو به ویژگی های کودک و از سوی دیگر به عدم شناخت کافی و آگاهی والدین از ماهیت اختلال و خصوصیاتی که بر کودک تحمیل می کند، باشد.
فایل word بررسي تاثير آموزش توانمند سازي خانواده بر سطح سلامت عمومي پدران و مادران کودکان داراي اختلالات طيف اتيسم | WORD
(بررسی میزان اثر بخشی آموزش بر سلامت عمومی پدران با تاکید بر گروه کنترل و آزمایش) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و نتایج نشان داد که آموزش توانمند سازی خانواده بر سطح سلامت عمومی مادران و پدران کودکان دارای اختلالات طیف اتیسم موثر بوده و گروه آزمایش بهبود معناداری را در میزان سلامت عمومی نشان داده اند. نتیجه گیری: به طور کلی نتایج پژوهش حاکی از آن بود که آموزش توانمندسازی روش مداخله ای مناسبی برای بالا بردن سطح سلامت عمومی مادران و پدران دارای کودکان مبتلا به اختلالات طیف اتیسم است
فایل word بررسي تاثير عوامل خطر پيش از بارداري، دوره پره ناتال و زايمان بر اختلال هاي طيف اوتيسم | WORD
ضوعات مهم در توسعه بیماری اوتیسم است از طرفی با توجه به این مهم که شیوع این بیماری در حال افزایش است و این افزایش روز افزون می تواند خود دلیلی برای پیگیری بیشتر عوامل محیطی تاثیر گذار بر این بیماری باشد. در این میان عوامل تاثیر گذار در دوران بارداری و زایمان به عنوان ریشه ای ترین زمان پیش از تولد فرد باید بیش از پیش مورد توجه و تحقیق قرار گیرد. با این هدف که با شناسایی و کنترل ریسک فاکتورها در دوره ی پیش از بارداری، بارداری و زایمان بتوان خطر ابتلا به طیف اختلال های اوتیسم را کاهش داد
فایل word بررسي تاثيررويکرد خانواده محور مبتني برآموزش انسجام حسي بر افزايش مشارکت کودکان داراي اختلال اتيسم شهر شيراز سال تحصيلي 1396-1397 | WORD
ن صورت گرفت محتوای آموزش رویکرد درمانی انسجام حسی و آشنایی با تهیه ی ابزار و وسایل لازم برای تسهیل مشارکت کودک دارای اختلال طیف اتیسم با تاکید بر بازی ها و فعالیت های حسی- حرکتی طبیعی قابل انجام در خانه صورت گرفت. مداخله در 10 جلسه ی 90 دقیقه ای با تنظیم طرح به صورت مصاحبه های انفرادی و توافق آموزش به صورت گروهی اجرا گردید. پس از بررسی های توصیفی-تحلیلی قبل و بعد از مداخله نتایج حاکی از افزایش سطح مشارکت کودکان اتیسم بر اثر آموزش با تاکید بر انسجام حسی مبتنی بر رویکرد خانواده محور بود.
فایل word بررسي رابطه بين افسردگي با کيفيت زندگي والدين داراي کودک اوتيسم و والدين داراي کودک عادي | WORD
ی گشتاوری پیرسون استفاده شده است. یافته ها: یافته های مطالعه نشان دادکه بین افسردگی -0/5 وکیفیت زندگی =0/1 والدین دارای کودک اوتیسم و والدین کودک عادی رابطه معنی داری وجود دارد. تفاوت بین میانگین های سلامت جسمی ومحیط والدین دارای کودک اوتیسم و والدین کودک عادی تفاوت معناداری وجود دارد =0/1 ولی در سلامت روان شناختی و روابط اجتماعی تفاوت معنی داری وجود ندارد. نتیجه گیری: نتیجه نشان دادکه عوامل روان شناختی ازقبیل افسردگی درکیفیت زندگی والدین دارای کودک اوتیسم و والدین کودک عادی موثراست.
فایل word بررسي رابطه رضايت زناشويي و سبک فرزند پروري مادران کودک خودمانده و کودک عادي | WORD
کاربردی و گردآوری اطلاعات پس رویدادی است یافته ها: نتایج به دست آمده با استفاده از تحلیل واریانس، نشان داد دو گروه مادران کودکان عادی و کودکان خودمانده در همه زیر مقیاس ها رضایت زوجیت در سطح p<0/01 و سبک های فرزند پروری در سطح p<0/05 به استثناء مولفه که عبارت بود از انعطاف ناپذیری، تزلزل/ تشتت و نازپروردگی تفاوت معنا داروجود داشت. نتیجه گیری: بر اساس یافته ها می توان نتیجه گرفت مادران کودکان با اختلال طیف خود مانده در مقایسه با مادران کودکان عادی رضایت زناشویی کمتری را گزارش می کنند
فایل word بررسي رابطه کارکردهاي اجرايي با رفتار سازشي در کودکان با اختلال طيف اوتيسم | WORD
شی در کودکان 6-11سال با اختلال طیف اوتیسم ارتباط وجود دارد نشان داد که مقدار ضریب همبستگی r=-0/24 بین کارکردهای اجرایی و رفتار سازشی، معنادار p=0/048 است. نتیجه گیری: یافته ها نشان داد بین کارکردهای اجرایی و رفتار سازشی ارتباط وجود دارد. در واقع، هر اندازه عملکرد کودک در کارکردهای اجرایی بهتر باشد، از رفتار سازشی بهتری برخوردار است. همچنین با استفاده از نتایج این مطالعه، می توان در جهت ارتقای دانش والدین، متخصصان و درمان گرانی که در حیطه این گروه از کودکان به فعالیت مشغول هستند، گام نهاد.
فایل word بررسي رابطه کيفيت زندگي و سرسختي روانشناختي با راهبردهاي تنظيم شناختي هيجان مادران کودکان درخودمانده | WORD
ود دارد. نتایج تحلیل رگرسیون نیز نشان داد که کیفیت زندگی و سرسختی روانشناختی توانستند 0/50 و 0/48 درصد از راهبردهای سازگارانه و ناسازگارنه تنظیم شناختی هیجان را پیش بینی کند. نتیجه گیری: طبق یافته های به دست آمده میتوان گفت که کیفیت زندگی و سرسختی روانشناختی پیش بینی کننده های مهمی برای راهبردهای تنظیم شناختی هیجان هستند؛ بنابراین باید با آموزش های مناسب، کیفیت زندگی و سرسختی روانشناختی مادران کودکان درخودمانده را بهبود بخشید تا منجر به بهبود راهبردهای تنظیم شناختی هیجان آنان شود
فایل word بررسي رابطه ي بين کيفيت زندگي با ميانجيگري رضايت از زندگي در دبيران بازنشسته آموزش و پرورش | WORD
سازمان آموزش و پرورش شهر کرمانشاه که در بین سال های 1393 تا 1396 بازنشسته شده بودند، بود. پژوهش بر روی 193 نفر 102 مرد و 91 زن که به روش نمونه گیری در دسترس انتخاب شده بودند، انجام شد. برای جمعآوری اطلاعات از پرسشنامه کیفیت زندگی (سازمان جهانی بهداشت، 1989 ، پرسشنامه رضایت از زندگی دانیر و همکاران، 1985 ، استفاده شد. یافته های پژوهش نشان دادند که زیرمولفه های کیفیت زندگی با رضایت از زندگی، رابطه ی مثبت و معنادار داشت. در نتیجه، بر اساس کیفیت زندگی میتوان رضایتمندی از زندگی را در افراد تبیین کرد.