فایل word تعيين موقعيت بهينه مهاربازويي و کمربند خرپايي در سازه هاي بلند مرتبه با سطح مقطع غير يکنواخت | WORD
جذب شده توسط فنر معادل، محاسبه شده است. در نهایت گرافی جهت تعیین موقعیت بهینه مهار بازویی و کمربند خرپایی با احتساب تغییرات ممان اینرسی قاب محیطی تحت بار گسترده مثلثی پیشنهاد شده است. صحت و کارایی روش پیشنهادی با استفاده از یک مثال عددی و مقایسه با روش های ارائه شده توسط سایر محققین و همچنین نتایج حاصل از آنالیز کامپیوتری نرم افزار SAP2000 بررسی شده است. نتایج بیانگر دقت قابل قبول روش پیشنهادی می باشد که بر اساس نتایج بدست آمده، موقعیت بهینه، در محدوده میانی ارتفاع سازه قرار دارد.
فایل word طراحي رجيستر فايل توان- پايين در فناوري 90 نانومتر CMOS | WORD
و در نتیجه توان مصرفی کم شود. با استفاده از مدار پیشنهادی، یک رجیستر فایل با 64 کلمه 32 بیتی، دو پورت برای خواندن و یک پورت برای نوشتن پیاده سازی میشود. رجیستر فایلهای مورد مطالعه با استفاده از نرم افزار HSPICE در تکنولوژی 90 نانومتر CMOS و با بکارگیری ترانزیستورهایی با ولتاژ آستانه کم شبیه سازی شدند. نتایج شبیه سازی برای رجیستر فایلها نشان میدهند که تحت مصونیت در برابر نویز یکسان، توان مصرفی و تاخیر در رجیستر فایل پیشنهادی به ترتیب 37% و 36% نسبت به رجیستر فایل متداول کاهش یافته است.
فایل word ارائه يک مدل رياضي و روش حل ابتکاري براي مسئله مکانيابي-مسيريابي دوسطحي با در نظر گرفتن شرايط گذاشت و برداشت در حالت عدم قطعيت | WORD
ن مسئله از یک روش حل ابتکاری بر پایه جستجوی بزرگ همسایگی انطباقی استفاده شده است. برای نمایش کارایی الگوریتم ابتدا برای مدل آزاد شده از نمونه مسائل استاندارد موجود در ادبیات استفاده شده و سپس برای مدل در حالت گذاشت و برداشت نمونه مسائل جدید تولید شده و نتایج حاصل از حل آن گزارش شده است. نتایج بدست آمده از حل مدل حاکی از کارایی الگوریتم در یافتن جوابهای بهتر نسبت به الگوریتم های ارائه شده بر روی مسائل استاندارد در زمانی معقول، در ادبیات موضوع مسائل مکانیابی- مسیریابی میباشد.
فایل word مقايسه کارايي مدلهاي برنامهريزي عدد صحيح براي حل مساله زمانبندي کارگاه مرحلهاي | WORD
ر این مقاله، برای هر یک از دو مساله «زمانبندی کارگاه مرحلهای با معیار طول مدت ساخت» و «زمانبندی کارگاه مرحلهای با معیار مجموع وزندار دیرکردها»، دو مدل برنامهریزی عدد صحیح مخلوط (در مجموع چهار مدل) ارائه شده و سپس این دو مدل از نظر کارایی حل مساله مورد مقایسه قرار گرفتهاند. برای ارزیابی کارایی مدلهای ارائه شده (با الگوگیری از مسائل استاندارد کار کارگاهی)، مسائل نمونهای تولید شده است. نتایج محاسباتی نشان میدهد که مدل دوم از کارایی بیشتری برخوردار است.
فایل word ارائه چهار مدل کاربردي جديد در قالب يک متدولوژي ترکيبي به منظور ارتقاي کاربرد دامنه | WORD
ک متدولوژی ترکیبی ارائه می-گردد که در آن از مرحله تحلیل متدولوژی ADELFE و مرحله طراحی متدولوژی PASSI استفاده میشود. پس از ایجاد متدولوژی ترکیبی چهار مدل کاربردی جدید به منظور ارتقای کاربرد دامنه پیشنهاد گردیده است. این مدلها شامل کنشگرگسترش-یافته، هدف مجزا، سرویس و مدل سیستم گسترش یافته میباشند. به منظور تشریح فازهای مختلف این متدولوژی، از آن در یک مطالعهی موردی استفاده شده است. نتایج این پژوهش میتواند زمینه را برای معرفی نسل بعدی متدولوژیهای عاملگرا فراهم آورد.
فایل word يکپارچه سازي فرايندگراي سيستم هاي اطلاعاتي صنعتي منطبق بر اصول توليد ناب | WORD
ارتباطات درون شرکتی ایجاد کند. در این پژوهش روشی بر پایه معماری سرویسگرا و گذرگاه سرویس سازمانی ارائه خواهدشد که شامل این موارد است: 1- ماژول مسیریابی هوشمند 2- ماژول نظارت و حاکمیت 3- ماژول واسطهگری 4- ماژول کرئوگرافی پویا. با توجه به مطالعه موردی و ارزیابی انجامشده جهت معماری پیشنهادی، نتایج تحقیق حاضر چابکی جهت انطباق با استراتژیهای شرکت و نیازهای کسب و کار و همچنین حمایت از تعامل بین سیستمهای سازگار به عنوان بخشی از کار در زمان تولید و همکاری درون شرکتی فراهم میکند.
فایل word انتقاد اجتماعي و بازي آيروني در ذهن و زبان سنايي | WORD
س یافتههای تحقیق، در کلام سنایی اغلب شبکهای از آیرونیهای گوناگون درکنار یکدیگر وجود دارند و شعر او را به ساختاری منسجم بدل میکنند که خواننده عام از ظاهر آن لذّت میبرد و خواننده خاص از کشف لایههای پنهان. سنایی بهعنوان نمایندهای از قشر فرهیخته، خود را در برابر طبقه عوام، مسئول میداند و میکوشد دغدغهها و مشکلات آنها را در آثار خویش منعکس کند. با این حال، وی ناگزیر است در شرایط بسته حاکم بر جامعه، قدری از گزندگی زبان خود بکاهد؛ از این رو به سراغ آیرونی میرود.
فایل word تبيين نظر جرجاني در مبحث احوال مسند و مسندٌاليه و نقدي بر اين مبحث در کتابهاي بلاغي | WORD
حالات، تقدیم و تأخیر، معرفه و نکره، تکرار و حذف و تقیید است. با پیگیری این مباحث در متون ادبی مشخّص میشود اشکالات و نواقصی در شیوه تبیین این مباحث در کتابهای بلاغی وجود دارد که ابهاماتی را درباره ماهیت طرح این مباحث ذیل احوال جملههای خبری و چگونگی تبیین آنها ایجاد میکند. در این پژوهش ضمن بیان این ابهامات و مسائل، سعی شده است با ذکر شواهدی از متون ادبی به آنها پاسخ داده شود و با تبیین نظری نظم جرجانی در این زمینه، پیشنهادهایی برای اصلاح این بخش از علم معانی ارائه گردد.
فایل word بررسي تطبيقي بيان تمثيلي و نمادين بهشت و جهنّم در ارداويرافنامه و فيلم «چه رؤياهايي که ميآيند» | WORD
ری محدود و با چارچوب مشخّص داشته، متمرکز بر شکلدهی به رابط حسّی با مخاطبان و در قالب بازآفرینی صحنههایی از بهشت و جهنّم شخصی و با تأکید بر لذّات و رنجهای روحی و انگیزههای فردی به کار گرفته شده است؛ حال آنکه در ارداویرافنامه، با توجّه به تأکید بر انگارههای حافظ جمعی و باورهای مذهبی، نمادها به شکلی عمومی و با تعابیر پرتکرار و اهداف تعلیمی- دینی و تمرکز بر پاداش و مکافات جسمانی، در بستر تمثیل کلّی سفر به بهشت و جهنّم، درونمای اصلی متن را شکل دادهاند.
فایل word تطبيق نظري? نظم نحوي با بخش مياني آي? 4 از سور? مريم | WORD
یر حاصل از استعاره در جمله «اشتعل الرأس شیبًا» از آی 4 سور مریم را بیانکنیم. زیبایی استعار موجود بنا بر قول عبدالقاهر جرجانی ناشی از عواملی همانند اسناد «اشتعال» به «الرأس»، نکره آمدن «شیباً» و مؤخّر شدن آن یا آمدن «الـ» بر سر «رأس» است. از هماهنگی عوامل بالاو با انتخاب درست مشبهٌبه استعارهای با بیش از 10 جامع به وجود آمده است که تصویری کامل را پدید آورده است که بلاغیون، این استعاره را از زیباترین و نیکوترین استعارهها برشمردهاند.
فایل word جايگاه روايتشناختي و بلاغي نيايش در مثنوي | WORD
های از شخصیترین تجربههای آدمها را مینمایند. جنس زبانی که مناجاتها در آن جلوه میکنند نیز درخور توجّه است. نیایشها از سویی در کشاکش تعلیق داستانی و از سویی در گیرودار متناقضنمای تشبیه و تنزیه نوسان دارند؛ حتی در لحظههایی راوی و شخصیت را در موقعیت تردیدآمیز دشواری قرار میدهند؛ میانه نیایش کردن یا نکردن. در این نوشتار، با روش توصیفی ـ تحلیلی نیایشهای مثنوی از چند منظر و شیوه بررسی میشود: روایتشناسی، داستانپردازی، بلاغت، زبان دین و تحلیل رابطه انسان و خدا.
فایل word بررسي زبانشناختي و بلاغي انواع باهمآيي در شاهنام? فردوسي | WORD
ر زبانشناسی ساختگرا و در قالب نظری حوزههای معنایی است، صورت گرفته است. پیکر پژوهش مشتمل بر 1060 بیت از شاهنامه است. بررسیها نشان داد که کاربرد انواع باهمآییهای همنشینی واژگانی و وجود تناسب و ارتباطات گسترده در شبک روابط مفهومی، از جمله شمول معنایی، چندمعنایی، هممعنایی یا ترادف و تقابل معنایی بهکاررفته در ابیات شاهنامه، میتواند از مهمترین و پربسامدترین مختصّات سطح زبانی و ادبی شعر فردوسی باشد که به عنوان عاملی بسیار مهم در ایجاد بلاغت متنی شاهنامه محسوب می شود.
فایل word شگردهاي بديع لفظي در داستاننامة بهمنياري و ضربالمثلهاي مازندراني | WORD
رایههای بدیع لفظی، تکرار و تصدیر، بالاترین بسامد وطرد و عکس، پایینترین بسامد را در بلاغت مَثلها داشته است. تعداد آرایهها در مثلهای داستاننامه بیشتر از مثلهای مازندرانی است. در مثلهای مازندرانی، تنوّع آرایهها کمتر است و آرایههای سادهتر و محسوستر به کار رفتهاند؛ این امر، نشانه آن است که گویندگان مثل فارسی از دانش ادبی بیشتری نسبت به گویندگان مثل مازندرانی برخوردار بودهاند؛ البتّه منظوم بودن برخی از مثلهای داستاننامه در این امر بیتأثیر نبوده است.
فایل word جلوههاي هنجارگريزي رئاليسم ايراني در شعر دور? پهلوي دوم | WORD
ار شاعران، مهمترین عناصر آن را با مثالهایی بیان کرده، به این نتیجه دست یافتند که هنجارگریزی موضوعی و دیگر اشکال هنجارگریزی، باعث برجستگی شعر این دوره و جلوه و گسترش رئالیسم ایرانی شد که دارای مفاهیمی متفاوت و برجستهتر از دیگر رئالیسمها و هویتی تازه برای جامع ایرانی و شعر فارسی است. رئالیسمی که علاوه بر داشتن نشانههای دیگر، دارای نشانههای دینی و مذهبی است که در زندگی مردم ایران بهعنوان واقعیتی بزرگ تأثیر فراوانی دارند و جلو آن در شعر فارسی، باعث برجستگی آن شده است.
فایل word بازشناسي فعلهاي دستوري در زبان فارسي و آموزش آنها به غيرفارسيزبانان | WORD
دارد؟» پس از بحثی تفصیلی در باب فعلهای دستوری فارسی، در بخش مطالع میدانی، درسنامهای بر مبنای یافتههای نظری و در چارچوب رویکرد ارتباطی تدوین میشود و از رهگذر مقایس دو گروه از زبانآموزان غیرفارسیزبان ـ یعنی گروه کنترل و گروه آزمایش ـ نشان داده میشود که فرایند آموزش و یادگیری ساختهای نحوی مرتبط با فعلهای دستوری، بر اساس درسنام جدید، بهمراتب آسانتر و بهتر است؛ چنانکه در مرحل پسآزمون، میانگین عملکرد گروه آزمایش بیش از پنج نمره فراتر از گروه کنترل است.
فایل word بلاغت ساختهاي نحوي نشاندار در اشعار نيمايي اخوان ثالث | WORD
از برخی مفاهیم نظری چون نشاندار/ بینشان (از دانش نحو)، اطّلاع نو/ کهنه (هلیدی)، مبتداسازی و تغییر آرایش واژگانی (زبانشناسی نقشگرا) و روش جرجانی در مقایس ساختهای خاص نحوی با ساختهای عادی بهره بردهایم. در این مقاله با روش پژوهش کیفی و با تحلیل شواهد شعری و نحوی نشان دادهایم که چگونه اخوان با خودآگاهی، برخی ساختهای نحوی را بهطور معناداری در خدمت القای معنی و جلب توجّه مخاطب قرار میدهد و زبان فارسی چه ظرفیت بالقوّه بزرگی در این زمینه در اختیار کاربران خود میگذارد.
فایل word بن مايه هاي نمادين در شعر سهراب سپهري | WORD
اختی، واژههای «آب»، «نور و روشنی»، «تنهایی»، «تهی»، «هیچ»، «نیلوفر»، «سیب»، «شقایق» و رنگ «سبز و آبی» بنمایههای نمادین هشت کتاب هستند. این نمادها برگرفته از سه بخش طبیعت، ذن- بودیسم و اسطورهاند و تازگی و ابتکار را در شعر سهراب نشان میدهند. مقاله حاضر میکوشد پس از تعریف نماد و بنمایه، با روش توصیفی- تحلیلی به بررسی این بنمایههای نمادین بپردازد و معنای مشخّص و دقیق آنها را در شعرهای مختلف، طبق بافت شعر بیان کند.
فایل word مطالع? تطبيقي نشانگان تخيّل در متن و نگارههاي منظوم? خسرو و شيرين بر اساس روش ژيلبر دوران | WORD
ان به نگارگری آن مبادرت کردهاند. نمونههای متعدّدی از این کتاب در دور تیموری، به دستور شاهزادگان دولت تیموری تهیه شده است. تحلیل حاضر بر اساس شش نگار شاخص این دوره انجام شده است. مسئل اصلی، تطبیق این سامانههای تخیّل در متن منظومه و نگارههای مربوط به آن است و پژوهش تلاش دارد میزان وابستگی هنرمند نگارگر به سامانههای تخیّلی شاعر را روشن سازدنتایج بهدستآمده نشان میدهد هنرمندان نگارگر در ترکیب کلّی تصاویر، بهشدّت به عناصر خیالانگیز متن و توصیفات شاعر، وابستهاند.
فایل word کارکرد تشبيه در فضاسازي رمان سمفوني مردگان | WORD
دگان یکی از آثار برجست ده شصت به شمار میآید که پس از گذشت چند دهه، هنوز هم مورد توجّه خوانندگان قرار میگیرد. بررسی تشبیههای این اثر و نقش آنها در فضاسازی رمان، تأییدکنند این معناست که با داستانی تراژیک و فضایی اندوهبار مواجه هستیم. بررسی گزارههای تشبیهی این رمان نشان میدهد که حدود 73 درصد از این جملات، القاگر عواطفی از نوع رکود، درماندگی، تنهایی، ترس، غم و اندوه، خشونت،ناامیدی و میل به فنا و نیستی هستند که در پدید آوردن ساختار تراژیک اثر، سهم عمدهای بر عهده دارند.
فایل word بررسي تيرگي زباني دانشجويان؛ چگونگي و چرايي | WORD
ه تجلّی تمامعیاری در زبان دارد و از آن با عنوان «زبان تیره» یاد شده است. زبانی که در ده پیشین از آن به زبان مخفی تعبیر میشده؛ امّا اکنون از پس پرده به درآمده است. ضمن بررسی توصیفی و تبیینی این زبانگونه، به این نتیجه میرسد که این زبانگونه -که بیانگر سبک خاصی از زندگی است- ایدئولوژی مسلّط را به شیوهای نو و با رویکردی تقابلی با بحران مواجه میکند و صرفاً پدیدهای اخلاقی نیست که با اندرزنامه و هشدارنامه اصلاح پذیرد؛ بلکه محصول متغیّرهای ژرف و پیچید اجتماعی سیاسی است.
فایل word تحليل رستاخيز ساختاري واژهها برپاية سبکشناسي لايهاي در لاية نحوي غزل معاصر ايران | WORD
گیرند. در این راستا پس از آوردن مقدّمهای مختصر درباره سبکشناسی لایهای و هنجارشکنی در نحو کلام، مصداقهایی از این کاربرد، آورده میشود و در پایان این نتیجه حاصل میشود که هنجارشکنی در غزل معاصر، هم در بخش صرف و هم در بخش نحو، کلام را تحتتأثیر خود قرار دادهاست . بیشترین موارد دیده شده، مربوط به هنجارشکنیهای صرفی به ویژه در حوزه مصدر و فعل، ساخت واژهها و کاربرد صفات بدیع است و در این میان، محور همنشینی کلام نیز از هنجارگریزیهای لایه نحوی بیبهره نمانده است.
فایل word بررسي فقهي حقوقي فساد مالي در آئينه سياست جنايي تقنيني ايران | WORD
ت و پس از آگاهی نسبت به این مهمّ، عوامل و زمینه های بروز آن را از نظر فقهی و حقوقی به دقّت مورد شناسایی قرار داده و با استفاده از تجارب سایر کشورها، اسناد بین المللی و لحاظ ظرفیّت های ملّی و فراملی راهکارهای مبارزه با این معضل را احصاء نمود. در این پژوهش با استفاده از روش تحلیلی- توصیفی اثبات شده که سیاست جنایی موجود در کشور، پاسخگوی نیازهای جامعه و نظام اقتصادی، اداری و قضایی در زمینه پیشگیری و مبارزه با فساد مالی نبوده و نیازمند بازنگری، اصلاح و ارتقاء تدابیر کنشی و واکنشی است.
فایل word واکاوي فقهي و حقوقي موجبات زوال ايجاب در قراردادهاي الکترونيکي | WORD
انون تجارت الکترونیکی ایران به صراحت به آن نپرداخته و اشاره ای به آن نکردهاست. بنا بر اطلاعات و مبانی پژوهش نتیجه گرفته شد که خلأ های بسیاری در زمینه های مختلف آثار و احکام موجبات زوال ایجاب در قرارداد های الکترونیکی وجود دارد که در این پژوهش راهکار هایی در جهت رفع این موانع و خلأ ها ارائه گردیده است. پیشنهاد میشود که در این راستا قانونگذار به تصویب قانون ماهوی و آئین دادرسی مدنی خاصّ تجارت و قرارداد های الکترونیکی با توجه به مقررات جهانی و منطبق بر فقه پویا، اهتمام ورزد.
فایل word نقش علم قاضي در احراز عنف و اکراه در جرائم منافي عفّت؛ بررسي هاي نظري و تجربه هاي عملي | WORD
حمایت نظام عدالت کیفری محروم مانده، و بزهکاران با تجرّی و تجاسر بیشتر به بزهکاری خود ادامه می دهند. از اینرو قانونگذار از سویی با معرّفی فروض ممتازه منافیات عفّت مقرون به عنف و بستن باب اجتهاد قضائی درباره آنها و از سوی دیگر، با تقویت جایگاه علم قاضی و توسعه راه های تحصیل آن و با مقدّم دانستن آن بر ادلّه دیگر، به یاری بزه دیدگان و مقابله با بزهکاران برخاسته است. رویّه قضائی در این زمینه، در حال گذر از تردید های بیش از اندازه سابق و ورود به مسیر ترسیم شده از سوی قانونگذار است.
فایل word نقش قاعده «احسان» در نفي و ايجاب مسؤوليّت مدني دولت | WORD
احسان، عملی خسارت بار را انجام دهد که به جهت آن که محسن است ضامن جبران خسارات نگردد، ولی از باب دلالت قاعده احسان بر امور عدمی، می توان برای این قاعده، در جهت اثبات ضمان دولت همانند نفی ضمان، نقش قائل گردید. از جمله نتایج این تحقیق آن است که از طریق ادلّه اذن حاکم شرع و قیاس اولویّت (در مقایسه دولت با پزشک) نمیتوان محسن بودن دولت را اثبات نمود، اما بر اساس قاعده ولایت حاکم اسلامی و تنقیح مناط از بحث دفاع مشروع می توان مسؤولیّت مدنی دولت را در قبال خسارات پدیدآمده منتفی نمود.
فایل word نقش درخواست اصحاب دعواي مدني در استماع گواهي و انجام تحقيق محلّي | WORD
رد، بلکه حاوی بیانهای مبهم و ناهماهنگ است. همین مطلب، اختلاف نظرات و دیدگاههای متفاوت را در پی داشته است. اما در فقه، وضعیّت، مشخّص است و نظر غالب و مشهور فقها بر لزوم درخواست در گواهی و عدم اختیار ابتدایی دادگاه در استماع گواهی گواهان است. بررسی موضوع، ما را به این دستآورد رهنمون میسازد که جز در مواردری که شهادت با جمع شرایط آن، مشمول عنوان «بیّنه شرعی» شده و با این عنوان، مورد استناد قرار می گیرد اختیار ابتدایی دادگاه در استماع گواهی یا انجام تحقیق محلّی، قابل پذیرش است.
فایل word انتساب قتل در حدوث مرگ مغزي و مجازات آن در فقه اماميّه | WORD
از آنجا که معیار ضمان، صحّت استناد عرفی جنایت بوده و برای مسئول شمردن جانی، کافی است که عرفاً، نتیجه نهایی جنایت به وی مستند باشد، هرگاه بر شخصی که در سلامتی کامل جسمانی است، جنایتی از نوع ضربه مغزی وارد شده و مجنیٌ علیه پس از مدتی و در پی برداشت اعضای پیوندی توسط تیم پزشکی فوت کند، چنان چه به تشخیص کارشناسان، تنها عامل فوت، سرایت این جنایت باشد، با توجه به این که فقها مرگ مغزی را مرگ حقیقی تلقّی نمی کنند جانی، ضامن دیه کامل زوال عقل خواهد بود و ظاهراً قصاص در این مورد منتفی است.
فایل word مجازات مکرِه ثالث در جرائم مستوجب حدّ | WORD
مکرِه صرفاً در بزه های زنا، لواط، تفخیذ و مساحقه آن هم تنها در فرض اکراه از جانب یکی از طرفین بزه اشاره شده است. مقنّن همچون قوانین سابق التّصویب، در مورد مجازات مکرِه در سایر جرائم حدّی و مجازات مکرِه ثالث در جرائم حدّی طرفینی، سکوت پیشه نموده است. قریب به اتّفاق فقیهان اسلامی بر این باورند که مجازات حدّی در فروض مذکور، بر مکرِه قابل اعمال نیست. نگارندگان بر خلاف دیدگاه رایج معتقدند در جرائمی که قابل استناد به مکرِه است، اعمال مجازات حدّی نسبت به مکرِه امکان پذیر می باشد.
فایل word چيستي شناسي ضمان از منظر فقه شيعه | WORD
می دهد، بلکه تعارض ظاهری را بین برخی از مواد قوانین مدنی و تجاری نیز سبب می گردد. توجه به نتایج مترتّب بر واقعیّت مذکور، نوشتار حاضر را بر این وا می دارد که با بررسی پیشینه و سیر چیستی ضمان در گستره ادبیّات فقه شیعه، مشروعیّت انضمامی بودن چیستی ضمان را در فقه شیعه امکان سنجی کند و اثبات این فرضیه را نتیجه گیرد که ضمان در فقه شیعه، التزام و تعهّدی اعمّ از انتقالی و انضمامی است که حسب اراده و یا مقتضای معامله، در نقل ذمّه به ذمّه و یا ضمّ ذمّه به ذمّه، ظهور و تعیّن می یابد.
فایل word حکم پيوند عضو قطع شده پس از اجراي حدّ سرقت | WORD
نه ای که پیوند زدن آن منافاتی با مجازات نداشته باشد و یا این که موضوع حدّ، آن است که اثر مجازات باقی باشد تا مایه عبرت بینندگان شود ضرورت ارائه پاسخ مناسبی به این سؤال را ایجاب می نماید. بررسی مبانی فقهی این موضوع نشانگر آن است که با توجه به این که حدّ سرقت از حقوق الهی به شمار می رود و با این مبنا که پس از اجرای حدّ سرقت، «اجرای حکم الهی» محقّق شده است لذا حکم به جواز پیوند عضو قطع شده پس از اجرای حدّ سرقت مانعی نخواهد داشت؛ و این همان یافته اصلی این تحقیق محسوب می شود.